Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesssssinnnnlikle. Kapatiyim kendimi diyorum cpcuk olduktan sonra eski halime zaten dönecen fazlasiyla ama. Cocuk olmayana kadar elimde olmadan böyle olacam artk..
Sakın canım. Hayatın tadını cıkar gecen günler asla geri gelmicek.

Bence bu gece çatlıyor artık
Catlamayi nasil abliyorsun canim?? Bende söyle oluyor. Ovulasyon testinde mesela positf cikiyor. Ama positif ciktiktan 3 4 gün sonra sol kasigimda yanma hissediyorum. Tam cidden sanki bisey var sol kasigimda ve orda bisey akiyor yakiyor. sendede öylemi?

Yaa bir soru sorabilir miyimm aceppp 😁 regl ağrısı ile gebelik ağrısı benzer ağrılar mı? Bilginiz var mı?
Kesinlikle apaynı diyebilirim hatta ben gebeliğimi öğrendiğim gün eşime bugün kesin adet olurum karnım ağrıyo demiştim inşallah vardı hadi bakalım 😊

Kesinlikle canım. Şu virüs olmasa bu kadar aklımda bile olmıcak hamilelik. Dışarı çıkılır gezilir bi plan yapılır onunla ilgilenilir
Aynen belkide bu yüzden cok daha böyleyim. Virüsten dolayi. Normalse 2 ay da bir türkiyeye ucuyoruz veya baska yere baska sehirlere. 2 3 günlügüne iznimiz olsa bile. Veya aksamlari disari cikiyorduk. Onuda yapamiyoruz

Aynen belkide bu yüzden cok daha böyleyim. Virüsten dolayi. Normalse 2 ay da bir türkiyeye ucuyoruz veya baska yere baska sehirlere. 2 3 günlügüne iznimiz olsa bile. Veya aksamlari disari cikiyorduk. Onuda yapamiyoruz
Bencede ondan. Disari cikamiyoruz valla. O ypzden böyleyiz

Nerde yasıyosun sen canım? Bence onunda etkisi cok var. Normalde benim cildim cok pürüzsüzdür sadece regli olcsğım zaman bi sivilcem cıkar. Ergenliğimde dahi çıkmamıştır. Şuan alnım kızarıklıklarla dolu. Kötü etkliyo evde kalmak her anlamda

Kızlar laboquik ovulasyon testi kullanan varsa benim bu şekilde çıktığında instagramdaki gulbahar hanıma mesaj atmıştım yumurtlama günün bugün değerlendir demişti ertesi gün yaptığımda da silik çıkmıştı yani belki kullananlara fikir olur diye atmak istedim tamamen koyu değil diye bende Yumurtlama değil demiştim ama gerçekten Yumurtlamaymış ve tutmuştu aklınızda bulunsun güzel anne adayları 😊

Eklentiler

• IMG_20200308_210831.webp
    IMG_20200308_210831.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
Nerde yasıyosun sen canım? Bence onunda etkisi cok var. Normalde benim cildim cok pürüzsüzdür sadece regli olcsğım zaman bi sivilcem cıkar. Ergenliğimde dahi çıkmamıştır. Şuan alnım kızarıklıklarla dolu. Kötü etkliyo evde kalmak her anlamda
Yurtdisindayim
Valla benimde ergenlikte hic sivilcrm yoktu. Resmen adetime bi yaklassam yüzük felaket oluyor. Zaten mahfolmus cildim. Ne yapsam hicbir sey yaramadi. Hormonla alakasi var sanirim.

Canlar diyorum ki bu ay girmeyim buraya hiç. Olabildiğince kaçayım gebelik fikrinden. Ovulasyon zamanı yine değerlendireyim ama ayaklarımı falan dikmeyim akışına bırakayım yani siz ne dersiniz?

Kızlar laboquik ovulasyon testi kullanan varsa benim bu şekilde çıktığında instagramdaki gulbahar hanıma mesaj atmıştım yumurtlama günün bugün değerlendir demişti ertesi gün yaptığımda da silik çıkmıştı yani belki kullananlara fikir olur diye atmak istedim tamamen koyu değil diye bende Yumurtlama değil demiştim ama gerçekten Yumurtlamaymış ve tutmuştu aklınızda bulunsun güzel anne adayları 😊
Bende böyle çıkan günleri değerlendirmiştim ama şuan 4 5 gündür adet belirtilerim başladı hatta resmen ucunda duruyor geldi gelecek gibi. .önümüzdeki maçlara hazırladım kendimi☺

tesadufen gördüm girdim baktim yorum yaptim görüşünü belirttim iyi dileklerde bulundum bazi üyelere ama her yazdığım sorum oldu biri gelmiş bunun gibilerin anne olmasına üzülüyorum en çokta demis lafa bak ! . oburu gelmiş ben alıştım boyle şeylere demis hersey zorunuza gider olmus normal mi bu sizce
Seni şöööööyle bi güzel yolmak lazım aslında biliyo musunn tatlım ya oju hakediyosun sen hadi bas git kendince lafını ettin iyi dileklerde bulundun cok sağol teşekkürler ama yeter arrık hadi git. Yazmiyim yazmiyim dedimm kendimi tuttumda yanii yok hala kaşınıyosun. Muhtemelen bende ban yerim bu yorumdan sonra ama umrumda değill. İnşallahh bi gün çok mutlu olursun ziraa buraya gelip insanlarla uğraşmak tamamen mutsuzluk sebebii. Bak bende İyi dileklerde bulundum sana rabbim kalbinin karşılığını versin inşallah canım benimm. Çocuğunu inşallah sağlıkla büyütmen dileğiyle.

Canlar diyorum ki bu ay girmeyim buraya hiç. Olabildiğince kaçayım gebelik fikrinden. Ovulasyon zamanı yine değerlendireyim ama ayaklarımı falan dikmeyim akışına bırakayım yani siz ne dersiniz?
Canım dikmeynce de olcaksa olur. Ben dikmeden kaldım sadece bacaklarmı kendime çekiyodum. Bir de eşim dusa girip cıkıyodu sonra ben gittim. 5 10 dk felan yatıyodum yani.

Back
X