Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Can'ım idrarı damlatır damlatmaz çıktı zaten hemen netleşti şoktayım hala
Bebeğim sakin ol Allah yüzüne güldü işte ne Mutlu sana inşallah güzel kızın gibi sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına Can'ım dualarımda sın ❣

Çok tebrik ederim cnm acaba bende birgün görürmüyüm o çizgiyi hayalen çizgide çıksa umutlanan kadınlarız biz inşallah böle net çıkar benimde bana hep aynı testi veriolar diorum başka yokmu bi silik çıkıo bi hiç çizgi çıkmıo geçen ay öle oldu bu ay nolcak baklım

Can'ım çok teşekkür ederim darısı hepımıxın basına inş test nova diye bi marka

Benim belirtilerim şüphelendirio gelcekswn gel artık gelmiceksen test yapçem biri beni tutsun.sağ ve sol kasığımın üzerine elimi koydum kilo aldığım içinmi dolgun adet olcam içinmi gebe olduğum içinmi.elimi koydum sağ tarafta elime bişi gelio tombul bezemi aama ağrısı yok sadece bütünce ani hareket yaptığımda batma oluyor.rın rın rın.

Çok saol Can'ım allh herkese nasip etsin
Elif hanim hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağıniza bende bu ayı güzel degerlendirdim ayaklarimda üşüme Kasigimda ağrı inceden mide bulantim var ve bugün boşluğumda batma oldu 3 gündür belim ağrıyor . 2 gün kaldı bata siz battan önce mi yaptiniz testi çıktı mı bende mi yapsam ?

Can'ım üç gün gectı benim adetim öyle yaptım ayaklarım hiç ısınmıyor son ıkı haftadır batma oldu tam karnımın altımda ve belim çok ağrıdı ağır bi grip gecırdım birkaç kez miğdem bulandı çok olmasada göğüslerim acıyordu birde inş seninde vardır Can'ım

İnşallah hayırlısı ile . Bendede belirtiler var inşallah hamilelik belirtileridir.

Benimde 3 günü geçti gelen giden yok test yaptım negatif belirtilerin hepsi var bide üstüne göğüs ağrısı eklendi ama negatif yarın bi doktiramu ciksam hava değişiminde mi gecikti. Sonradan pozitif olma ihtimali varmı kafamda deli sorular

Testin markası neydi Can'ım benimkinden al bide zaten beş tl bişey adı nova dıye bi test idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oldu zaten hiç beklemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…