- 8 Kasım 2019
- 669
- 466
- 53
- 38
8 inde yumurtalyıp 1 hafta sonra belli mi oldu ooo süper
Canım 8inde yumurtladığım kesin mi bilmiyorum ancak 23ünde belli oldu 15gün sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 inde yumurtalyıp 1 hafta sonra belli mi oldu ooo süper
Kan versene kuzuCanım 8inde yumurtladığım kesin mi bilmiyorum ancak 23ünde belli oldu 15gün sonra![]()
Anladım cnm kullandığım gebelik testlerine benzettim de ondan sordum. Umarım bu ay bir gebelik nasip olur size hadi inş güzel haberlerinizi bekliyorum
Gitmeli miyim bilmiyorumKan versene kuzuAcillere giden gidiyor valla yasak dinleyen yok hastane konusunda
Kuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdırKan versene kuzuAcillere giden gidiyor valla yasak dinleyen yok hastane konusunda
Kuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında değer kaç ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdırKan versene kuzuAcillere giden gidiyor valla yasak dinleyen yok hastane konusunda
Canım çok çok teşekkür ederimCanımm hayırlı olsun![]()
Devlet hastanesi acillerine veya özel acile gidilebilir canımKuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında değer kaç ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdır
Aslında tahlil en garanti ama dedim ya eskiside çıktı sonrA birden düştü oyüzden eşim bekleyelim dedi ben çok merak ediyorum bakalım bişey var mı kendi kendime gelin güveyim belki hayırlısı meraktan ölmem umarım gitmiyor benimkiDevlet hastanesi acillerine veya özel acile gidilebilir canım
Canım ilk testin bu yaptığın daha önce yapmış mıydın? Bi de belki tutunması için iğne hap vs bişey verirler. Gitsen daha iyi sanki gününde geçmişAslında tahlil en garanti ama dedim ya eskiside çıktı sonrA birden düştü oyüzden eşim bekleyelim dedi ben çok merak ediyorum bakalım bişey var mı kendi kendime gelin güveyim belki hayırlısı meraktan ölmem umarım gitmiyor benimki![]()
Yok yapmadım kuzu daha önce ilk testim bende diyorum öğrenelim olduki bidaa kimyasal olursa araştırırız sorunu sanırım bi koşullanma ve korku oluyor ben hep hayırlısı diyorumCanım ilk testin bu yaptığın daha önce yapmış mıydın? Bi de belki tutunması için iğne hap vs bişey verirler. Gitsen daha iyi sanki gününde geçmiş
Aynen bencede bilmek daha iyi hem değerin falan iyiyse zaten direk için rahatlar şüphende olmazYok yapmadım kuzu daha önce ilk testim bende diyorum öğrenelim olduki bidaa kimyasal olursa araştırırız sorunu sanırım bi koşullanma ve korku oluyor ben hep hayırlısı diyorum![]()
Canm 10ay önceydi sonrA çok hastalandım ultrason endoskopi tomografi film çekildiğim için çocuğu erteledim tabi şüpheliyim ama adet olursamda Allah’ın takdiri gidersem yazarım cnmAynen bencede bilmek daha iyi hem değerin falan iyiyse zaten direk için rahatlar şüphende olmazDüşüğün ne zamandı kuzum senin?
Aynen hayırlısı olsun canımCanm 10ay önceydi sonrA çok hastalandım ultrason endoskopi tomografi film çekildiğim için çocuğu erteledim tabi şüpheliyim ama adet olursamda Allah’ın takdiri gidersem yazarım cnm
hahhaah ahh keske öyle bişe olsa ama gercektem hic ümidim yokBal beklentiye sokayım seni ama ben tam da böyle dediğim ay öğrendim adet günümde kanda.Bence güzel hareket
![]()
o ilk baslarda hepimize cok sık geliyo. Hatta bazen yine geliyo dogum yapcagın ay yaklastıkcaAzze regl oldum sonunda 22 Mayıs'ta, ilk ya ondan heralde moralim çok bozuk salak gibi düşük olmasaydı şimdi şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşünceler geliyor
Zaten o yorulup tükendiğin an bosveriyosunYakalarsın bu ay bende geç yakaladım canım. Diğer hamilelğimde regl ağrısı yoktu. Ondan ümidim yok. Hayırlısı olsun artık. Eskisi kadar çok uğraşmıyorum da yoruldum cidden yoruldum.
yaaa beybisuu hamilsnnKızlar ben şok sonuç bu![]()