hamilelik sonucu alanlar işe başladınız mı???

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
kızlar ben sonucumu öğreneli 2 gün oldu....bugün 13.günüm.hayırlısıyla pzt de ultrasyona gireceğim....ve büyük ihtimalle çarşamba işe başlayacağım....sizce sakıncası olurmu??? sizler ne yaptınız???ne yapmayı düşünüyorsunuz?çalışan hamişler işe başladınız mı???

yaaa kızlar aranızda çalışan yok mu???

Canım ben başladım. Anasınıfı öğretmeniyim. Rapor alsam yerime bakacak kimse yok. Neyseki 9 gün bayram tatili vardı, işime yaradı. Geçen hafta pozitifi aldığım günün ertesi günü gittim. Biraz oturdum biraz kalkıp yürüdüm. Yardımcı bayan sağolsun belli başlı şeylerde destek oldu. Ama bel ağrılarım oldu. Gelip yemek bile yemeden yattım. Sınıfta oturduğum zaman sandalyenin arkasına minder koydum. Doktora gittiğim günlerde okula gitmeyeceğim. Memurluk yapıyorsan rapor hakkını bu sene bitir, için rahat olsun.

canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler....hayır memur değilim dershanede muhasebeciyim....masa başındayım....vücut yorgunluğum olmuyor sadece beyin yorgunluğu oluyor...zaten koltuğumda belim için minderde var....daha önceden almıştım.... ama işte ne bilim yinede endişeniyorum...bakalım bir başlaylımda nasıl giderse öyle davranacağım artık...evde oturmayıda sevmiyorum.....çok sıkılıyorum....8 yıldır çalıştığım için evde oturmak bana göre değil.... :)))

3 ay heyet raporu ya da 6 ay ücretsiz izin alırsam yerime biri bakabiliyor. Son dönemde zaten izin alacağız. Hamileliğimi yaşayayım istiyorum. Hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum. Benim yarım gün çok şükür. Sende tam gün çalışacaksan arasıra kalkıp yürürsün. Öğlenleri uzanacağın bi yer olsa iyi olurdu. 13. haftaya kadar dinlenmek iyi olur.

arkadaşlar ben de olumlu sonuç aldıktan sonra işe gittim. Dr birşeyolmaz dedi çalışabilirsin dedi.şimdiki aklım olsa yatardım. 5 hafta 4 gunlukken iş yerinde kanama yasadım. o kadar coktukı ben dusurdum sandım.kanama alanı olusmuş ve ara ara kanamalar devam etti.1,5 aydır yatıyorum merkezlere guvenmeyın ..ben kanama sonrası prof dra gıttım.normalde tup bebegı tutanlara haftada bır tedbır amaclı dusuk onleyıcı ıgne yapmaları gerekırmiş . benım drum progestanı arttırdı 3 gunde bir iğne var ve coraspini bıraktırdı. kıymetli bebek diye 20 hafta bitene kadar yatacagım. heyet raporu vercek. ben tedaviden beri çok tedbirliydim hep hareketlerime dikkat ederdim. mutlaka kendınıze ıyı bır dr bulun ve iş yerınız uzaksa işe baslamada acele etmeyin.

Teşekkürler, ben henüz gebelik takibim için doktor araştırmadım. Hala tüp bebek doktoruma gidiyorum. Dün kontrolüm vardı, bu dönem ara ara kanamaların olur korkma, herkeste olur dedi. Muayeneden sonra az lekelenme vardı ama normal diye düşündüm.
Acaba, hangi ildesiniz ve doktorunuz kim.

teşekkürler canım cvp verdiğin için....evet haklısın kıymetli bebekler.... beni rahatlatan işie çok uzak değilim ve işimin masa başı olması... ama tabiki kendimi iyi hissetmediğim an bende işi bırakırım....

canım ben başlamadım henüz iş yerim uzak ve yoğun çalışıyorum çoğunluktada ayakta olunca başlamadım ay sonuna kadar raporluyum sonrada duruma göre tekrar almayı düşünüyorum

bana denen kırmızı kan ve pembe lekelerden korkun.kanama kırmızı renkse düşük tehtidi.drlara göre kanama leke normal cunkü onlar alışkınlar ama biz bu bebekleri zor bulduk. Bana her dr farklı dedi hatta biri hemen işe gidebilirsin dedi. Ben artık hıcbırıne guvenmiyorum..ben pek çok dra gittim önemli olan içine sinen olması burada dr adı vermek dogru olmaz.Sanırım siz ankaradasınız ben değilim..Bir de bana progestanın dozu az kullandırılmış .coraspınının bende bebek tuutktan sonra bırakılması gerekıyormus coraspın kanı sulandırmış..bana bıraktırdı. mutlaka kan degerlerınıze baktırın pıhtılama var mı yok mu.. ve bol bol dinlenin ayakta az kalın benim iş yerim uzaktı..Şimdi yüksek progestan alıyorum progestan ve proluton depot ıgnenın bebege zararı yok. normal gebe kalan kalan lekelenmeleri olan arkadasım bile 20 haftaya kadar her hafta bır kez proluton depot vuruldu.Kanama alanı oluşunca ara ara kanamalar lekeler oluyor benimkiler hep gece oldu.ılk kanama o kadar yogundukı ben düştü sandım sakin olun öyle durumlarda stres bebeği aşağı itiyormuş.kanama alanım keseden büyüktü allahtan kuculdu ama tam olarakta gitmedi..en ufak lekelenmede bıle hastaneye koşup kalp sesi dinledim...şimdiden tedbirlı davranın iş hıc öenmelı değilmiş ben çok aktif biriyydim şimdi sadece tuvalete gidiyorum ve evde beş dklık yürüyüş yapıyorum doğurana kadar da gitmeyeceğim çünkü bu bebeği zor buldum

9 yıldır İstanbulda yaşıyorum. Kan pıhtılaşma testlerini Zeynep Kamilin genetik bölümünde yaptırmıştım. Her gün coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. 4 kasımda kontrolum var ve tüp bebek doktorum devam etmemi istedi. Daha ne kadar kullanırım bilmiyorum. Eğer İstanbuldaysan, doktorunu özelden yazarsan sevinirim. Muhtemelen 10 gün sonra kendime kadın doğumcu bulmam gerekecek.

banada tüp bebek doktorum coraspine ve kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi....daha ne kadar devam edeceğimi bilmiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…