HAMİLELİK POSTU💖

Bat gelene kadar gun asiri iliskiye devam yumurtlama gununuzu bilmiyorsaniz. Gec yumurtlama olur gec dollenme olur... belirtilerin hepsi psikolojik onlari dinlemeyin. 1 yildir benim de yasamadigim belirti kalmadi maalesef . 13unde verdiginiz kan da cok erken. Eger dollenme tam 7sinde olduysa bile rahme ulasip yerlesmesi zaten 1 hafta kadar suruyor. Hormonun kanda yukselmesi icin de biraz zaman gecmesi lazim.

Evet bende batı beklicem inşallah olmam psikolojik de olabilir belirtiler bilemiyorum

Haklısınız tabi, bat geçmeden hiç birşeyin garantisi yok malesef, inşallah isteyen herkese nasip olur hayırlısıyla
Amin canım. Benim iğnenin 9.günü bugün sol kasikta ağri var. Ki ben hic regl doneminde filan da agri ceken biri olmadim. Bilmiyorum agri nedir. E böyle olunca insan ister istemez heyecanlaniyo acaba mi diyo.

Amin canım. Benim iğnenin 9.günü bugün sol kasikta ağri var. Ki ben hic regl doneminde filan da agri ceken biri olmadim. Bilmiyorum agri nedir. E böyle olunca insan ister istemez heyecanlaniyo acaba mi diyo.
Benim normalde regl dönemlerim çok çok ağrılı olur ama bukadar erken ağrım asla olmamıştı ve 3 gündür gerçekten ciddi şekilde batmalarım ve kramplarım var doktorumu arasammı bile diye düşündüm açıkçası, ister istemez acaba varmı bişey deniyor tabi bide uzun zamandır isteyince daha da heycan oluyor ama yine hayal kırıklığı olmasın diyede çok ümitlenmek istemiyorum..

Yarın kan ver istersen. Ben geçen ay 11. Gün verdim 0.0 ı gördüm regli daha rahat bekledim açıkçası.

Hayırlı geceler canımm yap canım 8gunlukten sonrası çıkıyor hassaslar baya cunku olmadı kan ver saglık ocağına hemen yada acile
Selamün Aleyküm arkadaşım RABBİM hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah bende üç seneye yakın uğraşıyorum yıprandım çok hamilelerin duası kabul olur inşaallah bana da duanda yer verirsen sevinirim ALLAH razı olsun şimdiden

Tabıkı umuyorum saglıklı ve hayırlı hamılelıkler gecırırız Isterımkı dıleyen herkes yaşasın ama bu bırazda bızım elımızde doktor kurbanı olmayaya dıkkat edın

Tabıkı umuyorum saglıklı ve hayırlı hamılelıkler gecırırız Isterımkı dıleyen herkes yaşasın ama bu bırazda bızım elımızde doktor kurbanı olmayaya dıkkat edın
Amin inşaallah arkadaşım aynen benim üçüncü doktorum memnunum çok şükür

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kaldı ama belirtim yok sorum şu hiö belirti yaşamadan hamileliğini öğrenen oldu mu?

Kızlar bende bugün adetim 2 gün geçti. Zerre belirti yok. Ne adet ne hamilelik. Bi elimde yüzümde bi iki sivilce pörtledi o kadar. Ay acaba kist mist mi olacak ya. Dün test yaptım evde negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…