Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım prefert ama kk nin "preseed kullananlar" diye popüler konusu var onun ilk sayfasını aç okusana

daha yeni başladık ama inşallah ilk oğlumda ki gibi nasip olur :)
Amin inşş ne güzel bir evladın var 🧿inş benimde hayırlısı ile olur hep bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir ama önemli olan sağlıklı olmaları insan zamanla öğreniyormuş tabi artık 2çocuk için vaktim olmayabilir😄 Allah sanada gönlündekini nasip etsin cnm🙏🏻

Bu jeli ben de doktora sormuştum önermemişti. Kalitesiz spermler de hızlanıp dölleyebilşr yumurtayı, düşük olur ya da sakat da olabilir dedi. Tabi sağlıklı da olabilir bilemeyiz. Ama aklınızda olsun kızlar

Aa ilk kez görüyorum program mı bu canım

program gibi adet gününü giriyorsun o sana hesaplama veriyor

Yaaa çok güzelmiş bu cidden yumurtlama günümü de tam bildi😍

bence de not edilmelik :)

Amin inşş ne güzel bir evladın var 🧿inş benimde hayırlısı ile olur hep bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir ama önemli olan sağlıklı olmaları insan zamanla öğreniyormuş tabi artık 2çocuk için vaktim olmayabilir😄 Allah sanada gönlündekini nasip etsin cnm🙏🏻

rabbim herkese nsaip etsin, acıkcası ikincisi oğlum yanlız kalmasın diye istiyorum

Bu jeli ben de doktora sormuştum önermemişti. Kalitesiz spermler de hızlanıp dölleyebilşr yumurtayı, düşük olur ya da sakat da olabilir dedi. Tabi sağlıklı da olabilir bilemeyiz. Ama aklınızda olsun kızlar
Evet böyle diyenlerde var ama çoğunlukla sağlıklı gebelikler elde edilmiş yani mantıken önce en sağlıklı hızlanacaktır ama eğer imtihanın varsa düşük ya da sakat doğum gibi her zaman başına gelebilir ben 8 yıldır çocuğu olmayan bir kadınla özelden konuştum 1 yaşındaymış şimdi kızı ilk ayda olmus. yani çoğumuz burda nedensiz düşük yasadik eğer bunu kullansaydık bundan oldu diyecektik. Allah bilir

en yüsek yumurtlama ve çatlama günüm 24 mayıs pazar olarak görünüyor
ben ilk cocugumda ki gibi karakterine yardımcı olacak şekilde
dinen uygun olan günler diye bi yazı var ona bakıyorum

pazar günleri ve bayram günü gecesi de yapılmaması tavsiye ediliyor
o yüzden bir gün sonrasına bakıyorum artık

Nasıl yani dinen uygun olan günler mi varmış

Kızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan

Nasıl yani dinen uygun olan günler mi varmış

her zaman cinsel ilişki olabilir
ama cocugun ahlakına etki edecek bazı hususlar var
normal ilişkide dikkat etmediğim ama hamile kalma aşamasında
dikkat ettiğim bi kaç kural var, abdesteli olmak, besmele ile başlamak
salı - pazar gecesi yapmamak gibi

ayy hadi inşallah kuzum belirtin felan var mı
Yani belirti mi adet agrisi mi bilmiyorum ara ara kasik agrisi oluyor bir is yapagim misal bulasiklari makinaya vs dizeyim sırtım yanıyor ağrıyor birde cok kabus görüyorum allaha dua ediyorum eger bebek yoksa tez zamanda adet olayim varsa da insallah hayirli ve sağlıklı olur

Kızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Kiz bende de kuruluk sorun ve ben tükürük kullaniyorum her zanan vak benimde aklima takıldı

Kiz bende de kuruluk sorun ve ben tükürük kullaniyorum her zanan vak benimde aklima takıldı
Bilmiyorum diğerinde de düsükle sonuclanınca acaba tükürük yüzünden sağlıksız spermden mi diye aklıma düstü :( ilk kez bu gece yeterince ıslaklık oldu. Ama senin günün gecti kuzum insallah hamilesindir

O günleri nerden öğreniyorsun canım ilk defa duydum

Bilmiyorum diğerinde de düsükle sonuclanınca acaba tükürük yüzünden sağlıksız spermden mi diye aklıma düstü :KK43: ilk kez bu gece yeterince ıslaklık oldu. Ama senin günün gecti kuzum insallah hamilesindir
Amin cnm ins eski konulara baktim da tükürükle bir kadin 4 tane dogurmus

Azze Azze canım bat geçti diye sormuşsun. Adet oldum ben 16 mayısta:( hatta hazirana mı geçiyoruz diye sordum evet dedin ama bir türlü gidemiyorum hâlâ buralardayım :)

Back
X