Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de uyuyamıyorum ramazan fena bozdu düzenimi👀

Azze Azze benim de kasıklarımda ağrı var. Yumurtlama olabilir mi diye düşündüm ama piki bırak, hafif kırmızı bile çıkmadı dünkü ovulasyon testi.
Adetten hemen sonra başlamıştık acaba oldu mu ki😂😂😂

Malesef adetliyim. Bu ay klomen kullanıcam hadi hayırlısı. Sizler nasılsınız haydi biriniz hamile olsun artik. Nisan 30 bir sonraki adet günüm.
Ben adet olmadım doktora gittim erkek doktor bakıyor karnimdan gebelik görünmüyor dedi insAllah prolaktin hormonun artmamistir dedi test istedi prolaktin bide gebelik için bugün sonuç alicam insAllah hayirlisi 🤲 umutlandirmiycam kendimi kesin prolaktin arttı ondan adet olamıyorum 🙄

Kızlar merhaba bende aranıza gelmek istiyorum 🌺☺ 28 yaşındayım Eylül 2018 de evlendim geçen ay çocuk için karar verdik yumurtlamayı kaçırdım.6 Nisa’n da hastalandım. Adet döngüm 30-35 gün civarı yani hesabıma göre henüz 1 haftam var. Bu ay da ilişkiye kontrollü girdik. Yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama bazı şeyler sormak isterim. Ben kadın Doğuma kontrole gitmiştim aylar önce doğru düzgün birşey anlatmadan gönderdi. Biz bazen haftada 3 bazen 2 defa giriyoruz bana sperm 4 gün canlı kalır demişlerdi. O sebeple hep öyle yaptım ama sanırım bu ay da geçti. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bana lütfen yardımcı olup tavsiye de bulunabilir misiniz ? Her konuda.. 🙏🌺☺ geçen hafta şiddetli göğüs ağrım vardı hatta kanser oldum sanıp doktora gittim. Bu hafta ağrım azaldı baya. Ama göğüs ucumun etrafında beyazlı birşeyler var onlar için gideceğim şimdi. Onun dışında adetim ile alakalı gelme belirtisi gösteriyor karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor.

Amin inşallah 🙏🏻 aynı sorun bende de var canım pcos yumurta tembelliği bunum için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bende bilmiyorum doktorum kendiliğinden olabileceğini söylüyor ama beklemek de zor
Evet çok zor malesef..Doktorun tedavi uygulamadi mi hic?

Amin inşallah 🙏🏻 aynı sorun bende de var canım pcos yumurta tembelliği bunum için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bende bilmiyorum doktorum kendiliğinden olabileceğini söylüyor ama beklemek de zor
Kuzum ben de pco yum kendi kendine zor regl oluyorum. Çocuk istediğim için hem yumurtlama da yumurta oluşup çatlamadan kiste dönmesin diye hem de rahat yumurtlama takibi yapayım diye her ay düzenli regl olmam için Progestan 100 Mg verdi doktor bu sayede her ay düzenli regl olabilirsin dedi. Doktoruna Bi sor istersen

Hangi doktor sölüyor bunu
Aşılama tüp bebeğe kadar gidilen bir rahatsız lık bu
Neden tedavi başlamıyor ?
Kuzum yumurta tembelliği bende de var ilaçsız çok zor regl oluyorum ama bana da tedavi önermedi ki çok iyi Bi doktor bir yıl dene dedi pko gebeliğe engel değil dedi sadece düzenli yumurtlamam ve kist oluşmaması için her ay düzenli olarak regl olmam için ilaç kullanıyorum

Hormon, kilo ve insülin sorunu yok bende doktorum sadece görüntü olarak Pko olduğumu söyledi zaten vajinal ultrasonda da gördük inci gibi dizili kistçikleri Adet düzensizliği var sadece önümüzdeki hafta randevum var gidicem tekrar bakılacak bakalım artık merakla bekliyorum
Aaa sen şanslısın o zaman kuzum ben de hem İnsülin direnci hem de karaciğer yağlanması var pko dan dolayı. Senin maşallah ın var gerek yok tedaviye bence de olur senin inşalah

Ya kızlar herkese selam, bi şey sorcam gebelik ile ilgili değil. Biliyorsunuz ramazanın bitmesine son 17 gün. Sizce bayram da şehir dışı çıkma yasakları kalkar mı kalmaz mı? Kuaför ve alışveriş merkezleri falan hep açılıyor dört güne 🤔 ne dersiniz?

Ya kızlar herkese selam, bi şey sorcam gebelik ile ilgili değil. Biliyorsunuz ramazanın bitmesine son 17 gün. Sizce bayram da şehir dışı çıkma yasakları kalkar mı kalmaz mı? Kuaför ve alışveriş merkezleri falan hep açılıyor dört güne 🤔 ne dersiniz?
Kalksa iyi olur lakin memlekette kaldım. Annemler de. Evim eşim kaldı oralarda 😀 evime gitsem iyi olcak. Kalkar umarım

Canım ben oğluma hamile kaldığım ay tarlusal kullanıp adet oldum. Doktor adetin 5.günü klomene başlattı 9. Gün ilaç bitti 3 gün boş geçecek dedi. 12-13-14-15-16. Günler aktif olun dedi ve adete üç gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah darısı sana:)
ay canım iyi dileğin için teşekkürler ben bu aydan umutluyum inşallah hepimiz güzel haberler alırız. :)

Back
X