Ben zararli diye biliyorum.canim.Ama sen bilirsin yineBenimde şüphem var ama günüme de 6 gün kaldı saçlarımı boyatacam hamileysem bile bişey olur mu sabah kuaför de randevum var da bilemedim
Ayy masalllah yaEki Görüntüle 1900488
Can'ım yaptım az önce
Ay inş seninde vardır Can'ım bi test de sen al allh biran önce nasip etsin sana ve isteyen herkeseBende henüz gelen olmadı banada dua et bitanem hamişlerin duası kabul olurmuş
Bebeğim sakin ol Allah yüzüne güldü işte ne Mutlu sana inşallah güzel kızın gibi sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına Can'ım dualarımda sın ❣Can'ım idrarı damlatır damlatmaz çıktı zaten hemen netleşti şoktayım hala
Amin bitanem inşallahAy inş seninde vardır Can'ım bi test de sen al allh biran önce nasip etsin sana ve isteyen herkese
Test nova adında bi test 5 lira Can'ım cok saol Can'ım darısı basına inşBen zararli diye biliyorum.canim.Ama sen bilirsin yine
Ayy masalllah yaİkinci cizgi dıgerinden daha koyu Tebrik ederim canim cok sevindim Testin markasi ne peki ?
Amin ins sagol canimTest nova adında bi test 5 lira Can'ım cok saol Can'ım darısı basına inş
Çok tebrik ederim cnm acaba bende birgün görürmüyüm o çizgiyi hayalen çizgide çıksa umutlanan kadınlarız biz inşallah böle net çıkar benimde bana hep aynı testi veriolar diorum başka yokmu bi silik çıkıo bi hiç çizgi çıkmıo geçen ay öle oldu bu ay nolcak baklımEki Görüntüle 1900488
Can'ım yaptım az önce
Can'ım çok teşekkür ederim darısı hepımıxın basına inş test nova diye bi markaÇok tebrik ederim cnm acaba bende birgün görürmüyüm o çizgiyi hayalen çizgide çıksa umutlanan kadınlarız biz inşallah böle net çıkar benimde bana hep aynı testi veriolar diorum başka yokmu bi silik çıkıo bi hiç çizgi çıkmıo geçen ay öle oldu bu ay nolcak baklım
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinCan'ım idrarı damlatır damlatmaz çıktı zaten hemen netleşti şoktayım hala
Çok saol Can'ım allh herkese nasip etsinHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Tebrik ederim canim allah isteyen herkese nasip etsin insallahEki Görüntüle 1900488
Can'ım yaptım az önce
Elif hanim hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağıniza bende bu ayı güzel degerlendirdim ayaklarimda üşüme Kasigimda ağrı inceden mide bulantim var ve bugün boşluğumda batma oldu 3 gündür belim ağrıyor . 2 gün kaldı bata siz battan önce mi yaptiniz testi çıktı mı bende mi yapsam ?Çok saol Can'ım allh herkese nasip etsin
Can'ım üç gün gectı benim adetim öyle yaptım ayaklarım hiç ısınmıyor son ıkı haftadır batma oldu tam karnımın altımda ve belim çok ağrıdı ağır bi grip gecırdım birkaç kez miğdem bulandı çok olmasada göğüslerim acıyordu birde inş seninde vardır Can'ımElif hanim hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağıniza bende bu ayı güzel degerlendirdim ayaklarimda üşüme Kasigimda ağrı inceden mide bulantim var ve bugün boşluğumda batma oldu 3 gündür belim ağrıyor . 2 gün kaldı bata siz battan önce mi yaptiniz testi çıktı mı bende mi yapsam ?
Tatlım öyle bi dolgunduk yok ama kasıklarım Ağrıyo yani belime vuruyoKız elif sen hamişsinnya şimdi bakzana kasıklarına dolgunmu eline bişi geliomu
İnşallah hayırlısı ile . Bendede belirtiler var inşallah hamilelik belirtileridir.Can'ım üç gün gectı benim adetim öyle yaptım ayaklarım hiç ısınmıyor son ıkı haftadır batma oldu tam karnımın altımda ve belim çok ağrıdı ağır bi grip gecırdım birkaç kez miğdem bulandı çok olmasada göğüslerim acıyordu birde inş seninde vardır Can'ım
İlk hamileliğimde mesela uykuyla gelmişti bunda hiç uyku halim olmadı kızımda acayip uykum gelıyodu inş hamilesindir haberdar et mutlakaİnşallah hayırlısı ile . Bendede belirtiler var inşallah hamilelik belirtileridir.
Testin markası neydi Can'ım benimkinden al bide zaten beş tl bişey adı nova dıye bi test idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oldu zaten hiç beklemedenBenimde 3 günü geçti gelen giden yok test yaptım negatif belirtilerin hepsi var bide üstüne göğüs ağrısı eklendi ama negatif yarın bi doktiramu ciksam hava değişiminde mi gecikti. Sonradan pozitif olma ihtimali varmı kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?