HAMİLELİK POSTU💖

Ne iğnesi acaba ? Evet bende bi üşüyom bi ateşleniyom

Benim çok susama oldu. Günüm geçti sonra lekelenme başladı ordan şüphelendim. İlkinde de öyle olmuştu onun dışında adet belirtilerinin aynısını yaşadım. Düşük tehlikesi vardı kalp atışını duyduk şükür ama hâlâ kese etrafında kanama alanı var hayırlısı olsun hakkımızda

İnşâllah Allah umduğun kapıdan geri çevirmez

Selam kizlar benim adet gunum 3.gunu gecelim ama belirtim pek yok dunden beri gecmeyen baş ağrısı ara ara kasikta batma ve belim ara ara ağrıyor sizce belirtimi bunlar

Hamile olanları duymak çok güzel. Öbür türlü karamsarlık oluyor

Allahımm sıze bağışlasın en korktugum şuan ben ne durumdayım bılemıyorum tabı endışelıyımm kan verdım daha alamadım sonuç ultrasonda gorunmuyo erken gebelık testınde baya pozıtıf zor surecler sabır ıstıyor beklemek gerekıyor

Çok üzüldüm. Neden kürtaj oldunuz düşük müydü başka bişey mi
Kanamam vardı evde parça gelmişti sonra hastanede düşcek sağlıksız gebelik dediler muayene ederken parçalar geldi sonra kürtaja aldılar.Kızlar isterkeen sağlıklıı gebelik isteyin Allahtan hamile oliimde yeterki demeyiin.Ben böyle olcağına bi kaç ay sonra hamile kalmayı tercih ederdim valla

Selam kizlar benim adet gunum 3.gunu gecelim ama belirtim pek yok dunden beri gecmeyen baş ağrısı ara ara kasikta batma ve belim ara ara ağrıyor sizce belirtimi bunlar
neden test yapmıyorsun
Vardı hala var ve sanırım olmaya da devam edecek yok arkadaşım ayrılamıyoruz bir türlü. Evliliğimin ilk ayından çekmeye başladım ben ilişki falan bile zehir oldu hatta ilk aylar
Bende ilk zamanlarda ilişkiden hiç zevk almıyordum aksine ağrı acı yanma oluyordu. Şükür geçti. Bakalım bebiş be zaman olcak ya. Senin kaçıncı ayda oldu tatlım

Ikı kere erken gebelık testı yaptım pozıtıf cıktı ultrasona gıttım gorunmedı doktor yenıdır kan verdı dedı kan verdım beklıyorum sonucu pazartesı
Enabızdan baksana kuzum sonuca ben olsam çatlarım orta yerimden

Evet guzel dusunelım guzel olsun postu
süper
doğru diyorsun canım. Allahım sağlıklısından versin inşallah bi daha
Ayy benimde o kadar sürer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…