- 8 Kasım 2019
- 669
- 466
- 53
- 39
Okadar midir gerçekten benim 1855 cıktı son adetim 10 nisan![]()
Maşallahh değerlerin ne güzel çıkmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadar midir gerçekten benim 1855 cıktı son adetim 10 nisan![]()
Kızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
![]()
Başka bir doktor daha mi denesen acaba benim kuzenime bir doktor öyle dedi başka bir doktor gördü.Sat a göre 6+5 ama geçen hafta da ultrason da sat tarihime göre göründü kese.
insallah gec oluşacaktır ondan gorulmemistir haftaya görürsünüz insallah,dualarım seninleSat a göre 6+5 ama geçen hafta da ultrason da sat tarihime göre göründü kese.
Bence pik değil buKizlarrr bu bugunku ovu testim tekrarmi yumurtluyorum acaba bi bakarmisiniz
aaaaa ben gene hiç durmadan takip ettim valla ama benim de canım çok sıkıldı. konuyu başka başlıkta açmışım diye ban yedim. o kadar provokatif hesap varken böyle basit bir şeyden ban yemek bana da dokundu. neyse, boş verelim önümüze bakalım ☺Ban yemekten sıkıldıminsab soğuyo bi süre girmeyince. Önceden hemen giriyodum cok aktiftim suan cok aklıma gelmiyo burası mesala
Ya gecen hafta sanki pik olmustu ama tam koyulasmiuor bende 11. Yazan gecen haftaki 19 yazan bugun sasirdim ne yapacagimiBence pik değil bu
Yeni pik olacak herhalde canım, yarın aynı saatte yapınca bakalımYa gecen hafta sanki pik olmustu ama tam koyulasmiuor bende 11. Yazan gecen haftaki 19 yazan bugun sasirdim ne yapacagimi
Çok ilginç ya...bi türlü anlayamiyorum...hamilelik yoksa neden çıkıyor ki bu cizgilerValla canim iki kizm var ikisinde de adet günü 3-4 saat sonra beliren cizgi ile öğrendim 3.bebek çalışmasına basladik şubatta yine 3-4 saat sonra cizgi çıktı degerim 20 den geri düştü kimyasal oldu martta yine çizgileri gördüm bi kaç saat sonra ama adet oldum tam günümde bu ay da iste 2 gün sonra adet günüm bakalim sonuc nolcak bu ayda yine bi kaç saat sonra çizgi cikti
Ciddimisin 11 de olmamismi canim? Ben teztlere zaten devam edeyim gecen hafta dort gun iliski olmustu bugunde baslim ben nolur nolmaz saolasinYeni pik olacak herhalde canım, yarın aynı saatte yapınca bakalım![]()
Ay benim de öyle kuzum ya testlerden gına geldi baksana benimkilere de piki göremedim bi türküCiddimisin 11 de olmamismi canim? Ben teztlere zaten devam edeyim gecen hafta dort gun iliski olmustu bugunde baslim ben nolur nolmaz saolasin![]()
Canim ozaman daha pikin gelmemistir testlere devam et insallah gorursunAy benim de öyle kuzum ya testlerden gına geldi baksana benimkilere de piki göremedim bi türkü
CAnım yumrtlama dönemi geçtiği için rastgele takılıyorum vallaM momteacher @Zenna @Butik alfaNane surubu kızlar batlarımız aynı gibi ne alemdesin iz beklemeye geçtiniz mi değerlendirmeye devam mı ben kararsızım hala değerlendirmek mi lazım bilemedim yumurtlama takip etmediğim için dönüm 25 gün
Beta en son 2 kat katlanıyordu. Bakmaya gerek yok dedi dr. İlk gebeliğim boş keseydi. Ama onda yolk sac oluşmamıştı bunda herşey var ama bebek kalp atım yok
Ben özellikle perinstoloji ye gittim doç özel hastaneBaşka bir doktor daha mi denesen acaba benim kuzenime bir doktor öyle dedi başka bir doktor gördü.
Sat a göre aynı kese düzgün yolk oluşmuş ams bebek yokCanım, benim de araştırdığıma göre yolk oluştuysa boş gebelik değildir diye biliyorum.
Geç döllenme gibi bişey olabilir mi inşallah haftaya görülür bebek de kalp atışı da.
Kuzeniniz kaç haftalıktı peki. Ben şoka girdim hiç bişey sormadan çıktım odadan. Başka dr a gidebilirim bilmiyorumBaşka bir doktor daha mi denesen acaba benim kuzenime bir doktor öyle dedi başka bir doktor gördü.