Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm ben yeni katıldım aranıza 3mayis adet olmam lazimdi olmadım 2 kere evde test yapdım çıkmadı planli gebelik degildi olursa supriz olacak 1 kizim var 3 bucuk yaşında 2 kinci cocuk istiyoruz ama ben seker hastasiyim riskli gebelik geçiriyorum ayri senelerde 2 tane karnimda öldü kurtaj oldum o yuzden korkularim var ama 2kinci ıstiyorum allah hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize

Nasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu

slm ben yeni katıldım aranıza 3mayis adet olmam lazimdi olmadım 2 kere evde test yapdım çıkmadı planli gebelik degildi olursa supriz olacak 1 kizim var 3 bucuk yaşında 2 kinci cocuk istiyoruz ama ben seker hastasiyim riskli gebelik geçiriyorum ayri senelerde 2 tane karnimda öldü kurtaj oldum o yuzden korkularim var ama 2kinci ıstiyorum allah hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize
Allah yardımcın olsun canım

Bilmiyorum ama sanmıyorum rahim filmi çekilirse gözükebilir bence
Sağol canım sen bittimi regl başladın mı ovulasyona ben bu ay ovulasyon kulanmaktan vazgeçtim bence ovulasyonda bize sitres yapıyor pik oldumu ha olcak o bitecek derken

Benvazgectşm akışına bırakıcam galiba

Sağol canım sen bittimi regl başladın mı ovulasyona ben bu ay ovulasyon kulanmaktan vazgeçtim bence ovulasyonda bize sitres yapıyor pik oldumu ha olcak o bitecek derken

Benvazgectşm akışına bırakıcam galiba
Bitti canım ama ovulasyon alamadım kredi kartıyla ödeme yapılıyomus bizde kullanmıyoruz. Bende akısına bırakıyorum. Kendimi yıpratmıcam. Elimden geleni yaparım ama. Sonucta diğer hamileliğimi öğrendiğimde de ovulasyonla takip etmedim. Verecek olan Allah her sekilde verir

Allah hayırla nasip etsin canim

Back
X