Öncelikle selamünaleyküm cümleten 38 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ayrıldım ikinci evliligimi yaptım rabbime şükürler olsunki evliligim güzel ilerliyor 1 buçuk senedir evliyim ikinci çocuğumun olmasını çok istiyordum ama kontrollere gittim bir sorun yok dediler ama ben ümidimi kesmiştim yaşım dolayısıyla olmaz demiştim adetim iki gün geciktiginde hemen test alır yapardım ama hep negatif çıkardı bu sefer adetim 5 gün gecikti ama yine olumsuz oldum bugun kızımla test aldik olmayacak gibi oylesine yaptim çift çizgiyi görünce inanamadim ve kizimi çağırdım ikincisini tekrar yaptim oda aynisi rabbim ne eylerse guzel eyler kimse ümidini yitirmesin ben psikolojik olarak su 1 sene oldu diye diye dengem alt üst oldu şunu anladimki sıkıntı degil oluruna bırakacaksın tek duam rabbim olmayanlara nasip etsin seneler sonra bu hissi yaşattığı için rabbime şükürler olsun gurbetteyim sizlerle paylaşmak istedim bu sevinc cok farkli annemi babami kaybettim duygularim cok degisik suan bunlari yazarken bir hüzün ve mutluluk var sizleri seviyorum rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Son düzenleme: