Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testi ise bence pozitif. Umarım sağlıklı bir gebelik olur. Tebrikler
Tebrikler sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Geçen ay kimyasal mi oldu acaba normalde yoksa hiç çizgi çıkmıyor.

Aynı ben denediğimiz ilk 3 ay hep 5 gün önceden kan vermeye gittim. Sonra öğrendim beklemeyi ama hâlâ stresimi yenmeyi öğrenemedim.
Kaçıncı aydasın canım benim 16. ay olunca böyle sakince bekliyorsun :halay: :KK48: belirti aramayı bırakmış bezgin durumdayım

Kaçıncı aydasın canım benim 16. ay olunca böyle sakince bekliyorsun :halay: :KK48: belirti aramayı bırakmış bezgin durumdayım
6. Ayım olacak bu ay. Oo sana baya olmuş en kısa zamanda olur inşallah. Rahim filmi çekildin mi? Ben bu ay Klomen kullandım görünürde ve hormonlarda bir sorun yok benim ama doktor olmazsa bu ay rahim filmi çekelim dedi çok kararsizim.

6. Ayım olacak bu ay. Oo sana baya olmuş en kısa zamanda olur inşallah. Rahim filmi çekildin mi? Ben bu ay Klomen kullandım görünürde ve hormonlarda bir sorun yok benim ama doktor olmazsa bu ay rahim filmi çekelim dedi çok kararsizim.
Aynen baya oldu . Rahim filmi çekildim kontrollerim falan hepsi yapıldı ben de sıkıntı çıkmadı ama eşimde sorun var. Çekil canım rahim filmi gebe kalmayı kolaylaştırıyor iyi olur senin için ben anestezili çekildim sorun yaşamadım

Var var canım bugün de hamilelerimiz çok şükür :KK68: darısı bizlere olsun inşallah :dua:
Oo maşallah birden cok yani, ilk sayfaya ekleme yapılmıyor sanırım sadece Azze yapılıbılıyor herhalde onun engelı ne den bu kadar uzun sürdü lü acaba

Aynen baya oldu . Rahim filmi çekildim kontrollerim falan hepsi yapıldı ben de sıkıntı çıkmadı ama eşimde sorun var. Çekil canım rahim filmi gebe kalmayı kolaylaştırıyor iyi olur senin için ben anestezili çekildim sorun yaşamadım
İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama olmazsa çekileyim. İnşallah senin de olur bir an önce 🙏

Oo maşallah birden cok yani, ilk sayfaya ekleme yapılmıyor sanırım sadece Azze yapılıbılıyor herhalde onun engelı ne den bu kadar uzun sürdü lü acaba
Evet ben de sorcaktım bu sefer banı baya uzun sürdü kız kötü bişide yazmadı ki neden bu kadar sürsün

İnşallah alıcaksın canım stres yapma kan sonucunda güzel gelsin :dua:
Geçen ayda böyleydi yine heyecanlanmıştım ama kan testi hüsrandı
Screenshot_2020-05-12-13-24-28.webp

Back
X