- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Lütfen pozitif düşün:) bence hamilesin:)2kere test yaptım cok az belli oluyor ama ben umutlu degilim galiba
Catlarma iğnesi oldum canım 2 kez. Bütün forum biliyor artık bebeyle ilgili tüm mevzulara maydonoz oluyorum.Ne iğnesi acaba ? Evet bende bi üşüyom bi ateşleniyom
Çok güzellll işte burda motive oluyoruz bırbırımızdenCatlarma iğnesi oldum canım 2 kez. Bütün forum biliyor artık bebeyle ilgili tüm mevzulara maydonoz oluyorum.
Sen ne zaman test yapcan kuzummCatlarma iğnesi oldum canım 2 kez. Bütün forum biliyor artık bebeyle ilgili tüm mevzulara maydonoz oluyorum.
Yarin öyle yapicamErken gebelık testı yapabılırsın
cok belli degil zar zor gördüm galiba ondan cok istiyorum tabiki 7senede bi kere yakaladim cift çizgiyi oda 16gun surdu hamisligimAa neden umutlu degılsın silik çıkmış işte
Testin fotosu varsa atsana tatlımYarin öyle yapicam
cok belli degil zar zor gördüm galiba ondan cok istiyorum tabiki 7senede bi kere yakaladim cift çizgiyi oda 16gun surdu hamisligim
Insallah canim yaaa valla o kadar istiyorum kiLütfen pozitif düşün:) bence hamilesin:)
Aminn benim Eylül 2019 da kızım oldu şükür. Bu gebelik sürpriz oldu pek dikkat edemedim ondan heralde ağır falan kaldırıyodum bilmedenAllahımm sıze bağışlasın en korktugum şuan ben ne durumdayım bılemıyorum tabı endışelıyımm kan verdım daha alamadım sonuç ultrasonda gorunmuyo erken gebelık testınde baya pozıtıf zor surecler sabır ıstıyor beklemek gerekıyor
İlk aydan kalan da var sen strese girme beklemediğin anda gelir merak etmeAyy benimde o kadar sürer mi acaba
Çok geçmiş olsun canım oncelıklı olarak hayırlısı tabı her zaman ıcın,alıcak nefesı yokmuş yada saglıksız bır gebelıkte olabılırdı,Rabbımm belkıde hayırlısını kıldı sana,malesef ınsanoglu ıcın herseyKanamam vardı evde parça gelmişti sonra hastanede düşcek sağlıksız gebelik dediler muayene ederken parçalar geldi sonra kürtaja aldılar.Kızlar isterkeen sağlıklıı gebelik isteyin Allahtan hamile oliimde yeterki demeyiin.Ben böyle olcağına bi kaç ay sonra hamile kalmayı tercih ederdim valla
Ah bebeğim ben benim topikle perinin topiğinde her gün test yapıp paylaşıyorum.Sen ne zaman test yapcan kuzumm
Ahhh cok sevındımmm saglıklı ve güzel bir ömrü olsunAminn benim Eylül 2019 da kızım oldu şükür. Bu gebelik sürpriz oldu pek dikkat edemedim ondan heralde ağır falan kaldırıyodum bilmedenRabbim bu güne getirdi inşallah gerisi de gelir dua etmek lazım bu süreç çok zor. Bol dua ile atlatırız inşallah ❤
Çok dıkkat etmek gerekıyor ılk 3 ayda ay ben de ılk ayımın ıcındeyım sanırım korkuyorumYarin öyle yapicam
cok belli degil zar zor gördüm galiba ondan cok istiyorum tabiki 7senede bi kere yakaladim cift çizgiyi oda 16gun surdu hamisligim
inşallah inşallahh bekliyoruz bakalımİlk aydan kalan da var sen strese girme beklemediğin anda gelir merak etme
Ay kaybolup geri gelir inşallah çizgi yaAh bebeğim ben benim topikle perinin topiğinde her gün test yapıp paylaşıyorum.2.çizgi var onu takip ediyorum bakalım iğne etkisi ne zmaan geçecek ya da ne zaman koyulaşacak.
Aynııııı belırtıler bende de varBende batma değil de birebir adet sancısı gibi (hatta daha kötü) sancılar oldu. Belli bir noktada değildi bazen sağ tarafa bazen sol tarafa bazen orta kısma vurdu. Ve bu sancılar denemeden 1 hafta kadar sonra başladı ve git gide yürümemi zorlaştıracak kadar arttı
Yine 1 hafta kadar sonra minik minik başlayan ve giderek şiddetlenen sarı akıntım oldu.,hala devam ediyor.
Kesinlikle bir göğüs ağrısı ve hassasiyeti olmadı. Göğüs ağrılarım başladığında 7 haftalık gebeydim. Hala bile çok ağrı var diyemem.
Beklenen adet günüme 3 gün kala erken test yaparak öğrendim
Allah isteyen herkese nasip etsin
E-nabıza düşmüstur belki ben oyle bakmıştım. Bana da ertesi gün çıkar dediler ama akşamüstü e-nabiza yüklenmisti.Çatlıcam pazartesı dedıler malesefff hafta sonu gırdı araya
Cici yaa bende de sarı akıntı var dikkatimi çekiyor. Bazen beyaz şeffaf oluyor baEn açık sarı. Bana da bi el atsanBende batma değil de birebir adet sancısı gibi (hatta daha kötü) sancılar oldu. Belli bir noktada değildi bazen sağ tarafa bazen sol tarafa bazen orta kısma vurdu. Ve bu sancılar denemeden 1 hafta kadar sonra başladı ve git gide yürümemi zorlaştıracak kadar arttı
Yine 1 hafta kadar sonra minik minik başlayan ve giderek şiddetlenen sarı akıntım oldu.,hala devam ediyor.
Kesinlikle bir göğüs ağrısı ve hassasiyeti olmadı. Göğüs ağrılarım başladığında 7 haftalık gebeydim. Hala bile çok ağrı var diyemem.
Beklenen adet günüme 3 gün kala erken test yaparak öğrendim
Allah isteyen herkese nasip etsin
Kaybolmadam koyulasmasini umuyorum. Şımardım çünkü 2.çizgiyi görünceinşallah inşallahh bekliyoruz bakalım
Ay kaybolup geri gelir inşallah çizgi ya
Sağol canııım. Öyle tabiki hayırlısı buymuş diyorum.Sende inşallah hamilesindirr güzel haberler alırız❤Çok geçmiş olsun canım oncelıklı olarak hayırlısı tabı her zaman ıcın,alıcak nefesı yokmuş yada saglıksız bır gebelıkte olabılırdı,Rabbımm belkıde hayırlısını kıldı sana,malesef ınsanoglu ıcın hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?