Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınırın biraz üzerinde kaybettigim bebegiminki de öyleydi sınırın biraz üzerinde yedi doktor onemsememisti sonrada 2 hafta içinde doğuma gitmistimÇok mu yüksek çıktı degerin hemen panik yapma canım doktor onunla ilgili ilac vericektir
İnşaallah canım sağolBu defa umutlu ol. Stres bütün hastalıkları tetikliyor stres yapma. İyi olacağına inan iyi olur inşallah.
Testin markası Laboquick mi onda sonradan çizgi çıkıyor geçen ay bende de öyle olmuştu. Ama inşallah vardır sizde .Kızlar dün akşam test yaptım. 30 nisanda yumurtladım sadece o gün ilişki oldu sonrasında eşim çalıştığı için yoktu. Dün yumurtlamadan sonra 11.gündü. Sizce burada çizgi var mı? İlk yaptığımda bişey yoktu sonradan böyle olduEki Görüntüle 2633583
Cnm neden olduğuna baktirdınmi ilk cıcugunmu6 yıldır istiyorum ama gebeliklerim hep kötü sonuç claniyor kaybediyorum![]()
Canım resmin rengiyle oymamışsın sanirim normal halini yollasana cizgi kısmında renk dagılmış gibi duruyorKızlar dün akşam test yaptım. 30 nisanda yumurtladım sadece o gün ilişki oldu sonrasında eşim çalıştığı için yoktu. Dün yumurtlamadan sonra 11.gündü. Sizce burada çizgi var mı? İlk yaptığımda bişey yoktu sonradan böyle olduEki Görüntüle 2633583
Biraz üzerindeyse hafif bir enfeksiyonun var demektir kendini strese sokayım deme canım iyi düsün iyi olsun önceki kötü deneyimi aklına getirme bebeğin seninle onu hissetSınırın biraz üzerinde kaybettigim bebegiminki de öyleydi sınırın biraz üzerinde yedi doktor onemsememisti sonrada 2 hafta içinde doğuma gitmistim
Evet canım laboquick. Zaten sonradan oluşan çizgiyi dikkate almayın diyor. iki gün daha sabredip tekrar test yapayım en iyisiTestin markası Laboquick mi onda sonradan çizgi çıkıyor geçen ay bende de öyle olmuştu. Ama inşallah vardır sizde .
Normal halinde ben bile zor görüyorum fotoğrafta belli olmuyorCanım resmin rengiyle oymamışsın sanirim normal halini yollasana cizgi kısmında renk dagılmış gibi duruyor
Bende ayni gün yumurtladim benimde 11. Günü ama ben adet bekliyorum malesef...birde resmin normal halini atarmisin canim bundan belli olmuyoKızlar dün akşam test yaptım. 30 nisanda yumurtladım sadece o gün ilişki oldu sonrasında eşim çalıştığı için yoktu. Dün yumurtlamadan sonra 11.gündü. Sizce burada çizgi var mı? İlk yaptığımda bişey yoktu sonradan böyle olduEki Görüntüle 2633583
Crp 4 çıktı 3 ve altında olmalıBiraz üzerindeyse hafif bir enfeksiyonun var demektir kendini strese sokayım deme canım iyi düsün iyi olsun önceki kötü deneyimi aklına getirme bebeğin seninle onu hisset. Crp degerine bakıldi mı
Anladım canım testle ilgili olabilir o zaman. Regli tarihin ne zamanNormal halinde ben bile zor görüyorum fotoğrafta belli olmuyor
Benim ilk hamileligimde adetime 2 gün kala evde test yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı. Aile hekimine gitmistim. Adetten 1 hafta geçmeden test yapmiyoruz demistiBen de kan vermek için doktora gittim daha erken 2 gün sonra gel kan vermek için dedi. Gayet net 2. Çizgim vardı aslında![]()
Allah Allah be dedin ki öyle dedi
Ikisinde de hafif enfeksiyon degeri görünuyor hamilelere uygun ilacla düsürülcek bir deger sakın kendini üzme canımCrp 4 çıktı 3 ve altında olmalı
Evet canım o akıntı yumurtlama gününden olabilir takviye kullanırken açıkçası çok çekinerek kullandım doktorun yazdığı bir şey olmadığı için inşallah faydasını görürüz 1998 liyimAaaaa maşallah canım, çok yeniymiş evliliğin. Allah sağlıkla uzun ömür versin ikinize debenim sol yumurtalığımda hafif bir ağrı söz konusu oldu da ve sonsuza dek uzayan bir akıntı mevcut
acaba dedim inofolic etkisi mi ondan sorup durdum. Neyse, haberleşelim bakalım. Ama tavsiyem eğer hiçbir problemin yoksa ki inşallah yoktur ve yaşın büyük değilse evlilikte daha çok yenisin, Henüz bir takviye kullanma. Zaten ilk 1 yıl deneyin diyorlar. Vücudun şimdiden ek bir şeye alışmasın. Allah korusun bizler gibi uğraşmak zorunda kalırsan çooooookkkk takviye kullanacaksın
![]()
Reglin ne zaman canımBen çatlatma iğnesini olduğum gün progestan kullanmaya da başladım doktor vermişti. Bir kutu hap günde iki tane içerek 15 günde bitiyor. Bittikten tam 3 gün sonra reglim gelmişti iki aydır böyleydi. Bugün de çatlatma iğnesinin 15. Günü yani regl gününe daha var diye sanırım erken dedi. Ben de anlamadım tam olarak. İlk gebeliğimde bundan çok çok silik çıkmıştı kan testi istemişti o zaman değer 75 çıkmıştı.
Benim ilk hamileligimde adetime 2 gün kala evde test yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı. Aile hekimine gitmistim. Adetten 1 hafta geçmeden test yapmiyoruz demisti
Reglin ne zaman canım
İnşaallah ilaç verirIkisinde de hafif enfeksiyon degeri görünuyor hamilelere uygun ilacla düsürülcek bir deger sakın kendini üzme canım