- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
heyecan dorukta mı :)Benim bat 21 mayıs son 7 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan dorukta mı :)Benim bat 21 mayıs son 7 gun
o hamile değil ama umarım sen hamilesindir canımm :)Merhaba canım 2 gündür bende öyleyim bı konuyu araştırıyım dedim :) hamile misin umarım öylesindir![]()
Umarımo hamile değil ama umarım sen hamilesindir canımm :)
sıcak basması belirti :)Umarım![]()
Evet gün sayıyorum elimde iki test var hamilelik yapmamam için kendimi zor tutuyorumheyecan dorukta mı :)
Ay inşAllah bir düşük yaşadım. Bu 3. Denememiz Rabbim isteyen herkese versin hep duâ ediyorumsıcak basması belirti :)
Ama özellikle gece neden kiAy inşAllah bir düşük yaşadım. Bu 3. Denememiz Rabbim isteyen herkese versin hep duâ ediyorum![]()
Bende hem öyleyim hem de tansiyonum devamlı inip çıkıyor,ve bide sadece ğöğsüm ağrıyor ama adet dönemimdeki gibi değil daha farklı,Merhaba canım 2 gündür bende öyleyim bı konuyu araştırıyım dedim :) hamile misin umarım öylesindir![]()
Umarım hamilesindirrBende hem öyleyim hem de tansiyonum devamlı inip çıkıyor,ve bide sadece ğöğsüm ağrıyor ama adet dönemimdeki gibi değil daha farklı,
İnşallah bat 16 mayıs ama adetlerim düzensiz bu benim kendi tahminim, test yaptım iki gün önce negatif,Umarım hamilesindirr![]()
Hmm benim gece değil sadece aniden oluyor ve vücudumun üst kısmında hissediyorum böyle başım boynum kulaklarım, karnımda ayaklarımda değil basma,Ama özellikle gece neden ki
Benim 2 gün kaldıİnşallah bat 16 mayıs ama adetlerim düzensiz bu benim kendi tahminim, test yaptım iki gün önce negatif,
İnşAllah canım bol bol duâHmm benim gece değil sadece aniden oluyor ve vücudumun üst kısmında hissediyorum böyle başım boynum kulaklarım, karnımda ayaklarımda değil basma,
canım yumurtayı saran bir folikül var bildiğim kadarıyla. hiç doktora gittin mi? hani derler yumurtan çatlamış sıvısı şurda diye ultrasonda gösterirler. işte o folikül sıvısı çatlayınca içindeki yumurtayı serbest bırakıyor diye biliyorum. o duruma çatlama diyorlar. tabii ki doktor ya da sağlık görevlisi değilim. bu bildiklerim gittiğim doktorların açıklaması ve internetten kurt gibi okuduğum bilgiler ☺Peki çatlama dediğimiz olay nedir?![]()
canım maksat güldürmek, rica ederim ☺☺☺Canım sen uzman olmuşsun maşallah çok güzel anlattın teşekkür ederiz![]()
keşke olsa da vallahi havalara uçsak. ben bu Aralık ayında çatlatma iğnesi oldum. her yere yazıyorum. 14. güne kadar gebelik testleri pozitifti. 17. gün adet oldum. o yüzden çift çizgiyi görsem bile inanamam herhaldeİnşallah canımher ay yöntem değiştiriyoruz tecrübe katarak bişeyler öğrenerek
bi mucize olsa da şoka girsek keşke sürpriz olsa
![]()
Çok gittim doktora ama detaylı bahseden olmadı hep merak ediyordum cevabına da ulaşamamıştımcanım yumurtayı saran bir folikül var bildiğim kadarıyla. hiç doktora gittin mi? hani derler yumurtan çatlamış sıvısı şurda diye ultrasonda gösterirler. işte o folikül sıvısı çatlayınca içindeki yumurtayı serbest bırakıyor diye biliyorum. o duruma çatlama diyorlar. tabii ki doktor ya da sağlık görevlisi değilim. bu bildiklerim gittiğim doktorların açıklaması ve internetten kurt gibi okuduğum bilgiler ☺![]()
rica ederim canım, amiiiinnnnn. hepimize inşallah ❤❤❤Çok gittim doktora ama detaylı bahseden olmadı hep merak ediyordum cevabına da ulaşamamıştımçoook teşekkürler, Allah hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin
![]()
sabret kız birazEvet gün sayıyorum elimde iki test var hamilelik yapmamam için kendimi zor tutuyorum![]()
![]()
![]()