Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ucunda kuzum ama şimdi oda gitti şuan hiç belirttim yok sende nasıl durumlar
Arada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynı:KK70: ama akıntım gitti bu sefer de...

Arada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynı:KK70: ama akıntım gitti bu sefer de...

Bende akıntı hiç olmadı. 2 gün mide bulantısı vardı oda gitti. Nedense çok umudum oldu bu ay sanki güzel haber alacağım gibi. Öyle hissediyorum 🙄

Maşallah canım gebelik var görünüyor, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin :dua: :anneadayı: bizlere de dua et olur mu canım

tabiki ediyorum. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah 😊
Hayırlı uğurlu olsun canım benim hemen kan ver inşallah🤲

Kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Henüz çok yeni duruyo. Ters bişi duyup üzülmek istemiyorum. Az daha beklesin. Zaten daha kimsenin haberi yok. Eşime bile söylemedim 😊
Hayırlı olsun🙏Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Belirtiniz var mıydı?

belirtilem ovü testimin son 2-3 gün çok koyu çıkmasıydı. Diper belirtilerim hep adet olmamla aynıydı. Sadece göğüslerin çok büyüdü o kadar.
Ben sebi 7 mayıs yazmısım niye acaba:KK70: dur değişim hemen 3 mayıs diye. Belirtilerin var mıydı

çünkü normalde 7 mayıstı. Erken yumurtlama görünce tarihim erkene kaydı 😊😊 19 pikti. Sadce 18 ideğerlendirebildim hatta ben. Bi gün ilişkiyle gebelik oluştu. Çok şükür 👏🙏🏼

Bende akıntı hiç olmadı. 2 gün mide bulantısı vardı oda gitti. Nedense çok umudum oldu bu ay sanki güzel haber alacağım gibi. Öyle hissediyorum 🙄
Ya bende akıntıya cok takılmak istemiyorum diğer hamileliğimi öğrendiğimde de cok fazla yoktu zaten ama insan hepsi bi arada tüm belirtiler olsun istiyo. İnşallah cicegiiim. Zaman yaklastıkca heycanlanıyorum ilk defaaa :KK36:

çünkü normalde 7 mayıstı. Erken yumurtlama görünce tarihim erkene kaydı 😊😊 19 pikti. Sadce 18 ideğerlendirebildim hatta ben. Bi gün ilişkiyle gebelik oluştu. Çok şükür 👏🙏🏼
Ya harikasın:KK200: cok mutlu oldum senin adına bizler icinde duanı esirgeme olur mu:KK200:

Ayy dip dibe yanıtlar olmuş. Kızlar yanıtlarım aralarda kalmış. Kusura bakmayın yav.

Canım bazı kadınlar hamile olduğunu hissediyormuş seninki de öyledir insallah :dua:. Benim o kadar yalancı belirtileri yaşamama rağmen hiç hamile gibi hissetmedim adet olacağım diye hep bi bekliyodum.

Bence akşam tekrar yapın pik olmuşsa değerlendirin. Eğer olmamışsa yarın değerlendirin. Çünkü 2 gün üstüste yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar.
Kuzum benim yumurtlama iki gün sürüyor çatlama da önemli ya şimdi bugün olursa yarın ve üç gün daha olacak çok üst üste olursa sperm kalitesi düşermiş o yüzden bu günü es geçeyim dedim :KK64:

Kızlarr benimde dünden beri beyaz akıntım oluyo. Göğüslerim hassaslaştı ve bugün kasık ağrılarım ara ara girip çıkıyor tam hastalancam diyorum gidiyorum tuvalete bişey yok. Vücut ısımda düşmüyor 36.8. Ve bende hamile gibi hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de öyle olmayı çok istediğim için psikolojiktir

Kızlar buradan anliyoruz ki bebislerimiz gelecekse 1 iliskiylede gelir🤭 . Gün aşırı falan boşa yoruyoruz bizimkileri :KK70: . Lütfen bebislerimiz gelir misiniz anneleriniz burada sabırsızlıkla sizi bekliyorlar :KK36::anneadayı:

Kızlarr benimde dünden beri beyaz akıntım oluyo. Göğüslerim hassaslaştı ve bugün kasık ağrılarım ara ara girip çıkıyor tam hastalancam diyorum gidiyorum tuvalete bişey yok. Vücut ısımda düşmüyor 36.8. Ve bende hamile gibi hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de öyle olmayı çok istediğim için psikolojiktir
Reglin ne zaman canm

Kızlar buradan anliyoruz ki bebislerimiz gelecekse 1 iliskiylede gelir🤭 . Gün aşırı falan boşa yoruyoruz bizimkileri :KK70: . Lütfen bebislerimiz gelir misiniz anneleriniz burada sabırsızlıkla sizi bekliyorlar :KK36::anneadayı:
Aynen gercekten aslında rabbim ol derse olur:dua:

Back
X