Hamilelik psikolojisi

francaistux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
25
10
3
33
Merhaba kızlar son bir haftadır psikolojim çok kötü ya sürekli ağlamaklıyım hamileliği çok istedim oldu ama sanki şuan hamile kalmadan önce mutlu heyecanlı olan ben gitti agresif depresif ben geldi resmen yaşama isteğim yok kimseyi görmek konuşmak istemiyorum ya var mı benim gibi bir süreç yaşayan (

Hormonlardan canım ağlama krizleri falan oluyor. Sabahları miden bulanıyo diye ağlıyorum, bi de annemi kaybettim ama yine de kendimi bırakmıyorum, ağladıktan sonra da konuşuyorum bebeğimle (seni çok istiyoruz babanla çok seviyoruz çok sevicez anne annesini özledi sadece ondan ağladı diyorum), anladığını düşünüyorum bilmiyorum belki de öyle düşünmek istiyorum. Herkesin atlatması farklı tabi güçlü olmak zorundasın bebeğin için, olumlu düşün bebeğine odaklan.

Ah canım çok zor bi dönemdesin alışana kdr olabilir bnce kndini rahatlatck bşyler bulmalısın yalnız kalmamaya çalış bi komşuya fln git yalnzken mecbur düşünürsün herşey gelir insanın aklına

Sizin de çok zor geçiyo anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin hepimize

yanlız kalmayayım diyorum annemi çağırmıştım bir kaç gün geldi evde bizimle kaldı ve kavga ettik gitti . herşeye alınıp sinirleniyorum . herşey beni çok geriyor. şu nasıl olcak, bu nasıl olacak doktordu paraydı işti çıldırmanın eşiğindeyim . çalışmayı çok severim işe geldiğimde sorunum varsa kafam dağılır genelde ama bu sefer ne işe gelmek ne iş yapmak istiyorum hep yorgun ve gerginim .. inşallah hemen geçer bu süre bebeğımle ilgilenemiyorum bile sinirden

ASlında daha çok mutluluk hormonu salgılar ama sizin ki tam tersi olmuş
Ve daha çok başındasınız
İnşallah aşarsınız

Elden gelen bisey yok oluyo canim bende yasadim supriz bir sekilde ucuncuye hamile kaldim saatlerce tepinerek agladim ben cocuk istemiyorum diye simdi kucagima aldim bana hatirlatiyorlar istemiyodun diye bebege yogunlas kitap oku bebekle ilgili arastirmalar yap gecicek canim

Benimde öyle ilk hamileligimde dogumdan sonra lohusalik depresyonuna girdim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…