Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
halsizlik yapan sizsiniz . asil siz bulaşmak icin yer atıyormuşsunuz benim yorum yapmam işinize gelmiş . konuya giderimde yorumda yaparım burasi ortak bir paylaşım alani sizr soracak degilim
Gebelik tobiğine girip nasıl bebek yaparsınız demek nasıl bir şey bir anlatsana

Cok hoplatmayan vıdeoları dene kuzum ben yumurtlamaya kadar hergun yaptım yumurtlamadan sonra 2 gune bır yapıyorum gecen aydan bu yana iyi gidiyorum şimdilik
Evettt aslında spor tutunmayı arttırır önemli olan geçmişte ne yaptığın. Hiç korkmanıza gerek yok ben hamile kalsam da hala ağırlık kaldırmaya devam edeceğimmm 😁 çünkü alışkınım, bedenim alışkın. Tabi eskisi kadar ağırlık olmadannn bedeni dinleyerek

Evettt aslında spor tutunmayı arttırır önemli olan geçmişte ne yaptığın. Hiç korkmanıza gerek yok ben hamile kalsam da hala ağırlık kaldırmaya devam edeceğimmm 😁 çünkü alışkınım, bedenim alışkın. Tabi eskisi kadar ağırlık olmadannn bedeni dinleyerek
Dünya normale dönerse tabi bunu da eklemeliyim 😂

Bu ne ya? Buraya havasını atmaya mı gelmiş. Evlendim 2.ayımda hamile kaldım. Yıl dönümü kutlamadan kucağıma aldım felan. Bize ne? Bu topipe girme lütfen bi daha. İlgi alanın değilse gelip yorum yapma çabasında dahi bulunma. Hadsizsin. Burda insanlar yıllarca uğraşıyo.
dengesiz mısınız ? ya neden hava atayım Allah alırda verir de biraz mantıklı konuşun

en samimi halimle söylüyorum kesinlikle nispet yapmak değildi yorumun amacı bir uye ile konuşurken su kadar yıldır olmuyor demis ona cevaben 2 ayı soyledim nispet neden yapayım Allah verir de Allah esirgesin alırda . birinizin gelip en çokta bunların anne olmasına üzülüyorum demesine ne demeli buda kırıcı birsey birazda bu yönden düşünün
Evet o bendim bana yazdınız 2 yıldır beklıyorum dedım siz de ben 2.ayımda kaldım dedınız, üzdünüz gercekten gözlerim doldu onu soyledıgınızde, arkadslar da ona tepkı gosterdıler. Burdaherkesın durumu az cok aynı , hepımız beklıyoruz dua edıyoruz.
Bence sessiz kalmak daha mantıklı bu durumda. Allahım evladınıza uzun saglıklı ömürler nasıp etsin, ikinci bebeğinize de beklemeden kavusursjnuz inşallah. Hoscakalın benım diyeceklerim bu kadar

Agırlık mı 🙄 ben agırlık tan cok korkuyorum

Neden söyledin o zaman 2 ayı? Kime ne faydası oldu?
e diyorum ya bir üyeyeyse konuşurken ona cevaben verdim diye bence siz fazla alıngan siniz sahsen bu kelime bana kullanılsa benim cocugum olmasa ne güzel ınsallah banada en kısa zamanda nasip olur der geçerim .

Bat son 4 gün kızlar 8 günden beri gögüslerim büyüdü ve ucu içine gömüktü baya çıktı ama bugun her zaman regl olunca çenemde bir nokta var orada sivilce çıkar an itibariyle orada sivilce çıkmaya başlıyor her an regl de olabilirim beklemek ve bilmemek çok zormuş kızlar yaa
Benim de son 4 gün kaldı. Bu ay başladık çalısmalara ve eşimin vardiyalı çalısmasından dolayı pek değerlendiremedik:( Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım ben pazartesi yapmayı düşünüyorum. Olursa bu 2. Çocuk olacak oğlumun hamileliğini bata 3 gün kala öğrenmiştim hayırlısı bakalım

Spor geçmişin varsa hareketlere hakimsindir,Leslie’nin yanında bölgesel antrenmanları yapmayı unutma kuzumm. En hızlı sonucu o şekilde alırsın. Yağ yakımı antremanları yapmadığın günlerde her bölge için bir hareketle başlayabilirsin.Üst karın,alt karın için mekik ve leg raise; bacak vr kalça için squat şimdilik yeterli olur bence 😊 hadiii yarın başlaaa ❤
Belim biraz düzelsin de başlayacağım. İğneyle duruyorum su an 🤗

Agırlık mı 🙄 ben agırlık tan cok korkuyorum
Evet kuzum 40 50 kg kaldırıyordum ben. Bu bir kerede olan bir şey değil önce 5 kg deniyosun, 10 kg, 15 kg... böyle devam ediyor. Hareketleri doğru yaptığın sürece de güçleniyorsun. Herkes böyle yapmak zorunda değil tabiiii ama lanet selülitler 😁

kendimide inceliyorum nerde hata yaptım diye birazda sizler kendinize baksaniz keske

uğraşmayın hanimefendi bende onu diyorum ya uğraşmayın

Şimdi biz mi seni bulduk bulaştık yoksa sen mi buldun dur şunlarla uğraşayım dedin önce buna bir açıklık getirelim HANIM EFENDİ. Psikolojiniz bozulmuş hepiniz demişssin ya psikolojik sorun nedir biliyor musun şuan tam olarak senin yaptığın şey. Seni alakadar etmeyen konulara ve kişilerin hayatına gayet saygısızca karışman ve psikolojik bozukluğunun olduğu kısımda tam da burada başlıyor yaptığın davranışın gayet normal ve iyi niyetli olduğunu düşünmen. Umarım tez vakitte tedavi olursun, insanlara daha saygılı olmayı başarabilirsin...

Evet o bendim bana yazdınız 2 yıldır beklıyorum dedım siz de ben 2.ayımda kaldım dedınız, üzdünüz gercekten gözlerim doldu onu soyledıgınızde, arkadslar da ona tepkı gosterdıler. Burdaherkesın durumu az cok aynı , hepımız beklıyoruz dua edıyoruz.
Bence sessiz kalmak daha mantıklı bu durumda. Allahım evladınıza uzun saglıklı ömürler nasıp etsin, ikinci bebeğinize de beklemeden kavusursjnuz inşallah. Hoscakalın benım diyeceklerim bu kadar
sizi üzdüysem çok ozur dilerim amacım kesinlikle kimseye nispet yapmak kimseye hava atmak yada övünmek degildi bazi üyelerin dediği gibi. iyi niyetliydim ama belki sizin icinde bulunduğumuz psikoloji yi ne ye alınıp neye üzüleceğini anlamıyorum iyi akşamlar

e diyorum ya bir üyeyeyse konuşurken ona cevaben verdim diye bence siz fazla alıngan siniz sahsen bu kelime bana kullanılsa benim cocugum olmasa ne güzel ınsallah banada en kısa zamanda nasip olur der geçerim .
Senin Bi evladın var olmasa böyle derdim diye konuşma.. Konuşamazsın. Bugün anneler günü kutlu olsun senin için ama ben böyle der geçerdim deme o duyguyu taddın demesi kolay ve lütfen gebelik düşünen Bi topik e gelip de siz nasıl çocuk istersiniz deme çoğu kişinin ciğeri yanıyor burda kimi evladını kaybetti kimi yıllardır hasret yani rahatsızsan hiç girme böyle topiklere. Şimdi zaten canım burnumda bugün daha fazla saçmalama çık git

Şimdi biz mi seni bulduk bulaştık yoksa sen mi buldun dur şunlarla uğraşayım dedin önce buna bir açıklık getirelim HANIM EFENDİ. Psikolojiniz bozulmuş hepiniz demişssin ya psikolojik sorun nedir biliyor musun şuan tam olarak senin yaptığın şey. Seni alakadar etmeyen konulara ve kişilerin hayatına gayet saygısızca karışman ve psikolojik bozukluğunun olduğu kısımda tam da burada başlıyor yaptığın davranışın gayet normal ve iyi niyetli olduğunu düşünmen. Umarım tez vakitte tedavi olursun, insanlara daha saygılı olmayı başarabilirsin...
O kadar haklısın ki.:KK48:

Aynen öyle alanda verende allah o yüzden kimsenin işine burnunuzu sokmanıza gerek yok. Girmeyin böyle topiklere olur biter.
istediğiniz gibi algılayın usandım ger
Senin Bi evladın var olmasa böyle derdim diye konuşma.. Konuşamazsın. Bugün anneler günü kutlu olsun senin için ama ben böyle der geçerdim deme o duyguyu taddın demesi kolay ve lütfen gebelik düşünen Bi topik e gelip de siz nasıl çocuk istersiniz deme çoğu kişinin ciğeri yanıyor burda kimi evladını kaybetti kimi yıllardır hasret yani rahatsızsan hiç girme böyle topiklere. Şimdi zaten canım burnumda bugün daha fazla saçmalama çık git
Ne güzel hırsınızı benden aldiniz iyi akşamlar

Back
X