- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ayyy Massallah rabbim acisini vermesin insallah onada cok tatli bi kardes versin sabret olur cnm Allah bagislasin cok guzel kizEki Görüntüle 1900392
İşte insan ikinci çocuk hemen tutar sanıyo bende öyle sandım ama yok tutmadı gecen ay bu ay umutluyum bakın kızıma ablaları kardeş istıyo artık
9 gun gecikti canim. 4 gun once test yaptim negatif.Evt canim cumartesi yapmistim.Hayalet cizgi vardi.Yarin tekrar test alicam.Senin kac gum gecikti canim ?
Saol Can'ım benim allh herkese versin Azra artık kimin kardeşini görse banada alın dıyor okula basladı bu sene artık fazla ara açmıyım dedimAyyy Massallah rabbim acisini vermesin insallah onada cok tatli bi kardes versin sabret olur cnm Allah bagislasin cok guzel kiz
Hala adet olmadin mi ? 2 veya 3 gun gecsin.tekrar yap cnm.Gec döllenme olabilir9 gun gecikti canim. 4 gun once test yaptim negatif.
Olmadim canim. Isin garibi hic belirtide yok adetle ilgili. Normelde gunu 1 gun oynar. Olmadan bir ikigun once tatli krizine girerim sinirli olurum. Hic biri yok. Bakalim hayrlisi. Suan ev tasiyom. Bitsin isler gitcem doktora gelmezse. Ins sende hamissimdir. Testi yapinca yaz.Hala adet olmadin mi ? 2 veya 3 gun gecsin.tekrar yap cnm.Gec döllenme olabilir
Ins cnm tm yapinca, sonucu yazarim hayirlisiOlmadim canim. Isin garibi hic belirtide yok adetle ilgili. Normelde gunu 1 gun oynar. Olmadan bir ikigun once tatli krizine girerim sinirli olurum. Hic biri yok. Bakalim hayrlisi. Suan ev tasiyom. Bitsin isler gitcem doktora gelmezse. Ins sende hamissimdir. Testi yapinca yaz.
bnm de bat iki gun gecti ve belirtiler seninkinin tipkisinin aynisi dun test yaptm braz erkendi sanirim ama ckmadi hala beklemedeyim gelen gden yokselam Can'lar günü geçenler geçmek üzere olanlar ,hamilelik şüphesi duyanlar ,dayanamayıp test yapanlar ,buyrun toplanalım bu akşam . Ben adet olmadım 16 sı yada en en geç dün olmam gerekiyordu olmadım.hala beklemedeyim ne gelen var ne giden . Gecen ay ummalı çalışmamdan ötürü şüpelerim var tabi e bide istıyoruz zaten .:)) yarın sabah test alcam dua edin
Maşşallah ona Can'ım Rabbim sana bağışlasın bu Prensesi nazarlardan sakınsın güzel yüzü gibi bahtı da güzel olsunEki Görüntüle 1900392
İşte insan ikinci çocuk hemen tutar sanıyo bende öyle sandım ama yok tutmadı gecen ay bu ay umutluyum bakın kızıma ablaları kardeş istıyo artık
Canim ne yptin? Test yaptin mi ?Yarın alcam sabah gıderim eczaneye
Tebrik ederim Can'ım sağlıkla al kucağına inşallahEki Görüntüle 1900488
Can'ım yaptım az önce
Yaptım test Can'ım pozitif hala şoktayım on dk önce yaptım hemen çıktı çift çizgi saniyeler içinde koyu oldu iki çizgide test 5 liralık testlerden eczanedeki kız bundan verıyom hep abla hiç yanıldığını görmedim DediMaşşallah ona Can'ım Rabbim sana bağışlasın bu Prensesi nazarlardan sakınsın güzel yüzü gibi bahtı da güzel olsunElifcik67 ne yaptın tatlım dualarım seninle test yaptın mı
Tatlım baya net artık sıra geldi düzenli kontrollere yanılma durumu söz konusu olamaz testtin de MaşşallahYaptım test Can'ım pozitif hala şoktayım on dk önce yaptım hemen çıktı çift çizgi saniyeler içinde koyu oldu iki çizgide test 5 liralık testlerden eczanedeki kız bundan verıyom hep abla hiç yanıldığını görmedim Dedi
Can'ım idrarı damlatır damlatmaz çıktı zaten hemen netleşti şoktayım halaTatlım baya net artık sıra geldi düzenli kontrollere yanılma durumu söz konusu olamaz testtin de Maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?