Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testler negatifti o zaman. Bu kadar gecikmesi garip adetin düzenli mi Yada gec mş yumurtlama oluyo
Valla testler negatif. Adetim düzenliydi hep. Bilmiyorum:(

Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosun
Bende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?:ıslık:

Bende öyleyim bi tanıdık vardı 6 ay gebeliğini fark etmemiş nasıl fark etmemiş halen hayretler icerisindeyim gerçekten öyle bi durum oluyor mudur acaba ?:ıslık:
Evet oluyor canım alt kat komşumuz 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı vardı gebelik falan düşünmezken hamile kalmış. Hamilelik boyunca adet görmeye devam ettiği için 6 aylıkken karnımda bişey oynuyor diye doktora gitti sonuç hamilesin ve kızın olacak dediler:)

Bende bu forum da cok okudum. Bildiğin regl olmuşlar ilk bi ay 2 ay 3 ay :) bize o şans vurur mu bilmem :D evde test varsa yap

Evet oluyor canım alt kat komşumuz 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı vardı gebelik falan düşünmezken hamile kalmış. Hamilelik boyunca adet görmeye devam ettiği için 6 aylıkken karnımda bişey oynuyor diye doktora gitti sonuç hamilesin ve kızın olacak dediler:)
Yok daha neler ya hahahah gerçektennn insanların başına neler geliyor :KK48:

İnanılmaz bişe bu ya :) ama o durumda kötü mesala biz hamile olmayı cok istiyoruz ve hep üzülüyoruz regl oldukca :D

Benim kuzenimin eşi de 6. Ayında karnım ağrıyor diye gitti öyle öğrendi 😂
Oh ne güzel 3ay sonra Doğum

BENım eltimde benim gibi adet düzensiz bazen ıkı ay gelmediği olurmus baya geç şüphelenmiş 😀gittiğinde 3bucuk aylık hamileymiş cinsiyeti minsiyeti herseyı öğrenmiş gelmiş:)))))🥰

Amin inşallah bat ne zaman
Bat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.

Back
X