E nabıza gec duşuyor, hemen .... ıl saglıgı kan sonucları yazdıgınızdakı sayfada hemen cıkıyor tc ve barkod no ileE-nabıza düşmüstur belki ben oyle bakmıştım. Bana da ertesi gün çıkar dediler ama akşamüstü e-nabiza yüklenmisti.
bende de sarı var normal dedı doktor amaaaaCici yaa bende de sarı akıntı var dikkatimi çekiyor. Bazen beyaz şeffaf oluyor baEn açık sarı. Bana da bi el atsan
Ha o ihtimal varsa daha iyi tabiKaybolmadam koyulasmasini umuyorum. Şımardım çünkü 2.çizgiyi görünce
Evet
bende de sarı var normal dedı doktor amaaaa
Aaaayyy yarın test yaparsan buraya sonucu yaz emııı kutlama yaaprız belkıYarin öyle yapicam
cok belli degil zar zor gördüm galiba ondan cok istiyorum tabiki 7senede bi kere yakaladim cift çizgiyi oda 16gun surdu hamisligim
Aaaaa pardonnnnama ben hamile değilim ki
İnşallah çok teşekkür ederimAhhh cok sevındımmm saglıklı ve güzel bir ömrü olsunben erken ogrendım sanırım
Aa bak bunu bilmiyordum.E nabıza gec duşuyor, hemen .... ıl saglıgı kan sonucları yazdıgınızdakı sayfada hemen cıkıyor tc ve barkod no ile
Amınnnnnn canım çok sağollİnşallah çok teşekkür ederimEvet erken olabilir dert etme iyi düşün iyi olsun Rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin ❤❤
Evet canım ben de bılmıyordum saglık ocağında soyledılerAa bak bunu bilmiyordum.
Onlar yok tatlım. Kasık ağrısı var. Dünde bacaklarım çoook sızladı. Ama üşütmüşte olabilirimAaaaa pardonnnnkoku varmı kötü kaşıntı falan
Aynen üşütmüş olabılırsın dıkkat et aama ayaklara ozellıkle ve bele enfeksıyona dönmesinOnlar yok tatlım. Kasık ağrısı var. Dünde bacaklarım çoook sızladı. Ama üşütmüşte olabilirim
Kız desene belki hamilesindir diyeAynen üşütmüş olabılırsın dıkkat et aama ayaklara ozellıkle ve bele enfeksıyona dönmesin
Insallah canim atarim tabikiAaaayyy yarın test yaparsan buraya sonucu yaz emııı kutlama yaaprız belkı
Degılım dedı ama emın bır şekildeKız desene belki hamilesindir diye
Oylemııııı hayırlısı olsunnn tabıkı oncelıkleBekliyorum yani batı
İnşallah canım inşallah. Olsunda etmezsem ne oluyumOylemııııı hayırlısı olsunnn tabıkı oncelıkleAllah ısteyen herkese nasıp etsınnnnn haber edıselım burdan
Ben hala ınananmıyorummm hamıle olduguma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?