Hamilelik psikolojisi

Tomrisa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
49
14
8
33
Kızlar selam, deneyim sahiplerinin yardımına ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım. Öncesinde 10 mg cipralex kullanıyordum durumdan kaynaklı ilacı kestim.
Hep derdim ki bebeğim olsun yeter ki her sıkıntıya katlanırım acıya katlanırım( zaten tüp bebek sğrecinde yeterince acılarla sınanmıştık) şu an yatktan çıkmaıyorum bulantılarım çok şiddetli ve ne serum fayda ediyor ne de verdikleri ilaç, üstüne bir de şu an cipralex yoksunluğu çekiyorum, kaygılarım tavan yaptı, atak geçirmiyorum ama sürekli içim sıkılıyor ruhum bedenime dar geliyor. Miniğime kahuşmuşken ona bunları yaşattığım için daha çöküyorum. Benzer süreçleri yaşayanlar oldu mu ne olur bir yol gösterin

Hangi ilacı kullanıyorsunuz mide bulantısı için ve kaç haftalıksınız

Ben de 8+3 haftaligim, hiçbir şey yemek istemiyorum yiyemedigim içinde midem bulanıyor. Bir sey yemek istemiyorum ama asiri açım midem de delik var gibi hissediyorum vs vs. O yuzden zor geciyor benimki de. Istahimin artacagi zamani bekliyorum Sizinde öyle mi?

Evet, yesem bile durmuyor yediğim de patates haşlaması ve yoğurt. Birden açlık vuruyor mide ve boğazım deliniyormuş gibi,

Ben de gebeyim selectra 50 mg kullanıyorum

Genelde ilk 12 hafta böyle oluyor gebelik, kendini kendin gibi hissetmiyorsun yorgunsun uykulusun miden bulanıyor kusuyorsun.. Akışına bırak gebeliğinin farkında ol bu bambaşka bir süreç zaten artık eski sen değilsin yolun sonunda kendine geleceksin 2. trimesterda her şey yerli yerine oturmuş oluyor az daha sık dişini

Merhaba benim ilaç kullanma gibi bir durumum yoktu ama bulantılarım 16. Haftaya kadar şiddetle devam etti. Prilamı yatmadan 2 saat önce 2 tane sabah aç karnına 1 tane içerseniz etkili olacaktır benim düzenim böyleydi. Ekstra olarak zaten havalarda sıcak çok ağır yağlı baharatlı şeyler tüketmeyin meyve çubuk kraker gibi şeylerde midenizi rahatlatabilir. Kaygıları siz daha yoğun yaşıyor olabilirsiniz ama her anne adayında böyle kaygılar olabiliyor bende çok ağladım bebeğime iyi bakamıyor muyum yetemiyor muyum diye çok kendimi daralttım. Ama önemli bir süreçten geçiyorsunuz mümkün olduğunca stresten uzak kalın size iyi gelen şeylerle vakit geçirin. Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebeğiniz

Desteğin için çok teşekkür ederim

Telkin için çokkk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…