Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki çatlama dediğimiz olay nedir? 😊
canım yumurtayı saran bir folikül var bildiğim kadarıyla. hiç doktora gittin mi? hani derler yumurtan çatlamış sıvısı şurda diye ultrasonda gösterirler. işte o folikül sıvısı çatlayınca içindeki yumurtayı serbest bırakıyor diye biliyorum. o duruma çatlama diyorlar. tabii ki doktor ya da sağlık görevlisi değilim. bu bildiklerim gittiğim doktorların açıklaması ve internetten kurt gibi okuduğum bilgiler ☺😂

Canım sen uzman olmuşsun maşallah çok güzel anlattın teşekkür ederiz 😂😂
canım maksat güldürmek, rica ederim ☺☺☺
İnşallah canım🥰 her ay yöntem değiştiriyoruz tecrübe katarak bişeyler öğrenerek 😂 bi mucize olsa da şoka girsek keşke sürpriz olsa 💜
keşke olsa da vallahi havalara uçsak. ben bu Aralık ayında çatlatma iğnesi oldum. her yere yazıyorum. 14. güne kadar gebelik testleri pozitifti. 17. gün adet oldum. o yüzden çift çizgiyi görsem bile inanamam herhalde 😂😂😂

bu arada imsak yaklaşıyor. jet hızıyla sormam lazım size. bu gece ilişkiden sonra hafif kanamam oldu. ağrım sızım yok. eşim çok yüklendim dedi. muhtemelen o zorladı. ya da yumurtlama kanaması. daha önceleri yaşadım. koşa koşa doktora gittim, sıkıntı çıkmadı çok şükür. çok ara ara pembemsi akıntım geliyor. oruç tutulur değil mi ya? sonuçta adet değilim. yıkandım, abdestimi de aldım ama bilemedim de şimdi.

Gittim kan verdim annemlerden dönerken simdi de sonuc sayfasına giremiyorum sistem bozuk sinir oldum ya🙄🙄 sonuçlar cikti ama giremiyorum :kızgın:

canım yumurtayı saran bir folikül var bildiğim kadarıyla. hiç doktora gittin mi? hani derler yumurtan çatlamış sıvısı şurda diye ultrasonda gösterirler. işte o folikül sıvısı çatlayınca içindeki yumurtayı serbest bırakıyor diye biliyorum. o duruma çatlama diyorlar. tabii ki doktor ya da sağlık görevlisi değilim. bu bildiklerim gittiğim doktorların açıklaması ve internetten kurt gibi okuduğum bilgiler ☺😂
Çok gittim doktora ama detaylı bahseden olmadı hep merak ediyordum cevabına da ulaşamamıştım😊 çoook teşekkürler, Allah hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin🌿

Back
X