- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Neyse ya hayırlısı olsunGörürsem yazarım canım ama genelde kredi karti istiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ya hayırlısı olsunGörürsem yazarım canım ama genelde kredi karti istiyorlar
yaa hamile misinn:)1 senedir ilk defa batı bekledim test için hatta 3 gün geçti bile. Çok şükür galiba bu sefer olacak. İnşallah tüm isteyenler olarak bir an önce kavuşuruz sağlıkla.
Aynen belirti kisiye göre degisiyo bence tekrar ovu testi sipariş vericem bilmiyorum bu ay hic umudum yok niyeyseOff belirtiler hakkında hiç fikrim yok yaaa herkes bi şey diyooorinş hamişsindşr canımm
Beta hcg 4+3te 1148 çıktı ama hala tam hamileyim diyemiyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah bu sefer bir sıkıntı olmaz.yaa hamile misinn:)
Anladım canımYok cnm osmanıyeliyım, Karaman'da yasıyoruz esim ankaralı☺
Doktor baktı mi kwseye canım hayırlı olsun inşaallahBeta hcg 4+3te 1148 çıktı ama hala tam hamileyim diyemiyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah bu sefer bir sıkıntı olmaz.
Çok teşekkürler sanada hayırlı olsun bu arada sessiz sessiz takip ediyordum mesajları. Bugün gittim doktora ama keseyi göremedik.Doktor baktı mi kwseye canım hayırlı olsun inşaallah
Valla kuzum işte sen bilirsin bende çıktı ben adet gününe kadar yapmayacağım diye söz vermiştim dayanamadım yaptım yarın yap istersen ucuz testtenBat 5 gün kaldı acaba yarın normal hamilelik testi mi yapsam erken gebelik testi normalden çok pahalı
Sağol canım teşekkür ederimÇok teşekkürler sanada hayırlı olsun bu arada sessiz sessiz takip ediyordum mesajları. Bugün gittim doktora ama keseyi göremedik.
Tabiki canım ovulasyon takibi yaptım 26 nisan yumurtlamaydıCanım öncelikle hayırlı olsun erkenden öğrenmişsin ne güzelyumurtlama gününü biliyor musun peki?
Canım baya geç yazdım cevabını almışsındır belki :) bende tarlusal kullanmıştım adet söktürüyor. Bittikten birkaç gün sonra adetin geliyorNasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu
İlk kez mi pazartesi gideceksin inşallah hemen görünür de merakta koymaz seni. Bana çarşamba günü gel dedi doktor. Ama dayanamayıp pazartesi başka bi doktora da gidebilirimSağol canım teşekkür ederim ☺bende pazartesi gidicem ya heyecandan sen yazınca acaba gördün mü keseyi dedim tekrar ne zaman gideceksin peki
gözün aydın canım.Beta hcg 4+3te 1148 çıktı ama hala tam hamileyim diyemiyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah bu sefer bir sıkıntı olmaz.
Allah razı olsun. Inşallah dileyen herkes sağlıkla kavuşur. Herkesin güzel haberlerini alırız inşallahgözün aydın canım.
Hmmm benim 1-2 mayıs yumurtlama henüz çok çok erken ama zaman geçmiyor ne zaman test yapsamTabiki canım ovulasyon takibi yaptım 26 nisan yumurtlamaydı![]()
Hahahahah eşime ayy biliyo musun şunu yaşadım kesin hamileyim dediğimde bana böyle demişti nefes alıncada hamileyim kesin diyosun demiştiYok damarlarım belirginleşti göğüs ucum acıdı fkdldşdş Kızlar nefes alıyorum hamile olabilir miyim?
Eşlerin dalga konusu da oluyoruz iyi miHahahahah eşime ayy biliyo musun şunu yaşadım kesin hamileyim dediğimde bana böyle demişti nefes alıncada hamileyim kesin diyosun demişti![]()
Hahahahha sorma valla bugünde karnım agrıyor dedim kesin hamilesindir dedi banaEşlerin dalga konusu da oluyoruz iyi mieşim de bana o bende de oluyo diyodu
![]()
Benim bu sefer ki totemimm çocugun hangi ay dogcagını hesaplamamak ve totem olarak o topiğe mesaj yazmamakKızçeler nasılsınızz? Bugün telefonumda kimyasal geçirdiğim ay indirdiğim hamilelik uygulamasını gördüm ama silmedimsilmicem belki hamile kalırsam kullanırım bu da benğm totemim olsun dedim
Sizinde var mı totemleriniz
![]()