Tabı belırtıler yaşamayabılırsın ama anladıgım kadarıyla degerın yukselmesıyle vucutta bazı degısıkler oluyor mesela iç ateşin artması ayakların üşümemesi,sivilcelenme gıbıı,bence adetın gecınce test yap daha 2gun varmışyaMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün kaldı ama belirtim yok sorum şu hiö belirti yaşamadan hamileliğini öğrenen oldu mu?
Bende çikolata kisti var ama adetlerım duzenlıydı normaldi hıc anlamadım kistimin olduğunu,onun kistle alakası olacagını sanmıyorum,stresstende olabılıyor bazen gecikme gecıkırse 3/4gun daha oyle test yap benceKızlar bende bugün adetim 2 gün geçti. Zerre belirti yok. Ne adet ne hamilelik. Bi elimde yüzümde bi iki sivilce pörtledi o kadar. Ay acaba kist mist mi olacak ya. Dün test yaptım evde negatifti
Ay bakalım eğer hamile değilsem gecikmesin yaaBende çikolata kisti var ama adetlerım duzenlıydı normaldi hıc anlamadım kistimin olduğunu,onun kistle alakası olacagını sanmıyorum,stresstende olabılıyor bazen gecikme gecıkırse 3/4gun daha oyle test yap bence
Yani vajınal muayane oldunmu hıc ? Kamera sokup bakıyolar normal kontrol gıbıAy bakalım eğer hamile değilsem gecikmesin yaa
Evet canım çok kezYani vajınal muayane oldunmu hıc ? Kamera sokup bakıyolar normal kontrol gıbı
kist falan olsa çıkardı cunku ondan sordum ultrasonda bıle cıkıyorEvet canım çok kez
Hani regl gecikince bişey olur mu acaba diye düşündüm de ondan dedimKis
kist falan olsa çıkardı cunku ondan sordum ultrasonda bıle cıkıyor
Bi ateş basıyor okadar kısa kolluyla dolaşıyorum eşimde şaşırıyorTabı belırtıler yaşamayabılırsın ama anladıgım kadarıyla degerın yukselmesıyle vucutta bazı degısıkler oluyor mesela iç ateşin artması ayakların üşümemesi,sivilcelenme gıbıı,bence adetın gecınce test yap daha 2gun varmışya
Ne zaman yumurtladığınızı biliyor musunuzKızlar bir sorum olucak adetim 1 gün geçti çok hafif karnım ağrıyor ama oda rahatsız edecek gibi değil hemen geçiyor çok ara ara ince bir ağrı normalde hiç gecikmezdi,dün sabah test yaptım negatif çıktı, buay ilk defa çatlatma iğnesi oldum acaba iğnenin etkisinden gecikmiş olabilir mi??
12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı, klomen kullanmıştım ona göre doktor takip etti ve 12 gün önce iğneyi yaptıkNe zaman yumurtladığınızı biliyor musunuz
İğneyi yaptı ama yumurta çatladı mı yani onu bilebiliyor musunuz akıntıdan falan12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı, klomen kullanmıştım ona göre doktor takip etti ve 12 gün önce iğneyi yaptık
İğneden 1 gün sonra bir miktar akıntı oldu ama çok sürmedi, yine iğneden 1 hafta sonra çok şiddetli kasık ağrısı ve batmalarım oldu 3gün devam etti ve geçtiİğneyi yaptı ama yumurta çatladı mı yani onu bilebiliyor musunuz akıntıdan falan
Hani bazen iğne olsanda çatlamıyor kist oluyor ya. Eğer yumurtlamanızdan eminseniz belki geç döllenme olmuştur diyecektim mİğneden 1 gün sonra bir miktar akıntı oldu ama çok sürmedi, yine iğneden 1 hafta sonra çok şiddetli kasık ağrısı ve batmalarım oldu 3gün devam etti ve geçti
Biriki gün daha bekleyip görücez bakalım, hayırlısıHani bazen iğne olsanda çatlamıyor kist oluyor ya. Eğer yumurtlamanızdan eminseniz belki geç döllenme olmuştur diyecektim m
İnşallah hamilesindirBiriki gün daha bekleyip görücez bakalım, hayırlısı
Inşallah okadar çok istiyoruz ki, 1bucuk yıldır hiç sebepsiz olmuyorİnşallah hamilesindir
Çok zor bi durum biliyorumInşallah okadar çok istiyoruz ki, 1bucuk yıldır hiç sebepsiz olmuyor
Hepimiz için hayırlısı olsun, Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahÇok zor bi durum biliyorumbizde bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?