HAMİLELİK POSTU💖

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kaldı ama belirtim yok sorum şu hiö belirti yaşamadan hamileliğini öğrenen oldu mu?
Tabı belırtıler yaşamayabılırsın ama anladıgım kadarıyla degerın yukselmesıyle vucutta bazı degısıkler oluyor mesela iç ateşin artması ayakların üşümemesi,sivilcelenme gıbıı,bence adetın gecınce test yap daha 2gun varmışya

Kızlar bende bugün adetim 2 gün geçti. Zerre belirti yok. Ne adet ne hamilelik. Bi elimde yüzümde bi iki sivilce pörtledi o kadar. Ay acaba kist mist mi olacak ya. Dün test yaptım evde negatifti
Bende çikolata kisti var ama adetlerım duzenlıydı normaldi hıc anlamadım kistimin olduğunu,onun kistle alakası olacagını sanmıyorum,stresstende olabılıyor bazen gecikme gecıkırse 3/4gun daha oyle test yap bence

Ay bakalım eğer hamile değilsem gecikmesin yaa

Bi ateş basıyor okadar kısa kolluyla dolaşıyorum eşimde şaşırıyor

Kızlar bir sorum olucak adetim 1 gün geçti çok hafif karnım ağrıyor ama oda rahatsız edecek gibi değil hemen geçiyor çok ara ara ince bir ağrı normalde hiç gecikmezdi,dün sabah test yaptım negatif çıktı, buay ilk defa çatlatma iğnesi oldum acaba iğnenin etkisinden gecikmiş olabilir mi??

Ne zaman yumurtladığınızı biliyor musunuz

Benim de dün adet günümdü ama olmadım. Dün test yaptım negatif. Bugün biraz karın ağrım vardı dedim kesin oldum. Ama hala olmadım

İğneden 1 gün sonra bir miktar akıntı oldu ama çok sürmedi, yine iğneden 1 hafta sonra çok şiddetli kasık ağrısı ve batmalarım oldu 3gün devam etti ve geçti
Hani bazen iğne olsanda çatlamıyor kist oluyor ya. Eğer yumurtlamanızdan eminseniz belki geç döllenme olmuştur diyecektim m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…