Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icin rahat etmis oldu en azından kuzum, haziran ayı ugurlu gelicek insallah 🙏🏻😘
zaten sabah da peçeteye silince yine kahverengilikler geldi beklemiyodum pozitif cıkmasını ama dedim yap en azından icinde kalmaz :)

zaten sabah da peçeteye silince yine kahverengilikler geldi beklemiyodum pozitif cıkmasını ama dedim yap en azından icinde kalmaz :)
Haziran ayı sana uğurlu gelsin bebişini getirsin hayırlı haberi alalım bu ay inşallah canım :KK200:

Kızlae şiskinliğim geçsim diye ne içmeliyim sizce

IMG_20200602_221257.webp
selam kızlar bu pik değilmi aynı değilmi koyuluklar

Kızlae şiskinliğim geçsim diye ne içmeliyim sizce
canım instada bir gebenin günlüğünde adet söktürücü bi masaj paylaşmıştı ben onu yaptım etkisini gördüm ama kesinlikle gebe olmadağınızdan emin olun diyor bak istersen bi

her gün aynı saatte öncesinde de iki saat sıvı alımını kesince doğru sonuç alırsın diyorlar ben onların yalancısıyım 😊
Evet ben de oyle yapıyorum 🤗 ama kagıdı da böle bir bilgi yok biliyormusun sıvı alımını bırakmak gibi yada ben mi kacırdım orasını

eminim canım bakarım
onun yanında bence bişiyler içme bilmediğimiz yan etkiler olabiliyor akciğer enzimlerini bozabiliyo macundur kürdür , belki kısa vadede öyle bir etkileri ykktur ama ben de çok araştırdığım için böyle bi çözüm buldum kendimce

Back
X