Prilam dr kuşlanıyorum. 8 haftalığımHangi ilacı kullanıyorsunuz mide bulantısı için ve kaç haftalıksınız
Gece yatmadan aç karnına 2 sabah yine aç 1 alıyordum biraz iyi geliyordu siz nasıl kullanıyorsunuzPrilam dr kuşlanıyorum. 8 haftalığım
Ben de aynı şekilde ama nafileGece yatmadan aç karnına 2 sabah yine aç 1 alıyordum biraz iyi geliyordu siz nasıl kullanıyorsunuz
Evet, yesem bile durmuyor yediğim de patates haşlaması ve yoğurt. Birden açlık vuruyor mide ve boğazım deliniyormuş gibi,Ben de 8+3 haftaligim, hiçbir şey yemek istemiyorum yiyemedigim içinde midem bulanıyor. Bir sey yemek istemiyorum ama asiri açım midem de delik var gibi hissediyorum vs vs. O yuzden zor geciyor benimki de. Istahimin artacagi zamani bekliyorumSizinde öyle mi?
Doktorlar daha farklı ilaç veriyormuş Prilam iyi gelmiyorsaGece yatmadan aç karnına 2 sabah yine aç 1 alıyordum biraz iyi geliyordu siz nasıl kullanıyorsunuz
ay evet midem delik gibi hissediyorum ben de cok kotu bir his dayanamiyorumEvet, yesem bile durmuyor yediğim de patates haşlaması ve yoğurt. Birden açlık vuruyor mide ve boğazım deliniyormuş gibi,
Perşembe kontrolüm var soracağım. Serum verdiler peşpeşe 2 tane o da kesmediDoktorlar daha farklı ilaç veriyormuş Prilam iyi gelmiyorsa
ay evet midem delik gibi hissediyorum ben de cok kotu bir
Rabbim kolaylık versin hepimize, süreç geçecek diyorlar dua edelim birbirimizeay evet midem delik gibi hissediyorum ben de cok kotu bir his dayanamiyorum
Ben de gebeyim selectra 50 mg kullanıyorumKızlar selam, deneyim sahiplerinin yardımına ihtiyacım vartüp bebek ile hamile kaldım. Öncesinde 10 mg cipralex kullanıyordum durumdan kaynaklı ilacı kestim.
Hep derdim ki bebeğim olsun yeter ki her sıkıntıya katlanırım acıya katlanırım( zaten tüp bebek sğrecinde yeterince acılarla sınanmıştık) şu an yatktan çıkmaıyorum bulantılarım çok şiddetli ve ne serum fayda ediyor ne de verdikleri ilaç, üstüne bir de şu an cipralex yoksunluğu çekiyorum, kaygılarım tavan yaptı, atak geçirmiyorum ama sürekli içim sıkılıyor ruhum bedenime dar geliyor. Miniğime kahuşmuşken ona bunları yaşattığım için daha çöküyorum. Benzer süreçleri yaşayanlar oldu mu ne olur bir yol gösterin
Bana sadece cipralex etki ediyor onu da içirtmiyor doktorlarBen de gebeyim selectra 50 mg kullanıyorum
Genelde ilk 12 hafta böyle oluyor gebelik, kendini kendin gibi hissetmiyorsun yorgunsun uykulusun miden bulanıyor kusuyorsun.. Akışına bırak gebeliğinin farkında ol bu bambaşka bir süreç zaten artık eski sen değilsin yolun sonunda kendine geleceksin 2. trimesterda her şey yerli yerine oturmuş oluyor az daha sık dişiniKızlar selam, deneyim sahiplerinin yardımına ihtiyacım vartüp bebek ile hamile kaldım. Öncesinde 10 mg cipralex kullanıyordum durumdan kaynaklı ilacı kestim.
Hep derdim ki bebeğim olsun yeter ki her sıkıntıya katlanırım acıya katlanırım( zaten tüp bebek sğrecinde yeterince acılarla sınanmıştık) şu an yatktan çıkmaıyorum bulantılarım çok şiddetli ve ne serum fayda ediyor ne de verdikleri ilaç, üstüne bir de şu an cipralex yoksunluğu çekiyorum, kaygılarım tavan yaptı, atak geçirmiyorum ama sürekli içim sıkılıyor ruhum bedenime dar geliyor. Miniğime kahuşmuşken ona bunları yaşattığım için daha çöküyorum. Benzer süreçleri yaşayanlar oldu mu ne olur bir yol gösterin
Amin canım, dualarimdasin bir an önce bitsin bu süreç 2. Trimestera girelimRabbim kolaylık versin hepimize, süreç geçecek diyorlar dua edelim birbirimize
Merhaba benim ilaç kullanma gibi bir durumum yoktu ama bulantılarım 16. Haftaya kadar şiddetle devam etti. Prilamı yatmadan 2 saat önce 2 tane sabah aç karnına 1 tane içerseniz etkili olacaktır benim düzenim böyleydi. Ekstra olarak zaten havalarda sıcak çok ağır yağlı baharatlı şeyler tüketmeyin meyve çubuk kraker gibi şeylerde midenizi rahatlatabilir. Kaygıları siz daha yoğun yaşıyor olabilirsiniz ama her anne adayında böyle kaygılar olabiliyor bende çok ağladım bebeğime iyi bakamıyor muyum yetemiyor muyum diye çok kendimi daralttım. Ama önemli bir süreçten geçiyorsunuz mümkün olduğunca stresten uzak kalın size iyi gelen şeylerle vakit geçirin. Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar selam, deneyim sahiplerinin yardımına ihtiyacım vartüp bebek ile hamile kaldım. Öncesinde 10 mg cipralex kullanıyordum durumdan kaynaklı ilacı kestim.
NedenBana sadece cipralex etki ediyor onu da içirtmiyor doktorlar
Desteğin için çok teşekkür ederimGenelde ilk 12 hafta böyle oluyor gebelik, kendini kendin gibi hissetmiyorsun yorgunsun uykulusun miden bulanıyor kusuyorsun.. Akışına bırak gebeliğinin farkında ol bu bambaşka bir süreç zaten artık eski sen değilsin yolun sonunda kendine geleceksin 2. trimesterda her şey yerli yerine oturmuş oluyor az daha sık dişini
Telkin için çokkk teşekkür ederimMerhaba benim ilaç kullanma gibi bir durumum yoktu ama bulantılarım 16. Haftaya kadar şiddetle devam etti. Prilamı yatmadan 2 saat önce 2 tane sabah aç karnına 1 tane içerseniz etkili olacaktır benim düzenim böyleydi. Ekstra olarak zaten havalarda sıcak çok ağır yağlı baharatlı şeyler tüketmeyin meyve çubuk kraker gibi şeylerde midenizi rahatlatabilir. Kaygıları siz daha yoğun yaşıyor olabilirsiniz ama her anne adayında böyle kaygılar olabiliyor bende çok ağladım bebeğime iyi bakamıyor muyum yetemiyor muyum diye çok kendimi daralttım. Ama önemli bir süreçten geçiyorsunuz mümkün olduğunca stresten uzak kalın size iyi gelen şeylerle vakit geçirin. Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebeğiniz
Diğerleri atak tetikledi, cipralex te sabit kaldık mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?