hamilelik sizden beklenilenler

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
39
Ankara
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak sizlere ben 20 haftalık hamileyim ve hamilelik öncesi bel fıtığım vardı önceleri umursamıodum çok ağrım yok die ama soy 1 aydır ağrılar iyice arttı 1 saat ayakda durum felaket bi ağrı kalçama da vuruo ağrılar ama ben böle iken benden gelinlik bekleyen hizmet bekleyen bi ailesi var eşimin (annesi)sürekli başkalarının kızları gelinleri artık dayanamıorum malesef aynı evdede kalıoruz mübarek gün oruç sabret diorum kendime ama bi sabır iki sabır bende insanım bunalıorum bazen yeter die bağırmak gelio içimdenn napıcamı şaşırdım sürekli iğneleyici laflar laf sokmalar bıktım eşim suratımdan anlıo ama bişey demez annesine asla çok aşırı düşkün annesine napıcamı şaşırdım anlıcanız haftada 1 gün anneme gidiomda dinlenip geliom inanın annemi görüncede hiç bi iş yaptırmam ona canı ne isterse onu yapar demesi yokmu bidee SABIR ALLAHIM

Eğer susmaya devam edersen ömür boyu ezileceksin. bence sesini çok yükseltmeden kavga modunda olmadan şikayetlerini söyle. hatalı olduklarını ve fazla üstüne geldiklerini artık tahammülün kalmadığını söyle. umarım anlarlar

bazı şeyleri eşimin görmesini bekliyorum ama göremiyo yada elinden bişey gelmiyo

Çok üzüldüm okuyunca, umarım en güzel çözümü bulursunuz. Bebeğinizde stresinizden etkilenir ama bende iş nedeniyle eşimle farklı şehirlerde çalışıyor ve yaşıyoruz o çok zor gelir derken çok sakin ve hzuurlu bir hamilelik geçiriyorum çok şükür. Doktora sormuştum ben çok sakinim bebekte öyle olur diyorlar doğru mu dedim. Güldü hurafe dedi. Onun karakteri tamamen farklı olacak dedi. Yaşayıp görmek lazım.

Benim tavsiyem, hamilesiniz ve bu dönem bir daha elinize geçmeyecek. Şimdi eşinize naz yapmazsanız bir daha zor olabilir. o yüzden; "aslında annen de eminim iyi niyetli, beni düşünüyor ama keşke şöyle yapmasa, keşke öyle demese" demelisiniz. Çok işe yarar. Kalıcı çözüm aynı evde oldukça bulunmaz belki ama eminim bu hem eşinizin gönlünü hoş eder hem de isediğinizi kısa süreli de olsa yaptırabilir. "Aslında annen çok iyi biri, ben de seviyorum, çok iyi niyetli bir kadın ama şurda şöyle demesi beni üzdü, ben üzülünce de bebek etkilenip hareket ediyor biliuorsun" falan gibi cümller kur. Aİlesini onure ederek şikayetini anlat eşine. Ağlayarak, sinirli şekilde anlatarak eşinizinde cephe almasına yol açabilirsiniz.

Nacizane tavisyem, bizimkilerin ailesi çok şükür karışmaz. Zaten bekarken de iki aile ile de tatsızlık olmasın ayrı şehirlerde olalım diye dua etmiştim. Ama çok şükür kendi hallerinde insanlar.

laflar artık taşı geçti kaya oldu bi gün kafamı yarcak bunların yüzünden daha 21 haftalıkken kasılmalarım başlamış dün doktor söledi ayakda durma yorma dio ama bunlara göre sebep bu değil ne yapıcam çaresiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…