Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba sayfaniza yeni katildim benim hamilelik şüphelerim var acaba mi diyorum benim givi belirtiler yaşayan varmidir diyerek sizlerle paylaşmak istedim. 8 buçuk ay önce 37 haftalik bebeğimi kaybettim😔doktorum 6 ay beklememi önerdi ceserat edemedim 8 ay bekledim yani ilk bu ay bebek düşünmeye basladik yumurtlama günlerini falan takip ettim 20 mayis adet günümdü su an 1 gün gecmis oluyor😊bunun dışında bu sabah mide bulantisi yaşadım normal zamanda hic yasamam bundan suphelendim birde yaklasik 4 gündür kasiklarim çok sancılı batma hissi gibi kramp gibi sızılar oluyor aynı şeyleri yaşayan var mi acaba

2 günde bir yapsan artışı daha iyi görürsün. Ben kızımda 3 test yaptım iki gün arayla en sonuncusu baya baya koyuydu. Emin olunca kan vermiştim.
bebe time yaptım 15-20 dkkya çok silik gölge gbi çıktı ama dediğin gibi yapmalıyım böyle çok yoruluyırym

Arkadaşlar merhaba sayfaniza yeni katildim benim hamilelik şüphelerim var acaba mi diyorum benim givi belirtiler yaşayan varmidir diyerek sizlerle paylaşmak istedim. 8 buçuk ay önce 37 haftalik bebeğimi kaybettim😔doktorum 6 ay beklememi önerdi ceserat edemedim 8 ay bekledim yani ilk bu ay bebek düşünmeye basladik yumurtlama günlerini falan takip ettim 20 mayis adet günümdü su an 1 gün gecmis oluyor😊bunun dışında bu sabah mide bulantisi yaşadım normal zamanda hic yasamam bundan suphelendim birde yaklasik 4 gündür kasiklarim çok sancılı batma hissi gibi kramp gibi sızılar oluyor aynı şeyleri yaşayan var mi acaba
benim de 4-5 gündğr kadıklarımda sürekli şiddetliii değil ama yanma arada batma çok düşük zonklama oluyor blmşyorum böyle hamile olan varmı inşallah hamşlesindir günn geçtiyse evde test yapsaydın

Kızlar herkese iyi akşamlar Kadir gecemiz mübarek olsun Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah. Bugün çok yoğundum hiç bakamadım konuşma birikmiş okuyamadım da. Bol bol dua ettim herkese de Allah kabul etsin güzel haberler alırız hepimiz inşallah vakti gelince 🙏

benim de 4-5 gündğr kadıklarımda sürekli şiddetliii değil ama yanma arada batma çok düşük zonklama oluyor blmşyorum böyle hamile olan varmı inşallah hamşlesindir günn geçtiyse evde test yapsaydın
Evet ayni sekilde cok şiddetli değil ama batma tarzi bide adet sancisi gibi oluyor arada ama normalde bu sekilde olmuyordu birde psikolojik mi acaba diye de düşünüyorum tabi henüz 1 gün gecti daha bello olmaz hemen yapmak istemedim gelmez ise 5,6 gun daha bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum bakalim sadece bunlar belirti mi acaba diue danışmak istedim sağol canim senin de mi günün geçti peki

Öncelikle Allah cennetinde kavuştursun canım seni bu konuda çok iyi anlıyorum 😔 inşaallah hamilesindir yarın test yapsan öğrenebilirsin bence 😊 inşaallah bebis geliyordur

Evet ayni sekilde cok şiddetli değil ama batma tarzi bide adet sancisi gibi oluyor arada ama normalde bu sekilde olmuyordu birde psikolojik mi acaba diye de düşünüyorum tabi henüz 1 gün gecti daha bello olmaz hemen yapmak istemedim gelmez ise 5,6 gun daha bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum bakalim sadece bunlar belirti mi acaba diue danışmak istedim sağol canim senin de mi günün geçti peki
benim 3 gün var testte çok silik çıktı bakalım ama 4 gündür de bu ağrılarım var

Kızlar 1 saat kadar önce şeffaf sarı akıntımın içinde çizgi şeklinde çok çok az bir kahve rengilik gördüm. Dedim tamam adet gelecek heralde. Çok su içtiğim için sürekli lavoboya gidiyorum sadece sarı şeffaf akıntı var. Biraz ümidim kırıldı sanırım. Ya kırmızılar gelirse.

Allah sabırlar versin. Sabah test yaparsanız çıkar varsa

Çok üzüldüm meleğine. Umarım hamilesindir. Sağlıklı keyifli bir hamilelikle doğumunu yapıp sağ salim kucağına alırsın inşallah canım.

Öncelikle Allah cennetinde kavuştursun canım seni bu konuda çok iyi anlıyorum 😔 inşaallah hamilesindir yarın test yapsan öğrenebilirsin bence 😊 inşaallah bebis geliyordur
Sagol canim amin ins tek tesellim cennette sarılıp koklamak😥sende mi yaşadın yoksa😔 hamilelikte insAllah hayırlıyla vardır isteyen herkese versin Rabbim insAllah

Back
X