HAMİLELİK POSTU💖

Kızlarr
bizimde 3. denememiz.
reglye 10 gün var.
gün aşırı ilişki oldu.
adet olacakmışım gibi ara ara kasık ağrılarım oluyorum. bu ay iştahım da açıldı (44 kiloyum normalde iştahlı değilim )
folik asit alıyorum acaba ondan mı iştahlandım acaba hamile miyimm bilmiyorummm heyecanlıyımmm :)

ben öğrenmeden bi hafta öncesi hergün sabaha karşı hep idrara koştum o zaman anladım hamile olduğumu :)

Bende suan senle ayni durumdayim hamilemisin

Bende suan senle ayni durumdayim hamilemisin
Adetim 5 gün geçti ve sadece son 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu ama okadar azki nereyde belli bile olmuyor, birazda karın ağrım oldu onun dışında hiç birşey yok, test yaptım dün sabah oda negatif çıktı anlayamadım kısmetse salı sabah doktora gideceğim

benim de reglye 5 gün kaldı . karın kaısk ağrılarım devam ediyor. haber ver mutlaka

İnsallah vardir

Aralik ve bu ay catlatma ignesi oldum aralik olmadi bu ay bekliyorum ama umut yok hic icimde
Inşallah en kısa zamanda olur canım, ben 2 yıllık evliyim 1bucuk yıldır hiç bir sorun olmamasına ramen olmuyor bu ay ilk defa tedaviye başlamıştık bakalım hayırlısı olsun napalım çok düşünmemek gerekiyor

Kızlar merhaba aranızda yeniyim bende de kasik ağrısı çok var ve Karnim şiş patlayacak gibi ve bazen su gibi akıntım oluyor bazen koyu beyaz akıntım oluyor baş ağrım da var şubatın 13 de adet oldum ama çok az ve pembe şeklinde geldi kanamam 2.gun sürdü acaba hamile. Olabilir miyim bugün idrar testi yaptım negatif yardımcı. Olursanız sevinirim

İste gelde kafaya takma elde degil ki

Erken gebelık testınde çıkar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…