Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ümitlendirmekte istemiyorum hiç ama ben ishal olmuştum düşük yaptığım gebelikte düşük yapana kadar neredeyse aşırı değil ama ishal gibiydim
Öylemi kaybın içim üzüldüm neden düşürmüştün ? Sebebi varmı benım de dusugum var 9 haftalık

Rengi nasıldı acaba ishalin

benim konum mu başka konu mu canım :) ben gördüğümde ekliyorum mutlaka ama tabi gözümden kaçanlarda olabilir. Üst üste mesaj gelince.
Benı de iki kere eklemişsin :) 2 ve 3 Mayıs olarak 2 olanı silmişsin ama bat oydu gerçi önemli değil iki türlüde gecikti zatsn

neyse o zaman hoşgeldin tekrardan :KK200: neler yapıyosun ne zamandır deniyosub
[/QUO benim hikâyem farklı biraz ikinci evliliğim olalı bir yıl oldu bir yıldır deniyoruz daha önceki evliliğim 3 yıl sürdü ama düzen yoktu iki yıldır ayrı gibiydik polisti doğu görevindeydi ben gidemedim ailemle yaşıyordum o yüzden onda bir düzen yoktu ama şimdi 1 yıldır düzenim var ama olmuyor işte doktor kontrolüm falan herşey normal onunda benimde yinede olumlu bir sonuç alamadık

O kistcikler döllenmeyi engelliyor cnım işte belki de engel olacak kadar cok değillerdir ama Yinede şansı düşürür diye düşünüyorum
Evet canım bende araştıra araştıra anladım ki zor olacak, virüsten önce doktorum adet olduğunda gel yumurta geliştirici ilaçlarla büyütüp çatlama iğnesiyle yumurta çatlaması yapalım daha sonra yumurta takibi yapalım demişti bayramdan sonrada bu şekilde deneyeceğim bakalım nasip, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş

Bende öyle diyodum ama artık öyle demiyorum. Olursa basım gözüm üstüne olmazsa da önümüzde ki ay tekrar denerim. Kendimi niye bu kadar yıpratmısım su 2 3 ayda bilmiyorum hic.
Keşke bende böle olabilsem çıktım balkona yağmur yağıyor ağladım cok mutsuzum

Ve böle kaç gecem var eşimle beraber yatıp uyuyamadığım kalkıp balkonda oturduğum geceleri say say bitmez Sitresten sıgara içiyorum artık

O içerde uyuyo hiç bir şeyden haberi yok kendimiı böle yıpratıyorum diye kızıyo bana anlatmıyorum bile sabahları çayda arıyor benı uyuyorum teli acıyom diyor niye uyuyon sen böle eee gece yatmazsam olacağı o

Öylemi kaybın içim üzüldüm neden düşürmüştün ? Sebebi varmı benım de dusugum var 9 haftalık

Rengi nasıldı acaba ishalin
Valla ben o ay çok ağır migren ilacı içmiştim 1 tanesi bile doğumu tetikliyormus ileriki haftalarda ben 3 tane içtim ondan oldu gibime geliyor bilmiyorum yani tam nedenini. Senin neden oldu düsük? Rengine hiç dikkat etmedim bir de ben sezaryandan sonra 5 yıldır neredeyse kabız gibiydim hamile kalınca ishal gibi olunca çok sevinmiştim

Keşke bende böle olabilsem çıktım balkona yağmur yağıyor ağladım cok mutsuzum

Ve böle kaç gecem var eşimle beraber yatıp uyuyamadığımızı kalkıp balkonda oturduğum geceleri say say bitmez Sitresten sıgara içiyorum artık
Ah canım benim. Yapma kendine bu eziyeti. Bende senin gibiydim. Olcak olcak bu ay olcak. Ama tükendim artık. Olur illa ki bi zaman vakti geldiğinde. İmtihannn. Bazen diyorum benim imtihanım neden bu? Sonra diyorum Allah beterinden korusun. Eşimi seviyorum cok iyi de anlaşıyoruz mutluyuz da tabi cocugumuz olsun da istiyoruz ama hayatımızı da olmuyo diye karartamayız ki. Sende yapma kendine bunu. Bak ben bu ay kendimi cok odaklamıcam tabiki istiyorum ama olmazsa da nasip diyip gecicem.

O içerde uyuyo hiç bir şeyden haberi yok kendimiı böle yıpratıyorum diye kızıyo bana anlatmıyorum bile sabahları çayda arıyor benı uyuyorum teli acıyom diyor niye uyuyon sen böle eee gece yatmazsam olacağı o
Ah yanında olup sana sarılasım geldi şuan :(

Ediyorum canım çekmece ovulasyon testi ile dolu piki gördüm geçen ay ama malesef bu ayda başladım bugün başladım daha hatta bakalım umut işte tüketemem bir umudum var çünkü senin ne kadardır olmuyor
Ben düşük yaptım 3 ay olcak hiç korunmadım ama nasip olmadı daha canım elbet bi vakti var

Back
X