HAMİLELİK POSTU💖

Aminn benim Eylül 2019 da kızım oldu şükür. Bu gebelik sürpriz oldu pek dikkat edemedim ondan heralde ağır falan kaldırıyodum bilmeden Rabbim bu güne getirdi inşallah gerisi de gelir dua etmek lazım bu süreç çok zor. Bol dua ile atlatırız inşallah

Çok geçmiş olsun canım oncelıklı olarak hayırlısı tabı her zaman ıcın,alıcak nefesı yokmuş yada saglıksız bır gebelıkte olabılırdı,Rabbımm belkıde hayırlısını kıldı sana,malesef ınsanoglu ıcın hersey

Ahhh cok sevındımmm saglıklı ve güzel bir ömrü olsun ben erken ogrendım sanırım

Bende batma değil de birebir adet sancısı gibi (hatta daha kötü) sancılar oldu. Belli bir noktada değildi bazen sağ tarafa bazen sol tarafa bazen orta kısma vurdu. Ve bu sancılar denemeden 1 hafta kadar sonra başladı ve git gide yürümemi zorlaştıracak kadar arttı
Yine 1 hafta kadar sonra minik minik başlayan ve giderek şiddetlenen sarı akıntım oldu.,hala devam ediyor.
Kesinlikle bir göğüs ağrısı ve hassasiyeti olmadı. Göğüs ağrılarım başladığında 7 haftalık gebeydim. Hala bile çok ağrı var diyemem.
Beklenen adet günüme 3 gün kala erken test yaparak öğrendim
Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynııııı belırtıler bende de var Umuyorum sağlıklı bır sekılde atlatırızzz

Cici yaa bende de sarı akıntı var dikkatimi çekiyor. Bazen beyaz şeffaf oluyor baEn açık sarı. Bana da bi el atsan

Sağol canııım. Öyle tabiki hayırlısı buymuş diyorum.Sende inşallah hamilesindirr güzel haberler alırız❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…