- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
İnşallah canımHepimiz için hayırlısı olsun, Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Cikolata kistimiydi?Sorun nedir bende kist var ama ılk avulasyonda hamıle kaldım
Bendede o lanet kist var 1 senedir olmuyor hangi tedaviyi kullandin yardimci olurmusunO f
Bence artık bebiş için çalışmalara başlayın derım ben de cıkolata kisti var düşün ama oldu
Bende suan senle ayni durumdayim hamilemisinKızlar merhaba, bende sabırsızlıkla bat bekliyorum 4 günüm kaldı, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ve bugün iğne yapılalı 10 uncu gün ama 3 gündür çok rahatsız edicek şekilde kasik batmaları ve hafif karın ağrısı hissediyorum gün içerisinde geçer gibi olup yine başlıyor bide bacak ağrılarım çok fazla çok azda beyaz akıntım var, geceleri uykuda huzursuzluk oluyor, bu belirtileri yaşayıp aranızda hamile olduğunu öğrenen varmı? Batı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum acaba iğnenin etkisinden mi böyle oluyor diye heveslenmekte istemiyorum, bilgisi olan var mı acaba bu konuda☺
Adetim 5 gün geçti ve sadece son 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu ama okadar azki nereyde belli bile olmuyor, birazda karın ağrım oldu onun dışında hiç birşey yok, test yaptım dün sabah oda negatif çıktı anlayamadım kısmetse salı sabah doktora gideceğimBende suan senle ayni durumdayim hamilemisin
benim de reglye 5 gün kaldı . karın kaısk ağrılarım devam ediyor. haber ver mutlakaAdetim 5 gün geçti ve sadece son 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu ama okadar azki nereyde belli bile olmuyor, birazda karın ağrım oldu onun dışında hiç birşey yok, test yaptım dün sabah oda negatif çıktı anlayamadım kısmetse salı sabah doktora gideceğim
Veririm tabiki, inşallah yarın güzel haberler alırımbenim de reglye 5 gün kaldı . karın kaısk ağrılarım devam ediyor. haber ver mutlaka
İnsallah vardirAdetim 5 gün geçti ve sadece son 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu ama okadar azki nereyde belli bile olmuyor, birazda karın ağrım oldu onun dışında hiç birşey yok, test yaptım dün sabah oda negatif çıktı anlayamadım kısmetse salı sabah doktora gideceğim
Maalesef adetim 5 gün gecikmeli başladı canım, çok üzüldüm ama hayırlısı bu ayda silbaştan yineİnsallah vardir
O kadar iyi anliyorum ki seniMaalesef adetim 5 gün gecikmeli başladı canım, çok üzüldüm ama hayırlısı bu ayda silbaştan yine
Inşallah en kısa zamanda olur canım, ben 2 yıllık evliyim 1bucuk yıldır hiç bir sorun olmamasına ramen olmuyor bu ay ilk defa tedaviye başlamıştık bakalım hayırlısı olsun napalım çok düşünmemek gerekiyorAralik ve bu ay catlatma ignesi oldum aralik olmadi bu ay bekliyorum ama umut yok hic icimde
Hamilelik icin erken canim kadin doguma muaneye gitmelisin benceYa cevap verecek kimse yok mu
İste gelde kafaya takma elde degil kiInşallah en kısa zamanda olur canım, ben 2 yıllık evliyim 1bucuk yıldır hiç bir sorun olmamasına ramen olmuyor bu ay ilk defa tedaviye başlamıştık bakalım hayırlısı olsun napalım çok düşünmemek gerekiyor
Erken gebelık testınde çıkar aslındaKızlar merhaba aranızda yeniyim bende de kasik ağrısı çok var ve Karnim şiş patlayacak gibi ve bazen su gibi akıntım oluyor bazen koyu beyaz akıntım oluyor baş ağrım da var şubatın 13 de adet oldum ama çok az ve pembe şeklinde geldi kanamam 2.gun sürdü acaba hamile. Olabilir miyim bugün idrar testi yaptım negatif yardımcı. Olursanız sevinirim
Yapmaya o kadar cesaretim yok desemErken gebelık testınde çıkar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?