Gazın hala geçmedimi benimki 2 hafta önce geçti canımgaz da cabası artık kendimi tanıyamıyorum olur olmadık yerde geliyor eşim de alıştı artık Allah'tan adam rahat ol sıkıntı yok diyo
Canim ben yasak demedim bende iciyorum zaten hele ilk hamileligimin son zamanlarinda mide yanmami soda geciriyodu kramplara da iyi geliyor
canım ya 41 kere maşallah ne güzel besleniyorsun inşallah böyle devam edersin.. benimde akşam bulantım kusturuyor sabah genelde öğürme şeklinde geçiyor anlamadım gittizuhrealam ben ilk üç ay kesinlikle bitki çayı yasak diye biliyorum canım. düşüğe sebep oluyormuş.
ben hamile kalmak istediğimden beri çayı ve abur cuburu azalttım. kola asitli içecek zaten hiç içmezdim. sigara alkol yok çok şükür. hamileliğimi öğrenince folik asite başladım. hergün peynir yumurta bal ve doğal marmelatlarla salatalığı bol yiyorum. hafta içerisinde en az bir kere tavuk balık et tüketiyorum. arada canım ne çekerse yiyorum. yoğurt bol tüketirim zaten. içecek olarak kendime meyve suyu yaparım haftada bir kez, ayran ve bol su içerim. 9 da yatıp 6 buçukta uyanırım. istesemde fazla ekmek yiyemiyorum. arada ceviz fındık meyve yirem. ama işe gittiğim için ceviz ve meyve tüketmeyi unutuyorum malesefağır bulantılarım yok çok şükür o yüzden istediğimi yiyebiliyorum.
herkesin tam tersine benim bulantılarım gece oluyor yatıyorum geçiyor nedendir anlamadım
valla bugün doktora gittim belki net görürüm diye çok gazın var karın kaslarında çok kuvvetli dedi görmekte zorlanıyor o yüzden çok bastırmak istemedi iki hafta sonra gel gümbür gümbür dinleyelim inşallah kalp atışlarını dedi şuan bir problem yok için rahat olsun dediGazın hala geçmedimi benimki 2 hafta önce geçti canım
canım ya 41 kere maşallah ne güzel besleniyorsun inşallah böyle devam edersin.. benimde akşam bulantım kusturuyor sabah genelde öğürme şeklinde geçiyor anlamadım gitti
aaah ah yemeyi cok istiyorum canım ama aklıma geldikçe bile kötü oluyorum en yararlı şeyden tiksindim tiksine tiksine.. ben de biraz midemde kalsın diye uzanıyorum zar zor bi yarım saati falan öyle geçiriyorum ama ne mümkün mutlaka çıkacak o yediğim yoksa rahat yok.. bana herkes erkek diyor aslında başlarda ben kız hissediyordum ama herkes erkek dediği için mi bilmiyorum erkekmiş gibi geliyorsağol canım ama cevizi unutuyorum hep, balık yiyemiyorum demişsinya yesen iyi olur b12 vitamini için balığı öneriyorlar zaten. akşam benimde midem karışıyor ama dediğim gibi yatıyorum geçiyor.
fazla tuz, turşu ve bakliyatlar gaz yapıyor canım.
ama senin miden bu kadar çok bulanıyorsa belki kızın olacak. sen bir şey hissediyor musun canımkız ya da erkek olacak diye
aaah ah yemeyi cok istiyorum canım ama aklıma geldikçe bile kötü oluyorum en yararlı şeyden tiksindim tiksine tiksine.. ben de biraz midemde kalsın diye uzanıyorum zar zor bi yarım saati falan öyle geçiriyorum ama ne mümkün mutlaka çıkacak o yediğim yoksa rahat yok.. bana herkes erkek diyor aslında başlarda ben kız hissediyordum ama herkes erkek dediği için mi bilmiyorum erkekmiş gibi geliyor
hiç anlamıyorum zaten şu haftalardan 8+1 8 haftayı tamamlayıp 9'dan bir gün almış oluyoruz diye biliyorum ben mesela yanlış mı biliyorum acabamuray19 bende 8+1 deyim canım ama burda girdiğimde 29 mayıs diyor doğum zamanına ve hamilelik takvimi ileride gidiyor sanki takip edemiyorum hangi gün ne değişiklik olduğunu. bende 2 haziran diye değiştirdim tam günleri takip edebiliyorum
geçmiş olsun canım bir anda oluyor herşey bir anda tüm düzenin değişiyor herşey güzel giderken o da hcg'nin bir anda yükselmesine bağlıymış vücut alışmaya çalışıyor vitamin ne kullanıyorsunBende senin gibi başladım sonra hır iştahsızlık başladı stresten üzüntüden saldım kendimidoktorum vitamin hapı verdi içim biraz da olsa rahat.
hiç anlamıyorum zaten şu haftalardan 8+1 8 haftayı tamamlayıp 9'dan bir gün almış oluyoruz diye biliyorum ben mesela yanlış mı biliyorum acaba
ben de anlamadım tatlım en iyisi akışına bırakmak sanırımdoğru canım da sende 9. cu haftanın içinde gösteriyor ondan merak ettim heralde burdaki takvim pek tutarlı değil
Sağol Can'ım, Su an aklımda degil canim yanımda degil vitamin hapları ama pembe kutusu var ve bir sürü vitamin mineral içeriyor ve folik asit de dahil. Hamilelik ve emzirme donemi icin mis zaten. İnsallah eksiklerimi şimdilik o tamamlıyordur.geçmiş olsun canım bir anda oluyor herşey bir anda tüm düzenin değişiyor herşey güzel giderken o da hcg'nin bir anda yükselmesine bağlıymış vücut alışmaya çalışıyor vitamin ne kullanıyorsun
benim kullandığım vitaminden sanırım tatlım vinalac immunitum diye bi vitaminSağol Can'ım, Su an aklımda degil canim yanımda degil vitamin hapları ama pembe kutusu var ve bir sürü vitamin mineral içeriyor ve folik asit de dahil. Hamilelik ve emzirme donemi icin mis zaten. İnsallah eksiklerimi şimdilik o tamamlıyordur.
Evet evet o vitamin :) söyleyince hatırladımbenim kullandığım vitaminden sanırım tatlım vinalac immunitum diye bi vitamin
Evet evet o vitamin :) söyleyince hatırladım
Bende öyle vallaben de önce Rabbime sonra o vitamine güveniyorum valla tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?