- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
Tabiki de kuzum ben asla umudumu kaybetmem :)Yeni Ay yeni umut tatlım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de kuzum ben asla umudumu kaybetmem :)Yeni Ay yeni umut tatlım![]()
zaten sabah da peçeteye silince yine kahverengilikler geldi beklemiyodum pozitif cıkmasını ama dedim yap en azından icinde kalmaz :)Icin rahat etmis oldu en azından kuzum, haziran ayı ugurlu gelicek insallah![]()
Haziran ayı sana uğurlu gelsin bebişini getirsin hayırlı haberi alalım bu ay inşallah canımzaten sabah da peçeteye silince yine kahverengilikler geldi beklemiyodum pozitif cıkmasını ama dedim yap en azından icinde kalmaz :)
İnşallah canım nasipp kendimi yıpratmıyorum illa olsun diye napalım bi vakti var demekki :)Haziran ayı sana uğurlu gelsin bebişini getirsin hayırlı haberi alalım bu ay inşallah canım![]()
Aynen pik canım bugünğ değerlendir sonra çatlamayı gör o zamanları da değerlendirEki Görüntüle 2643831 selam kızlar bu pik değilmi aynı değilmi koyuluklar
Canım daha koyu olması lazım dedi arkadas oyuzden sordum uzuldum ya eminmisin peki ilk defa gordum ben böle biliyor musunAynen pik canım bugünğ değerlendir sonra çatlamayı gör o zamanları da değerlendir
canım instada bir gebenin günlüğünde adet söktürücü bi masaj paylaşmıştı ben onu yaptım etkisini gördüm ama kesinlikle gebe olmadağınızdan emin olun diyor bak istersen biKızlae şiskinliğim geçsim diye ne içmeliyim sizce
aynı koyulukta gibi duruyor yarın da yap ama daha da koyulaşabilir bugünü değerlendir benceEki Görüntüle 2643831 selam kızlar bu pik değilmi aynı değilmi koyuluklar
Eşim de diyo bidaha sen alırsın test![]()
Bunu dun yapmıştım birazdan yine yapacağım 1 e dogru buraya yollarımaynı koyulukta gibi duruyor yarın da yap ama daha da koyulaşabilir bugünü değerlendir bence
her gün aynı saatte öncesinde de iki saat sıvı alımını kesince doğru sonuç alırsın diyorlar ben onların yalancısıyımBunu dun yapmıştım birazdan yine yapacağım 1 e dogru buraya yollarım
eminim canım bakarımcanım instada bir gebenin günlüğünde adet söktürücü bi masaj paylaşmıştı ben onu yaptım etkisini gördüm ama kesinlikle gebe olmadağınızdan emin olun diyor bak istersen bi
Evet ben de oyle yapıyorumher gün aynı saatte öncesinde de iki saat sıvı alımını kesince doğru sonuç alırsın diyorlar ben onların yalancısıyım![]()
hahah 2. Alısı ya abartıyo yalandan:Sbenimkide almıyor bile usandı artık benide eczaneler tanıdı almaya cekiniyorum geldi yine dicekler
testsiz idare ediyorum
![]()
Ben yaptım ıkı gun sonra oldum ama ben soktırucu de içmiştim Azze bu masajı da galiba senden duymuştumeminim canım bakarım
onun yanında bence bişiyler içme bilmediğimiz yan etkiler olabiliyor akciğer enzimlerini bozabiliyo macundur kürdür , belki kısa vadede öyle bir etkileri ykktur ama ben de çok araştırdığım için böyle bi çözüm buldum kendimceeminim canım bakarım