hamilelik sorunsalı

hamile değilmişim. hatta dediğiniz gibi polikistik over çıktı hem ultrason hem kan değerleri sonuçlarına göre :KK43: 2 ay süreyle doğum kontrol hapı kullanacağım sonrasında düzelme olmazsa 6 aya çıkartacak tedaviyi doktor. hamile kalman da zor olabilir dedi bu arada. üzüldüm açıkcası :KK43:
Canım alternatıf tıbba değer verir misin bilemiyorum . Ama Saracoğlu’nun dediği şu, PCos için Doğum kontrol hapı veriliyor. Kullandığın dönem adetler düzene giriyor,hapı bırakıyorsun tekrar aynı durum. Bir kısır döngü. Bunun için kürü var , sitesinden sorabilirsin, soğan kürü artı bir kaç kür var içinde . Bence alternatif tıbba yönel Doğum kontrol hapı kısa süreli bir tedavi

Canım alternatıf tıbba değer verir misin bilemiyorum . Ama Saracoğlu’nun dediği şu, PCos için Doğum kontrol hapı veriliyor. Kullandığın dönem adetler düzene giriyor,hapı bırakıyorsun tekrar aynı durum. Bir kısır döngü. Bunun için kürü var , sitesinden sorabilirsin, soğan kürü artı bir kaç kür var içinde . Bence alternatif tıbba yönel Doğum kontrol hapı kısa süreli bir tedavi
tamam en kısa sürede araştıracağım. teşekkürler tavsiyen için :)

Back
X