Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Eki Görüntüle 1900392
İşte insan ikinci çocuk hemen tutar sanıyo bende öyle sandım ama yok tutmadı gecen ay bu ay umutluyum bakın kızıma ablaları kardeş istıyo artık
Ayyy Massallah rabbim acisini vermesin insallah onada cok tatli bi kardes versin sabret olur cnm Allah bagislasin cok guzel kiz

Hala adet olmadin mi ? 2 veya 3 gun gecsin.tekrar yap cnm.Gec döllenme olabilir
Olmadim canim. Isin garibi hic belirtide yok adetle ilgili. Normelde gunu 1 gun oynar. Olmadan bir ikigun once tatli krizine girerim sinirli olurum. Hic biri yok. Bakalim hayrlisi. Suan ev tasiyom. Bitsin isler gitcem doktora gelmezse. Ins sende hamissimdir. Testi yapinca yaz.

İyi geceler kızlar bnde beklemedeyim. Adet düzensizliği var bnm.
Yarn 39.gün olucak dayanamıcam artk yarn gidicem kan testi yaptırcam.35.gün testte negatif cıktı ama adetin 10.gününden beri kasık ağrısı ve akıntı var.bi haftadır fln sanki ateşim var gibi ama normal ve cok sık idrara cıkıyorm..adet olmadan önce belim ağrır ve hmen gelir ama henüz yok

Slm kizlar bende iki senelik evliligimde hic korunmadigim Halde her ay umutlanip hüsran yasamaktan bikmistim taki üc ay önce hamile oldugumu ögrenene kadar uzun süren bekleyisim malesef kisa süren sevincim oldu hamileligimin 6 haftasinda kimyalsal gebelik yasadim regl oldum ve ikinci regl günüme 5 gün var inshallah olmam deyip beklemedeyim

Ins cnm tm yapinca, sonucu yazarim hayirlisi

Benimde şüphem var ama günüme de 6 gün kaldı saçlarımı boyatacam hamileysem bile bişey olur mu sabah kuaför de randevum var da bilemedim

Herkese merhaba
Aranıza yeni katıldım.
Sanırım hepimiz gibi bende aynı telaş içindeyim.
En son adet tarihin 16.09.2016 ve yaklaşık 2 haftadır korkunç istahiştahım açıldı.Bu ayın tam 16 sinda şiddetli bel ve kasık ağrısı çektim.Ayaklarim usuyor çorap giyiyorum.Gogus uçların koyulasto gibi.sol kasigim ara ara batıyor.goguslerimde hassasiyet var.bel ağrım var ve arada adet olacak isim gibi sancı oluyor.hafif akıntı ve ıdrarında koyulasma var.
Ve ben bir yıldır bebek istiyorum ancak bir türlü günleri tutturamadik.bazen çok düzenli bazen e çok düzensiz adetim var.bilmiyorum nedir bu durum ama test yapmaya korkuyorum.acaba bu belirtileri çok istediğimden psikolojik bir durum mu bilemedim.sizce nedir?

bnm de bat iki gun gecti ve belirtiler seninkinin tipkisinin aynisi dun test yaptm braz erkendi sanirim ama ckmadi hala beklemedeyim gelen gden yok

Eki Görüntüle 1900392
İşte insan ikinci çocuk hemen tutar sanıyo bende öyle sandım ama yok tutmadı gecen ay bu ay umutluyum bakın kızıma ablaları kardeş istıyo artık
Maşşallah ona Can'ım Rabbim sana bağışlasın bu Prensesi nazarlardan sakınsın güzel yüzü gibi bahtı da güzel olsun Elifcik67 ne yaptın tatlım dualarım seninle test yaptın mı

Benimde bugün olmam lazım dün sancım başladı ha geldi gelxek diyorum dalga geçior sanki yarın olmazsam test yapıxam ama ben adet belirtilerim başladığı an olurum bu seferde böle olsun bakalım az öncede ayağa kalkarken kasığıma bişi battı hayrola noluoz

Maşşallah ona Can'ım Rabbim sana bağışlasın bu Prensesi nazarlardan sakınsın güzel yüzü gibi bahtı da güzel olsun Elifcik67 ne yaptın tatlım dualarım seninle test yaptın mı
Yaptım test Can'ım pozitif hala şoktayım on dk önce yaptım hemen çıktı çift çizgi saniyeler içinde koyu oldu iki çizgide test 5 liralık testlerden eczanedeki kız bundan verıyom hep abla hiç yanıldığını görmedim Dedi

Tatlım baya net artık sıra geldi düzenli kontrollere yanılma durumu söz konusu olamaz testtin de Maşşallah

Bende henüz gelen olmadı banada dua et bitanem hamişlerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…