Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 senedir ilk defa batı bekledim test için hatta 3 gün geçti bile. Çok şükür galiba bu sefer olacak. İnşallah tüm isteyenler olarak bir an önce kavuşuruz sağlıkla.
yaa hamile misinn:)

Bat 5 gün kaldı acaba yarın normal hamilelik testi mi yapsam erken gebelik testi normalden çok pahalı
Valla kuzum işte sen bilirsin bende çıktı ben adet gününe kadar yapmayacağım diye söz vermiştim dayanamadım yaptım yarın yap istersen ucuz testten

Çok teşekkürler sanada hayırlı olsun bu arada sessiz sessiz takip ediyordum mesajları. Bugün gittim doktora ama keseyi göremedik.
Sağol canım teşekkür ederim ☺️😘 bende pazartesi gidicem ya heyecandan sen yazınca acaba gördün mü keseyi dedim tekrar ne zaman gideceksin peki

Nasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu
Canım baya geç yazdım cevabını almışsındır belki :) bende tarlusal kullanmıştım adet söktürüyor. Bittikten birkaç gün sonra adetin geliyor

Sağol canım teşekkür ederim ☺😘 bende pazartesi gidicem ya heyecandan sen yazınca acaba gördün mü keseyi dedim tekrar ne zaman gideceksin peki
İlk kez mi pazartesi gideceksin inşallah hemen görünür de merakta koymaz seni. Bana çarşamba günü gel dedi doktor. Ama dayanamayıp pazartesi başka bi doktora da gidebilirim 😁

Kızçeler nasılsınızz? Bugün telefonumda kimyasal geçirdiğim ay indirdiğim hamilelik uygulamasını gördüm ama silmedim :KK43: silmicem belki hamile kalırsam kullanırım bu da benğm totemim olsun dedim :KK12: Sizinde var mı totemleriniz 🤭

Kızçeler nasılsınızz? Bugün telefonumda kimyasal geçirdiğim ay indirdiğim hamilelik uygulamasını gördüm ama silmedim :KK43: silmicem belki hamile kalırsam kullanırım bu da benğm totemim olsun dedim :KK12: Sizinde var mı totemleriniz 🤭
Benim bu sefer ki totemimm çocugun hangi ay dogcagını hesaplamamak ve totem olarak o topiğe mesaj yazmamak :D

Back
X