Hamilelik psikolojisi

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
Sizlerden destek almak istiyorum gurbette tek başıma yaşıyorum bir arkadaşım veya akrabam yok eşimden başka. 8 haftalık hamileyim 8+0 olduk. Ama ben hamile kaldığımdan beri vesveselerim yüzünden tadını çıkaramyorum. Her an birşey mi olacak korkusu var içimde. İki gündür kasık ağrılarm göğüs hassasiyetim bitti neden bitti sizce hicbisey hissetmyorum kasklarm agrrdi goguslermde hassasiyet olurdu şimdi hicbisey hissedemyrm acaba bişey mi oldu kalbimi durdu diye düşünüp duruyorum pazartesi doktora gideceğim ama zaman geçmiyor sanki. Böyle hamilelikte belirtileri bianda kaybolan var mı bukdr erken zamanda. 6+2de bebegide kalp atışını da duyduk gördüm. Birdaha 8+2de çağırdı doktor. Böyle bianda belirtiler kesilince panik oldm

Bende gurbetteyim canım daha da o psikolojiden çıkamıyorum korkuyorum çünkü hep oturup kendimizi dinliyoruz oyalanacak bir şey yok çünkü bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda evet hamilelikte bir anda belirtiler kaybolmaya başlayabilir canını sıkma bebeğini de etkileme her kontrole gittiğimde içim biraz daha rahatlıyor rabbime bol bol dua et kuran oku bilmiyorsan dinle Allahin izniyle kucağına sag salim alacaksın hepimiz inşallah gurbet zor çeken bilir rabbim kolaylaştırsin

Teşekkür ederim evet gurbet herşeyi daha da zor yapyo kimseyle konusamyosun hergun akşama kadar evin icinde boş durdukça daha çok kuruyorum oyalanacak birşey de yok. Kur'an okumayı biliyorum canım evde sürekli açıyorum içim ferahlasn diye.. yalnzlk çok zor eşimde çok yoğun calsyor.. sağlıkla bı kucağımza alsaydk.. pazartesi güzel haberler duymak istiyorum aksi durumda ne yaparm hiç bilemiyorum bir yıldır beklediğimiz bir bebekti..

Vucut hormonlara alistiginda o belirtiler kayboluyor canim endise etme

Canım hamilelikte belirtiler her zaman değişiyor bazen çok ağrılı bazen güzel geçer saati saatini bile tutmaz korkma bende senin gibiydim şuan 37 haftalık hamileyim 2 hafta sonra doğumum var ama inanamıyorum hep bisey çıkacak bişey olacak gibi hissediyorum doğumda ya bişey olursa diyorum hele ilk hamile kaldığımda 10 haftalıkken doktora gittiğimde doktorun yanına girene kadar bebeği görene kadar diyorum hamile değilsin bişey oldu dicek diyordum ama geçiyor hepsi insaAllah cok normal temiz duygular bence bunlar korkma Allah yardımcın olsun cnm tekmişsin herhangi bir sıkıntin felan olursa bana yazabilirsin çok deneyimli bir anne değilim benimde ilk çocuğum olacak ama hamileligim sonlanmak üzere inşaAllah birazda olsa tecrübeli oldum yaşayarak bende tam bir yıl bekledikten hamile kaldım Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmasın

Yaaa Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten bende öyleyim sanki hamile deglmisim gibi doktora eminmisiniz diye sorsım bile gelyo bebeği gördük sanki böyle idrak edemedim gerçek değilmiş heran birşey olacakms gibi gerçekten annelik nekadar zor bı duyguymus.. ailelere bile 7 hafta dolunca soyledim çok dua ediyorum Rabbim kimseyi evladyla sınamasn sizin için çok sevindim ne güzel saglikca 37 haftaya gelmişsiniz maşallah sağlıkla kucağınıza alıp güle güle büyütün inşallah darısı bana inşallah çok güzel duygular Allah isteyen hak eden kimseyi mahrum etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…