...! Hamilelik Sonrası Diyetim ...!

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selam kızlar, ikinci yavrumu da Allah 'ın izniyle 4 mayıs ta kucağıma aldım yani doğum yapalı tam 6 gün oldu. İlk doğumum dan sonra 88 kilo dan 62 kiloya düşmüştüm, şimdi yeni doğum yaptığım için hala odemliyim ama sabah tartı da 77.2 geldim. Doğuma 81 kilo ile gittim, son 3 haftaya kadar 77 kiloydum karatay diyeti ile besleniyordum bebekte suyun da vs sıkıntı olunca moralen diyet vs bıraktım o ara 81 oldum neyse bugün tekrar karatay diyetine başladım. Bakalım sütüm azalmaz inş takip edicem yarına belli olur. Burda yedikleri mi paylaşarak motive olmak istiyorum.

Pazartesi tartı günüm olacak.
Boyum 1.65
Başlangıç kilo : 77.2
Hedef kilom simdilik 65 daha sonra duruma gore 58 yada 60 istiyorum.

Evet bugün yediklerim

Kahvaltı

Nektarin birini yiyemedim. Yanın da 2 bardak rezene çayı

Öğle

Çorba 2 kaseye yakin içtim

Akşam
Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
2 bardak ayran

Selam :)
Kahvaltı

Yanın da rezene çayı

Öğle
Bulgur pilavı
Bol salata
1 kase tarhana çorbası

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase sarımsaklı yoğurtlu biber közleme
Yaprak sarma

Simdi de cay içiyorum içim üşüdü sanki ısındım...

Yarin görüşmek üzere :)

Merhaba, öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah. İkinci olarak diyetinde başarılar diliyorum ve dört buçuk ay önce doğum yapmış birisi olarak sana eşlik etmek istiyorum. Tek başıma ne yazık ki başaramıyorum ve doğum öncesi halimi düşündükçe çok üzülüyorum, vermek istiyorum bu kiloları ben de 75 kiloyum ve senin gibi hedefim önce 64 sonra 60-59 filan.
seni takip edeceğim. Son olarak emzirip emzirmediğini merak ettim. Çok erken başlamışsın diyete. :) Sütüne filan olumsuz etkisi oluyor mu?

Tabi ki katılabilirsin memnun olurum
Evet emziriyorum ve kesinlikle bebeğim emdiği surece vazgeçmem hiçbirşey için hassasım bu konuda çünkü ...
Şuanda sütüm de bi değişiklik yok, karatay diyeti yapıyorum duymussundur zaten bolca yiyosun bu diyette ayrıca emzirdigim için dikkat ediyorum.

Ne güzel dikkat ediyorsun. Karatay diyetini biraz araştırayım ben de başlayayım hemen. Ben senin kadar iradeli görmüyorum kendimi. Çok istiyorum ama umarım becerebilirim.

Aralar da ayran içiyorum ve tabiki bol su... sütüm ama gitmesin diye dikkat ediyorum.
Akşam
1.5 tabak kuru fasulye yemeği
Salata
Ayran

Birazdan rezene çayı icicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…