Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım bizleri yalnız bırakmadın 😍 verdigin bilgiler cok kiymetli hepimiz icin inan yazdıgın herseyi okuyorum cok saolasın. Allah sağlıkla bebisini kollarına almayı nasip etsin :anne: bizlere de senin gibi hamile kalmayı nasip etsin insallah :anneadayı::KK36:
Canım sn hamile değilmiydin:(

Benimde 16. Ay aynı sekilde ben se adetim gecikirse 7 gün beklicem inaallah gecikir tabi 🤗 :dua: o ilk hevesler yok tabi...
Aynen cnm artik oyle heveslenmeler yok bugun beyaz alıntım geldi adet olmam tarih ama kasiklarimda cok hafifi agri var bakalim

Kızlar ben şu socak su torbası olayına takmış durumdayım ya ☺ Bence gerçekten faydası büyük çünkü bilirsiniz yeni evlenene bile ayaklarını sıcak tut yumurtalıklarını üşütme falan derler aslında hep bildiğimiz şeyler ama göz ardı ediyoruz farkında olmadan 🥰
Bu ay regl olursam haziranda kendimi sıcak su torbalarına boğacağım 😄

Pik yaptığı gün birlikte olacaksınız ya o günden başla afedersin ilişki esnasında bile benim ayaklarımın altındaydı sonrasında karnıma vs değiştirerek yarım saat yattım duşa girdim
Anladım canım da ilişki esnasında biraz zor ya :D

Aynen cnm artik oyle heveslenmeler yok bugun beyaz alıntım geldi adet olmam tarih ama kasiklarimda cok hafifi agri var bakalim
Hadi insallah hamilesindir bu ay :dua: beyaz akıntı gebelik belirtisi diyorlar akıntı renginde degisiklik yoksa sari yada kahverengine dönmediyse gebelik olabilir 🙏🏻

Ama dikkat edinn çok tehlikeli yanmayın allah korusun
Canım şişede kaynar su durmaz eğilir bükülür zaten yeterli sıcaklık olsa yeter öbür türlü sıcak su torbasında zaten dışında kılıf da oluyor ılıktan az daha sıcak hissediyorsun ama yine de tabiki tedbir önemli 😘

Back
X