Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

İnşallah Can'ım

Benimde 16 ekimde adet olmadim kac gundur veeee bugun dayanamadim test yaptim pozitiffffffffff yarin kan testine gidicem insallah seninde oyledir amin amin amin
Hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin

Insllah hamissindir canimm

Tebrik ederimmm cok sevindim. Belirtilerin neydi canim
Tesekkur ederim adet gunumde normalden biraz daha degisik agrilarim vardi sonra bikac gun boyle devam etti o an suphelendim cunku ben adet olucagim zaman adet sancim baslardi ve hemen adet olurdum bu sefer adet olmayinca agrilarrda 3 gun surunce tamam dedim bide batmalarim oldu sanki igne batiyormus gibi.Egilirken belime sizi giriyordu bunlar sisinda hic belirtim olmadi

Bende gelebilirmiyim????
Tam 8 gun gecti bnm bat gunu kan verdim negatifti doktorum 1 hafta sonra tekrarlayalim dedi gec dollenme olabilir dedi ki benim suphem adete 4 gun kla gogus agrim vardi ve akinti hatta bebis var sanydm sanirim o gun yumurtm catlamisti yarin kan vercm bnde insallah vardr
Su iki gundur vucudum yaniyo ayaklar buz gibi ve goguslerim inanilmaz agryo ilk defa boyle oldu sudyen takamiyrm yarin akkoyun karakoyun belli olck

Cnm sen bilirsin yine ama kan versen daha iyi olmazmi yani bazn testlerde cikmayabiliyor uzulme diye soyluyrm yada testi yap negatif ciksada o kadar takilma bazn cikmiyo idrarda

O bnm basima geldi bata 1 gun kala ayni markanin iki testindede silik degil bauagi pozitif cikti bn bi sevnc esimi uyandrdm agladm resmen bide pahali testlerdendi bi gittim ki kanda 0 zatn o aksamda adet oldm resmen sigirdim kafayi o yuzdn innmiyrum onlara

İnş vardır Can'ım allh gönlüne göre versin

Iyi aksamlar kizlar bende bekliorum ayin 14 de esimle birlikte olduk tabi benimkisi dahs cok erken ama yinede cok heycanliyimacaba tutumu tutmadimi diye fakat benimde kasik agrilarim oluyor ara sra ve gögüslerim baya bi hasaaslasmaya basladi insallah benimde adetlerim gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…