- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
- 83
Salmaya çok kararlıyım aslında ama bilemiyorumHadi hadi burda salcam kendimi deyipte yine devam edersin demi ben gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salmaya çok kararlıyım aslında ama bilemiyorumHadi hadi burda salcam kendimi deyipte yine devam edersin demi ben gibi![]()
Bir ay inofolic Combi, coreenzim q10, L- arginine, selenyum, balık yağı, d vitamini içtim. Yani hepsini ayrı ayrı alıp içiyordum. Sonra hepsinin içinde olduğu bir takviye buldum. Bu sayfada biri önerdi. Prowomen kullanıyorum. Ama PCOS olanlar için bir madde var içinde. PCOS yoksa kullanılmaz sanırımİnşallah bebişin seninledir bu ayTakviye ne alıyorsun canım?
Anladım canımBir ay inofolic Combi, coreenzim q10, L- arginine, selenyum, balık yağı, d vitamini içtim. Yani hepsini ayrı ayrı alıp içiyordum. Sonra hepsinin içinde olduğu bir takviye buldum. Bu sayfada biri önerdi. Prowomen kullanıyorum. Ama PCOS olanlar için bir madde var içinde. PCOS yoksa kullanılmaz sanırım
Anladım canım. Yani pik itibariyle 3gün ilişkinin zararı yok. Hatta pikten önceki gün de olursa daha iyi olur. Böylece sperm sayısı fazla olur dölleme şansı artar. Doğru anlamış mıyım?canım, yumurtayı saran bir folikül var, onun çatlayıp yumurtayı serbest bırakması için LH yükseliyor. o günlerde biz pik görüyoruz. yumurta, folikülden kurtulunca LH düşmeye başlıyor yani aslında döllenmeye hazır hale geliyor. pik'i gördükten sonra 24 ile 36 saat arasında yumurta folikülden kurtuluyor ve aynı yumurta vücudumuzda 24 saat canlı kalabiliyor. biz her ihtimali yakalayalım diye pik'i de değerlendiriyoruz çünkü yumurtanın folikülden ayrıldığı saati tam bilemiyoruz. pik'te eşinle birlikte oldun ya, senin rahminde spermler pusuya yatmış folikülden ayrılan yumurtayı bekliyor oluyor. şansımızı arttırmak için pik öncesi ve sonrasını değerlendiriyoruz ☺ çok fazla pik, yumurta ve folikül dedim inşallah anlatabilmişimdir![]()
Allahim insallah hamis haberleri birbirimize veririz bu aySalmaya çok kararlıyım aslında ama bilemiyorumovulasyon testi falanda yapmamayı düşünüyorum o kadar salcam yani tabi yapabilirsem
![]()
Ovu testini adet bittikten sonra her gün yaparak takip etmek lazım diye biliyorum ben.Doktorun dediği o şekilde canım ama Pazar günü ben ovu testi yapıcam bakayım ne çıkıcak
benimki de "çok yazdın, onadan banladılar seni" deyip deyip dalga geçtiHahahaha benim esim seviniyor aslinda burda takildigima takilmazam ona takacagimi biliyor kiz amaan bizde boyle egleniyoruz napalim
Ay inşallahAllahim insallah hamis haberleri birbirimize veririz bu ay![]()
AminnnAllahim insallah hamis haberleri birbirimize veririz bu ay![]()
Valla kizlar iyiki varsinizbenimki de "çok yazdın, onadan banladılar seni" deyip deyip dalga geçtiyani hele ki eve kapandık, napalım iyice psikopata mı bağlayalım? burada ne güzel dertleşip gülüşüyoruz ☺
evet canım ama doktorlar her gün ilişkiyi pek önermiyor. sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki öneriyorlar. yani şöyle, tahminen 14. günde yumurtluyorsun diyelim. 12-14-16. günleri değerlendirirsen inşallah tutar. çünkü zaten 12. gündeki sperm 2 gün yaşayabiliyor senin vücudunda.Anladım canım. Yani pik itibariyle 3gün ilişkinin zararı yok. Hatta pikten önceki gün de olursa daha iyi olur. Böylece sperm sayısı fazla olur dölleme şansı artar. Doğru anlamış mıyım?
hepimiz iyi ki varız canımValla kizlar iyiki varsinizsizle konusuyorum dedigin gibi dertlesip guluyoruz yardimci da oluyorsunuz hepinizden tek tek tsk ediyorum
Öyle diyorlarda insan. Yinede stres oluyorAynen herkes öyle diyorduherkesin bünyesi farklı demekki herkesin hikayesi farklı.. denemeye devam canım daha erken doktor diyor 1 yıl olmaması çok normal
Anlaştık. Tamamdır. Ovu testi yapmadan doktorum da 11. 13. 15. 17. Günü değerlendir demişti.evet canım ama doktorlar her gün ilişkiyi pek önermiyor. sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki öneriyorlar. yani şöyle, tahminen 14. günde yumurtluyorsun diyelim. 12-14-16. günleri değerlendirirsen inşallah tutar. çünkü zaten 12. gündeki sperm 2 gün yaşayabiliyor senin vücudunda.![]()
biz sanki mart topiğinde de birlikteydik seninle, değil mi? ☺Anlaştık. Tamamdır. Ovu testi yapmadan doktorum da 11. 13. 15. 17. Günü değerlendir demişti.
Ovu zamanlarıBen bi süredir girmiyordumgüzel mi beslenme nasıl kiiii
![]()
Olabilitesi çok yüksek:)))biz sanki mart topiğinde de birlikteydik seninle, değil mi? ☺
Benim yunurtlama zamanı birde adete yakın oluyor canımm evet bazılarında her zaman oluyorrBenim hep akintim var yani ben hamilelige yada adete yormuyorum acaba hergun benmi akinti yasiyorum kendimi bildim bileli var hergunde gunluk ped kullanirim
kihkihkihkihkihOlabilitesi çok yüksek:)))
Kuzum sen sigara içiyodun bırakabildin mii ben hala bırakamadım azalttım amaBenim hep akintim var yani ben hamilelige yada adete yormuyorum acaba hergun benmi akinti yasiyorum kendimi bildim bileli var hergunde gunluk ped kullanirim