Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de bir şey soracağım kaset test yapmıştım hani şu normal olanlardan ne de olsa çıkmaz diye😁 o an hiçbir şey çıkmadı ama sonra dolapta unuttum bakınca çift çizgi var ama çoook silik. Kuruma çizgisi mi deniyor ona
Evet canım. Geçersiz oluyo onlar pek ümitlenmemek gerekiyo :KK36:

Evet canım. Geçersiz oluyo onlar pek ümitlenmemek gerekiyo :KK36:
Saçma çünkü hemen çıkmadı bence de geçersiz. Ben bu ay olmasa da çok üzülmem çünlü ovülasyon testine bu ay başladım daha. 21 nisanda pik yaptı ben o gün ve sonra ki 2 gün de değerlendirdim. Pikten önce de yapılması gerekiyormuş daha doğrusu şans yükselirmiş. Gelecek ay öyle yaparım.

Kuzu bebis gelmiyor iste. Içim aciyor
16 ay oldu:KK43:
Ama ümitsiz olmamak lazım bilinç altın sen ümitsiz oldukça karşına tek çizgi çıkaracaktır. Ne olursa olsun yaşıyoruz nefes alıyoruz 🙏 çok şükür bebek olsa da olmasa da eşinlesin onu seviyorsun keyfini çıkar lütfen öyle düşünme. Tıp ne kdar ileride bak mutlaka çaresi var hep öyle düşün

Saçma çünkü hemen çıkmadı bence de geçersiz. Ben bu ay olmasa da çok üzülmem çünlü ovülasyon testine bu ay başladım daha. 21 nisanda pik yaptı ben o gün ve sonra ki 2 gün de değerlendirdim. Pikten önce de yapılması gerekiyormuş daha doğrusu şans yükselirmiş. Gelecek ay öyle yaparım.
Canım pik oldugu gün tek ilişkiyle hamile kalan var nlyhpgl nlyhpgl mesala.

Bu benim 21 nisan pik

Eklentiler

• 0FDEFF45-5737-42D1-A5D1-9EF262046D16.webp
    0FDEFF45-5737-42D1-A5D1-9EF262046D16.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 54
Ama genelde insanlar sık değil seyrek ilişkiyle hamile kalıyo spermler daha kaliteli oluyo demekki :KK36: eşine söyledin mi?
Eşim yeni sigarayı bırakmıştı. Yaşadığımız ilişkiden, 3 gün önce olmuştu ilişkimiz. Sonra bi de pikten bi önceki gün oldu. O kadar. O 3 gün dinlendi spermler 😊😊😊

Eşim yeni sigarayı bırakmıştı. Yaşadığımız ilişkiden, 3 gün önce olmuştu ilişkimiz. Sonra bi de pikten bi önceki gün oldu. O kadar. O 3 gün dinlendi spermler 😊😊😊
Benim eşim günde 1 paket içiyor diyorum ki bak hayatım sperm kalitesi için önemli içmemen gerekiyor. Hemen bak o 2 pket içiyor bak bu şu kasar içiyor ama maşallah futbol takımı kurcaklar diyor ahahahah sinir oluyorum. Ben de içiyorum sigara ama az.bırakmamız lazım

Back
X