- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
İnşallah Can'ımYarın alcam bakalım eczane yakın zaten kaç gündür bekledim sabrettim ama yarın alasım var hiç adet belirtim yok çünkü bukadar gecikmez hep öne gelir yani 28 günde bir düzenli olurum e malum gecen ayda yumurtlama dönemini ıyı değerlendirdim inş tutmuştur gecen ay tutmadı mesela tam günümde hasta oldum
Hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsinBenimde 16 ekimde adet olmadim kac gundur veeee bugun dayanamadim test yaptim pozitiffffffffff yarin kan testine gidicem insallah seninde oyledir amin amin amin
Insllah hamissindir canimmYarın alcam bakalım eczane yakın zaten kaç gündür bekledim sabrettim ama yarın alasım var hiç adet belirtim yok çünkü bukadar gecikmez hep öne gelir yani 28 günde bir düzenli olurum e malum gecen ayda yumurtlama dönemini ıyı değerlendirdim inş tutmuştur gecen ay tutmadı mesela tam günümde hasta oldum
Aamiiiin cumlemizin insallah nasip etsinHayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin
Tebrik ederimmm cok sevindim. Belirtilerin neydi canimBenimde 16 ekimde adet olmadim kac gundur veeee bugun dayanamadim test yaptim pozitiffffffffff yarin kan testine gidicem insallah seninde oyledir amin amin amin
Tesekkur ederim adet gunumde normalden biraz daha degisik agrilarim vardi sonra bikac gun boyle devam etti o an suphelendim cunku ben adet olucagim zaman adet sancim baslardi ve hemen adet olurdum bu sefer adet olmayinca agrilarrda 3 gun surunce tamam dedim bide batmalarim oldu sanki igne batiyormus gibi.Egilirken belime sizi giriyordu bunlar sisinda hic belirtim olmadiTebrik ederimmm cok sevindim. Belirtilerin neydi canim
Ay cok sevindim Can'ım inş aynı sonucu alırımBenimde 16 ekimde adet olmadim kac gundur veeee bugun dayanamadim test yaptim pozitiffffffffff yarin kan testine gidicem insallah seninde oyledir amin amin amin
Insallah alirsin cok isterim cocuk hasreti cekmek istemek etraftaki arkadaslarin hamile kalirken sessizce ic gecirmek bunlar cok agir duygular allahim hepimize versinAy cok sevindim Can'ım inş aynı sonucu alırım
O bnm basima geldi bata 1 gun kala ayni markanin iki testindede silik degil bauagi pozitif cikti bn bi sevnc esimi uyandrdm agladm resmen bide pahali testlerdendi bi gittim ki kanda 0 zatn o aksamda adet oldm resmen sigirdim kafayi o yuzdn innmiyrum onlaraAh Can'ım ah bende varım ama umutsuz vaka başımdan geçenleri anlatayım
Özet
1-ben eylül 13 olan bat 20 sine attı
2- ve bekledim incir kürüne başladım ekim 4 de muayeneyse gittim tek taraflı kasık Ağrı'sından muayne ve tahliller yapıldı hersey temiz dendi beta hcg 0.377 çıktı
4- ben küre devam ettim bu süreçte incir + Havuç sabah akşam
5- çalışmalarda devam etti bu süreçte
6- ve kızlar ben evde yaptığım testlerde ve yaşadığım kasık Ağrı'larından tutun tüm belirtilerde gebelik şüphesiyle yaklaştım özellikle testler çok umutlandırmıştı beni
7- ve testlerde çıkan silik çizgiden dolayı Dr yolunu tuttum 17 ekim de beta hcg verdim veeeeeee koskocaman 0.1 ile karşılaştım bat 20 ekim bekliyorum yarın olmazsam inşallah Bebek'ten dir demek için
İnş vardır Can'ım allh gönlüne göre versinBende gelebilirmiyim????
Tam 8 gun gecti bnm bat gunu kan verdim negatifti doktorum 1 hafta sonra tekrarlayalim dedi gec dollenme olabilir dedi ki benim suphem adete 4 gun kla gogus agrim vardi ve akinti hatta bebis var sanydm sanirim o gun yumurtm catlamisti yarin kan vercm bnde insallah vardr
Su iki gundur vucudum yaniyo ayaklar buz gibi ve goguslerim inanilmaz agryo ilk defa boyle oldu sudyen takamiyrm yarin akkoyun karakoyun belli olck
Hepimizin cnm insallah hepimize dua edyrm pozitif dusunun pozitif olsun tmm mi ANNIS ADAYLARIİnş vardır Can'ım allh gönlüne göre versin
Bnde meraktan catliyorum vallaSen beni öldürcen vallahi seni çok merak ediyom hala yapmadın yarın yapalım artık
Yarın alcam sabah gıderim eczaneyeBnde meraktan catliyorum vallaesime dedim yarin bir test daha al dedim.Cuma sabahi yapicam.sen ne zmn yapcan cnm
Evt canim cumartesi yapmistim.Hayalet cizgi vardi.Yarin tekrar test alicam.Senin kac gum gecikti canim ?Daha once yapmismiydin canim test?
Hade hayirlisi cnm ins hamissindirYarın alcam sabah gıderim eczaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?