- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
Testler negatifti o zaman. Bu kadar gecikmesi garip adetin düzenli mi Yada gec mş yumurtlama oluyoYapmaz olur muyum yaptım hem de 2 kere martta da 10 gün gecikti. Ben de anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler negatifti o zaman. Bu kadar gecikmesi garip adetin düzenli mi Yada gec mş yumurtlama oluyoYapmaz olur muyum yaptım hem de 2 kere martta da 10 gün gecikti. Ben de anlamadım
Valla testler negatif. Adetim düzenliydi hep. BilmiyorumTestler negatifti o zaman. Bu kadar gecikmesi garip adetin düzenli mi Yada gec mş yumurtlama oluyo
Bende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosun
28 mayıs canımKızlar günü geçenler güncel tarihleri yazar mısınız tarihleri değişim@PolisHanim @Zeyossti Z Zeynep1307 @Tugbaaacmil95
@Misisipili @Nazife5 kızlar sizde son durumlar neler?
Evet oluyor canım alt kat komşumuz 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı vardı gebelik falan düşünmezken hamile kalmış. Hamilelik boyunca adet görmeye devam ettiği için 6 aylıkken karnımda bişey oynuyor diye doktora gitti sonuç hamilesin ve kızın olacak dediler:)Bende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?![]()
Bende bu forum da cok okudum. Bildiğin regl olmuşlar ilk bi ay 2 ay 3 ay :) bize o şans vurur mu bilmemBende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?![]()
Yok daha neler ya hahahah gerçektennn insanların başına neler geliyorEvet oluyor canım alt kat komşumuz 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı vardı gebelik falan düşünmezken hamile kalmış. Hamilelik boyunca adet görmeye devam ettiği için 6 aylıkken karnımda bişey oynuyor diye doktora gitti sonuç hamilesin ve kızın olacak dediler:)
İnanılmaz bişe bu ya :) ama o durumda kötü mesala biz hamile olmayı cok istiyoruz ve hep üzülüyoruz regl oldukcaEvet oluyor canım alt kat komşumuz 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı vardı gebelik falan düşünmezken hamile kalmış. Hamilelik boyunca adet görmeye devam ettiği için 6 aylıkken karnımda bişey oynuyor diye doktora gitti sonuç hamilesin ve kızın olacak dediler:)
Bi doktora gözük bence canımValla testler negatif. Adetim düzenliydi hep. Bilmiyorum![]()
Uyuşturdular OzamanBen cok asırı acı hissetmedim ama her aklıma gelişinde içim bi garip oluyo
Bilmem doktor biraz acı hissedersin ama dayan dedi uzun sürmicek dedi bende tamam dedimUyuşturdular Ozaman
Ay hadi gözün aydın :) tenrık ederim ne kadardır beklıyordunKızlarrrrDelircem şuan
Neyse canım Rabbim birdaha yasatmasın inşallah yeniden kalalım busefer unutucaz o günleriBilmem doktor biraz acı hissedersin ama dayan dedi uzun sürmicek dedi bende tamam dedim
İnşallah canım. Ezan okunuyo şuan. Okunan ezan hürmetine rabbim tez vakitte nasip etsin bizlereNeyse canım Rabbim birdaha yasatmasın inşallah yeniden kalalım busefer unutucaz o günleri
Aminİnşallah canım. Ezan okunuyo şuan. Okunan ezan hürmetine rabbim tez vakitte nasip etsin bizlere
İsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Ben bu aydan çok ümitliyim.İnşallah canım. Ezan okunuyo şuan. Okunan ezan hürmetine rabbim tez vakitte nasip etsin bizlere
Amin inşallah bat ne zamanİsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Ben bu aydan çok ümitliyim.
Benim kuzenimin eşi de 6. Ayında karnım ağrıyor diye gitti öyle öğrendiBende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?![]()
Oh ne güzel 3ay sonra DoğumBenim kuzenimin eşi de 6. Ayında karnım ağrıyor diye gitti öyle öğrendi![]()
Bat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.Amin inşallah bat ne zaman