- 26 Aralık 2012
- 1.571
- 1.226
- 333
Preseed ama bunun patenti dolmuş aynı firma prefert adında yeniden çıkarmışay bende denim o zaman ismi neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Preseed ama bunun patenti dolmuş aynı firma prefert adında yeniden çıkarmışay bende denim o zaman ismi neydi
prefert diye mi satılıyomus yani suanPreseed ama bunun patenti dolmuş aynı firma prefert adında yeniden çıkarmış
Bakıcam canımEvet canım prefert ama kk nin "preseed kullananlar" diye popüler konusu var onun ilk sayfasını aç okusana
Amin inşş ne güzel bir evladın vardaha yeni başladık ama inşallah ilk oğlumda ki gibi nasip olur :)
Aa ilk kez görüyorum program mı bu canım
Yaaa çok güzelmiş bu cidden yumurtlama günümü de tam bildi![]()
Amin inşş ne güzel bir evladın varinş benimde hayırlısı ile olur hep bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir ama önemli olan sağlıklı olmaları insan zamanla öğreniyormuş tabi artık 2çocuk için vaktim olmayabilir
Allah sanada gönlündekini nasip etsin cnm
![]()
Evet böyle diyenlerde var ama çoğunlukla sağlıklı gebelikler elde edilmiş yani mantıken önce en sağlıklı hızlanacaktır ama eğer imtihanın varsa düşük ya da sakat doğum gibi her zaman başına gelebilir ben 8 yıldır çocuğu olmayan bir kadınla özelden konuştum 1 yaşındaymış şimdi kızı ilk ayda olmus. yani çoğumuz burda nedensiz düşük yasadik eğer bunu kullansaydık bundan oldu diyecektik. Allah bilirBu jeli ben de doktora sormuştum önermemişti. Kalitesiz spermler de hızlanıp dölleyebilşr yumurtayı, düşük olur ya da sakat da olabilir dedi. Tabi sağlıklı da olabilir bilemeyiz. Ama aklınızda olsun kızlar
Nasıl yani dinen uygun olan günler mi varmışen yüsek yumurtlama ve çatlama günüm 24 mayıs pazar olarak görünüyor
ben ilk cocugumda ki gibi karakterine yardımcı olacak şekilde
dinen uygun olan günler diye bi yazı var ona bakıyorum
pazar günleri ve bayram günü gecesi de yapılmaması tavsiye ediliyor
o yüzden bir gün sonrasına bakıyorum artık
Nasıl yani dinen uygun olan günler mi varmış
Yani belirti mi adet agrisi mi bilmiyorum ara ara kasik agrisi oluyor bir is yapagim misal bulasiklari makinaya vs dizeyim sırtım yanıyor ağrıyor birde cok kabus görüyorum allaha dua ediyorum eger bebek yoksa tez zamanda adet olayim varsa da insallah hayirli ve sağlıklı olurayy hadi inşallah kuzum belirtin felan var mı
Kiz bende de kuruluk sorun ve ben tükürük kullaniyorum her zanan vak benimde aklima takıldıKızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Bilmiyorum diğerinde de düsükle sonuclanınca acaba tükürük yüzünden sağlıksız spermden mi diye aklıma düstüKiz bende de kuruluk sorun ve ben tükürük kullaniyorum her zanan vak benimde aklima takıldı
O günleri nerden öğreniyorsun canım ilk defa duydumen yüsek yumurtlama ve çatlama günüm 24 mayıs pazar olarak görünüyor
ben ilk cocugumda ki gibi karakterine yardımcı olacak şekilde
dinen uygun olan günler diye bi yazı var ona bakıyorum
pazar günleri ve bayram günü gecesi de yapılmaması tavsiye ediliyor
o yüzden bir gün sonrasına bakıyorum artık
Amin cnm ins eski konulara baktim da tükürükle bir kadin 4 tane dogurmusBilmiyorum diğerinde de düsükle sonuclanınca acaba tükürük yüzünden sağlıksız spermden mi diye aklıma düstüilk kez bu gece yeterince ıslaklık oldu. Ama senin günün gecti kuzum insallah hamilesindir
cidden mi yaAmin cnm ins eski konulara baktim da tükürükle bir kadin 4 tane dogurmus
O günleri nerden öğreniyorsun canım ilk defa duydum