- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Amiiin canım benim. İnşallah hepimiz atarız buraya pozitif testleri.Evet gebelik testi teşekkür ederim❤inşallah tüm isteyenlere nasip olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin canım benim. İnşallah hepimiz atarız buraya pozitif testleri.Evet gebelik testi teşekkür ederim❤inşallah tüm isteyenlere nasip olsun
Anladım canımEvet kuzum coraspirin ve folik asit
Tebrikler sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Geçen ay kimyasal mi oldu acaba normalde yoksa hiç çizgi çıkmıyor.Gebelik testi ise bence pozitif. Umarım sağlıklı bir gebelik olur. Tebrikler
Kuruma çizgisi olunca çizgi kaybolurmuş sen de olmadığına göre bişiler olabilir canım hadi hayırlısıyla gebelik olsunYıkadım şimdi geçmedi duruyor.
Tebrik ederim canım Allah sağlıklık bir hamilelik nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2634216
Testime bakar mısınız lütfen?geçen ay bu çizgiden birazdaha silikti ama gebelik olmadı bu ay adetim 1 gün geçti var mı acaba
Var var canım bugün de hamilelerimiz çok şükürKımler hamile bugun pek giremedim, var mı güzel haberler ❤
Kaçıncı aydasın canım benim 16. ay olunca böyle sakince bekliyorsunAynı ben denediğimiz ilk 3 ay hep 5 gün önceden kan vermeye gittim. Sonra öğrendim beklemeyi ama hâlâ stresimi yenmeyi öğrenemedim.
6. Ayım olacak bu ay. Oo sana baya olmuş en kısa zamanda olur inşallah. Rahim filmi çekildin mi? Ben bu ay Klomen kullandım görünürde ve hormonlarda bir sorun yok benim ama doktor olmazsa bu ay rahim filmi çekelim dedi çok kararsizim.Kaçıncı aydasın canım benim 16. ay olunca böyle sakince bekliyorsun![]()
belirti aramayı bırakmış bezgin durumdayım
Aynen baya oldu . Rahim filmi çekildim kontrollerim falan hepsi yapıldı ben de sıkıntı çıkmadı ama eşimde sorun var. Çekil canım rahim filmi gebe kalmayı kolaylaştırıyor iyi olur senin için ben anestezili çekildim sorun yaşamadım6. Ayım olacak bu ay. Oo sana baya olmuş en kısa zamanda olur inşallah. Rahim filmi çekildin mi? Ben bu ay Klomen kullandım görünürde ve hormonlarda bir sorun yok benim ama doktor olmazsa bu ay rahim filmi çekelim dedi çok kararsizim.
Benimki hap gunde 2 tok iciyorumGünde kaç tane içiyorsun açmıntokmu ve seninde suyamı katılarak içiliyor
Oo maşallah birden cok yani, ilk sayfaya ekleme yapılmıyor sanırım sadece Azze yapılıbılıyor herhalde onun engelı ne den bu kadar uzun sürdü lü acabaVar var canım bugün de hamilelerimiz çok şükürdarısı bizlere olsun inşallah
![]()
İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama olmazsa çekileyim. İnşallah senin de olur bir an önceAynen baya oldu . Rahim filmi çekildim kontrollerim falan hepsi yapıldı ben de sıkıntı çıkmadı ama eşimde sorun var. Çekil canım rahim filmi gebe kalmayı kolaylaştırıyor iyi olur senin için ben anestezili çekildim sorun yaşamadım
Benide eklermisinn 01.06.2020Bat tarihlerini de beni de ekleyebilir misiniz ben de yumurtlama günümü değerlendirdim20.05.2020 bat
Ayy inşallah yarında kan testi vercem ondan da hayırlı bir haber alırsam rahat etcemTebrik ederim canım Allah sağlıklık bir hamilelik nasip etsin inşallah![]()
Evet ben de sorcaktım bu sefer banı baya uzun sürdü kız kötü bişide yazmadı ki neden bu kadar sürsünOo maşallah birden cok yani, ilk sayfaya ekleme yapılmıyor sanırım sadece Azze yapılıbılıyor herhalde onun engelı ne den bu kadar uzun sürdü lü acaba
Bekliyorum umutlaAmiiin canım benim. İnşallah hepimiz atarız buraya pozitif testleri.
İnşallah alıcaksın canım stres yapma kan sonucunda güzel gelsinAyy inşallah yarında kan testi vercem ondan da hayırlı bir haber alırsam rahat etcem
Zor bela değerlendirdik bakalım bugünü deAnladım canım su an ilaç kullanıyor musun?
Geçen ayda böyleydi yine heyecanlanmıştım ama kan testi hüsrandıİnşallah alıcaksın canım stres yapma kan sonucunda güzel gelsin![]()