- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Amin inşallah Böyle örnekler duymaya ihtiyacım var.İki hamileliğimde de kestirdim. Şimdi biri 4,5 diğeri 6 yaşında.
Allahım yokluklarını göstermesin ama hurafe bunlar.
Saç kesimiyle bebeğin nasıl bir ilgisi oluyormuş ki? Sonuçta saça dışarıdan yapılan müdahale saç köküne bile etki etmiyor. Dayanağı var mı yoksa sadece gece tırnak kesmeyin gibi bir şey mi?
Bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Aynen inanın düşününce komik geliyor ama bebeğime zor kavuştum çok titzleniyorum bu yüzden.Amin çook teşekkür ederimmm:)Saç kesimiyle bebeğin nasıl bir ilgisi oluyormuş ki? Sonuçta saça dışarıdan yapılan müdahale saç köküne bile etki etmiyor. Dayanağı var mı yoksa sadece gece tırnak kesmeyin gibi bir şey mi?
Bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Böyle örnekler cesrat veriyor:)amin inşallah..rabbim korusun bebişleri:)Ben gecen sene 9 kasimda hamile oldugumu ogrendim. Saçımı kesmeyebilirdim ama sırf bu batıl inanisi yikmak adina 17 kasimda kendi elcagizlarimla saclarimi kestim :) simdi cok saglikli ve cokkk yaramaz 10 aylik bir oğluşum var. Saglikla kavusun insallah yavrunuza siz de
Bizim burda şöyle bir inanis var: hamileyken saç kesersen bebeginin ömrü kısa olur
Böyle örnekler cesrat veriyor:)amin inşallah..rabbim korusun bebişleri:)
İlk defa duydum, ne çok hurafemiz var ya her gün yenisini öğreniyorum. Daha ötesi yoktur derken onu da duyuyorumHamile birine söylenecek laf da değil ama.
Aynen zaten hamileyken insan herseyden korkuyor. Bunu da kim uydurdu artık bilmiyorum :) daha ne hurafeler duyacağız dur
eşim çok destekliyor bire bir sizin gibi düşünüyor.Amam ailem kesinlikle karşı çıkıyor.Gerçekten ömür allahtan.kesince yazacağım buraya bakalım:)Annem bile bana kızdı neden riske atiyorsun ya dogruysa gibisinden ben d aynen soyle soyledim: bebegimi de bana veren Allah onun ömrünü de takdir eden Allah, eger ki bebeğime birsey olursa bu ben saçımı kestigim icin degil Rabbim onun ömrünü bu kadar takdir ettigi icin olacak.
Sen de bu teslimiyetle git saçını kestir. Hatta bence bu batıl inanisi yıkmak icin bütün hamileler az da olsa saçını kesmeliler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?