Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım cnm kullandığım gebelik testlerine benzettim de ondan sordum. Umarım bu ay bir gebelik nasip olur size hadi inş güzel haberlerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim. Allah hepimize nasip eder inş bir an önce

Kan versene kuzu 🤗 Acillere giden gidiyor valla yasak dinleyen yok hastane konusunda
Kuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdır

Kan versene kuzu 🤗 Acillere giden gidiyor valla yasak dinleyen yok hastane konusunda
Kuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında değer kaç ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdır

Kuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında değer kaç ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdır
Devlet hastanesi acillerine veya özel acile gidilebilir canım

Devlet hastanesi acillerine veya özel acile gidilebilir canım
Aslında tahlil en garanti ama dedim ya eskiside çıktı sonrA birden düştü oyüzden eşim bekleyelim dedi ben çok merak ediyorum bakalım bişey var mı kendi kendime gelin güveyim belki hayırlısı meraktan ölmem umarım gitmiyor benimki 🥺

Aslında tahlil en garanti ama dedim ya eskiside çıktı sonrA birden düştü oyüzden eşim bekleyelim dedi ben çok merak ediyorum bakalım bişey var mı kendi kendime gelin güveyim belki hayırlısı meraktan ölmem umarım gitmiyor benimki 🥺
Canım ilk testin bu yaptığın daha önce yapmış mıydın? Bi de belki tutunması için iğne hap vs bişey verirler. Gitsen daha iyi sanki gününde geçmiş

Canım ilk testin bu yaptığın daha önce yapmış mıydın? Bi de belki tutunması için iğne hap vs bişey verirler. Gitsen daha iyi sanki gününde geçmiş
Yok yapmadım kuzu daha önce ilk testim bende diyorum öğrenelim olduki bidaa kimyasal olursa araştırırız sorunu sanırım bi koşullanma ve korku oluyor ben hep hayırlısı diyorum 🙏🏻

Yok yapmadım kuzu daha önce ilk testim bende diyorum öğrenelim olduki bidaa kimyasal olursa araştırırız sorunu sanırım bi koşullanma ve korku oluyor ben hep hayırlısı diyorum 🙏🏻
Aynen bencede bilmek daha iyi hem değerin falan iyiyse zaten direk için rahatlar şüphende olmaz😊 Düşüğün ne zamandı kuzum senin?

Aynen bencede bilmek daha iyi hem değerin falan iyiyse zaten direk için rahatlar şüphende olmaz😊 Düşüğün ne zamandı kuzum senin?
Canm 10ay önceydi sonrA çok hastalandım ultrason endoskopi tomografi film çekildiğim için çocuğu erteledim tabi şüpheliyim ama adet olursamda Allah’ın takdiri gidersem yazarım cnm

Azze Azze regl oldum sonunda 22 Mayıs'ta, ilk ya ondan heralde moralim çok bozuk salak gibi düşük olmasaydı şimdi şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşünceler geliyor
o ilk baslarda hepimize cok sık geliyo. Hatta bazen yine geliyo dogum yapcagın ay yaklastıkca :( simdi su aylık olcaktı karnım büyücekti felan :(

Yakalarsın bu ay bende geç yakaladım canım. Diğer hamilelğimde regl ağrısı yoktu. Ondan ümidim yok. Hayırlısı olsun artık. Eskisi kadar çok uğraşmıyorum da yoruldum cidden yoruldum.
Zaten o yorulup tükendiğin an bosveriyosun

Back
X