Hamilelik Rutinleri Hakkında Bilgi Alışverişi

Citlembik89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
8
10
1
36
Arkadaşlar 7 haftalık gebeyim. 3 hafta önce öğrendim gebeliğimi. Gittiğim doktorum benden gebelik rutini adı altında sadece Tsh, hemoglabin ve hepatitB testi istedi ? Sizin ilk doktor muayenenizde neler istendi ? İdrar testi, toxoplazma ve kızamıkçık gibi testleri istemedi ve sorduğumda sağlık Ocağı nasılsa yapar diye bir yanıt aldım. Sizce bu normal mi ? Acele mi ediyorum.? 3 haftadır içim içimi yedi birileri beni aydınlatsın lütfen Herkes ilk muayenesinde doktorun neler söylediğini paylaşırsa birbirimizi aydınlatmış oluruz.. Şimdiden teşekkürler..

Bana 18 test diye birşey verdi. Toxoplazmaya bakılmasını özellikle istedim.
Bence drunu değiştir çok saçma geldi.

ilk muayene gittiğimde 8 haftalık hamişdim ve dünya kadar tahlil istemişti. ister devlet hastanesinde ister sağlık ocağında yaptır ama sonuçlarını bana getir dedi. bend devlette yaptırdım. ikinci muayene ide gösterdim. 12. haftada saplık ocağı tekrar istedi o zaman sağlık ocaağına yine yağtırdım sonucumu yine dr gösterdim. sanki dr biraz rahat gibi

Benden de bir sürü test istedi idrar tahlilide istedi özele gitmiştim ilk olduğu için bilmediğimden hemen özelde tahlillerimi yaptırdım sonra pişman oldum liste elimdeydi zaten sağlık ocağına gidip yaptırsaydım diye ama sağlık olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…