Hamilelik serüveni ve beslenme

Ilk aylar beslenmek gibi birsey olmadi serum yedim resmen ac yasadim. Altinci aya girdim bulantilarim yeni kesildi. Istahim acildi. Benim hamileligim gercekten cok zor gecti. Ne güzel yiyip icebiliyorsunuz.
Malesef hamileligimde ne kendim icin ne de bebegim icin birsey yapabildim. Hayatta kalmak disinda.
Simdi göbegim cok büyüdü tam gaz yiyorum.En son gecen sabah kustum galiba bu sondu.
Yemek yiyebilmek cok güzel.
Siddetli bulantilarim olmasa hergün güzelce beslenir ve de yürüyüsümü yapardim. Yatak odasindan salona bile gecemiyordum bir aralar. Cok sükür ki hepsi geride kaldi. Simdi uyusan bacaklarla uyumaya calisiyorum cok yoruldum artik

Hamile kalmadan önce hayalim sağlıklı beslenme üzerineydi. Zaten son 2 senedir öyle besleniyordum. Bütün gıdalarım organik, haftada en az bir kez balık. İşlenmiş gıdaları en azamiye indirmiştim. Ama gel gör, şu bulantılar yüzünden hamileliğimi peynirli tostla geçiriyorum sadece

Sizin az kalmis masallah

Teşekkür ederim...İnanın zaman çok hızlı geçiyo ne zaman hamileliğimin yarısına geldim anlamadım.. daha dün gibi gebelik testiyle çizgileri görüşüm,eşimle doktora gidişim.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı

canım hamsi pilavı şeklinde yersen belki miden bulanmaz,pilavında kuş üzümü vs gibi baharatlar oluyor onlar balığın kokusunu bastırıyor. Ya da fırında pişmiş balıkları kılçıklarından ayırıp köfte şekline getir,mısır ununa bulayıp kızart belki öyle tavuk gibi gelir.

Suan icin dusuncesi bile kotu geliyo tatlim baligin ben anlamadan bilmeden birinin yapmasi lazimki ancak oyle yiyebilirim bakalim belki bu donemler atlayinca gecer ve rahatca yiyebilirim

Kızlar merhaba 7+5deyim folik asit dışında birşey vermedi doktor
Tahlillerde d vitamin düşük olduğundan devit 3ampul verdi kullanan varmı
Bazı sitelerde hamılelıkte uygun degıldır yazıyor fakat ıkı ayrı doktor ile görüştüm
Balık yiyemıyorsanız semiz otu yiyebilirsiniz omega 3için

maşallah çok güzel yapmışsınız programinizı ben de hamilelikte hergün maden sui içtim ama b bebegimin sariligi 2 aya kadar gecmedi

Merhaba bu konuyla ilgili araştırırken sizin sorunuzu gördüm aynı şeyi bende merak ediyorum acaba siz hamilelikte d3 ampul kullandınız mı?herhangi olumsuzluk yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…