- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
- 83
Doğru diyosunevet sonuçta yapa yapa çıkcak varsa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyosunevet sonuçta yapa yapa çıkcak varsa![]()
İnşallah canım Allah yardım etsin sabır versin bu süreç zor oluyor isteyince insan her ay bi hüsran sonra yine umut ama umutsuz da olmuyor vardır bi zamanı diyip elimizden geleni yapıyoruz bakalım benim bat bayram günü isteBenim bat 31 inde olucak, ovulasyon testi kullanıyorum bende 10 aydır uğraşıyoruz olmadı bizimde, dün doktora gittim sonunda neticeye vardık bende çatlama sorunu varmış canım önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam inş işe yarar da tutar![]()
Aynen öyle canım senin çok az kalmış inş tutmuştur belirti filan yok muİnşallah canım Allah yardım etsin sabır versin bu süreç zor oluyor isteyince insan her ay bi hüsran sonra yine umut ama umutsuz da olmuyor vardır bi zamanı diyip elimizden geleni yapıyoruz bakalım benim bat bayram günü iste
İnşallah ama ben alıştım canım her ay belirti aradım buldum emin bile oldum olmadı.. bu ay da da var belirti de adet belirtisiyle aynı yani gebeliğe yoramıyorum artık kendimi salak gibi hissediyorum sonraAynen öyle canım senin çok az kalmış inş tutmuştur belirti filan yok mu
Seni çok iyi anlıyorum canım yarın ovulasyon testini yap merakla bekliyorumİnşallah ama ben alıştım canım her ay belirti aradım buldum emin bile oldum olmadı.. bu ay da da var belirti de adet belirtisiyle aynı yani gebeliğe yoramıyorum artık kendimi salak gibi hissediyorum sonra
Aynen yapaym bakalım hayırlısıSeni çok iyi anlıyorum canım yarın ovulasyon testini yap merakla bekliyorum![]()
Adet oldun mı peki? Canım öyle tabi aklımızda eriyor herşeye de iste insanın gönlü istiyor niyetleniyorsunya üzülüyosun ister istemez ama zamanı vardır elbet diyosun geri işte amin inşallah hepimize nasip etsin isteyen herkeseBat 21 mayıs iki gün önce dayanamayıp test yaptım tabiki negatif ama üzülmedim çünkü zamanı vardı rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı![]()
Daha olmadim çok düzenli takvime göre günü gününe bakalım nasip olur inşallahAdet oldun mı peki? Canım öyle tabi aklımızda eriyor herşeye de iste insanın gönlü istiyor niyetleniyorsunya üzülüyosun ister istemez ama zamanı vardır elbet diyosun geri işte amin inşallah hepimize nasip etsin isteyen herkese![]()
Cok teşekkur ederim korktum bi an :)Canım Hamilelik olduğunda da kasık ağrısı oluyor. Sıkıntı var gibi düşünme. Kanama yoksa doktorlar bu konuda serbest bırakıyorlar. İnşallah bebeğin seninledir.
E o zaman tekrar yap test olmazsan inşallah tutmuştur vallaDaha olmadim çok düzenli takvime göre günü gününe bakalım nasip olur inşallah
Daha bilmiyorum bat 14 deydi ama olmadim 6 gun oldu normalde bu kadar gecikmez yarin test yapacagim bakalim insallah :)hamşlemsn? korunmasız ilişkilerde kasık ağrısı normalmiş olablyrmuş
Ayy hadi bakalım inşallah tutmuşturDaha bilmiyorum bat 14 deydi ama olmadim 6 gun oldu normalde bu kadar gecikmez yarin test yapacagim bakalim insallah :)
E o zaman tekrar yap test olmazsan inşallah tutmuştur valla
[/QUO
Artık cuma günü yaparım hasta olmazsam
İnşallah tutmuştur Allahim kimseciklerin kucagini boş birakmasin inşallah sağlikli evlatlar nasip etsinAyy hadi bakalım inşallah tutmuştur❤
Amin inşallah rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsinİnşallah tutmuştur Allahim kimseciklerin kucagini boş birakmasin inşallah sağlikli evlatlar nasip etsin
6 gun nasıl sabrettin ben olsam hergun test yapmıştımDaha bilmiyorum bat 14 deydi ama olmadim 6 gun oldu normalde bu kadar gecikmez yarin test yapacagim bakalim insallah :)