Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Aynı şeyi geçen ay bana da söylediler hatta doktor dedi âdet olduysan hamile degilsindir diye güldü.Ama sonra hcg baktı hamileymisim.oluyor yani böyle şeyler.Ama benim kimyasal oldu.hakkında hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba Benimde bugün 13. Gün hala gelmedi ama testlerde negatif doktorum tarlusal verdi kullanmadım hala umudum var çünkü

Kızlar iğnemin 13. Gününde ovulasyon testim dün yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı hamileliği gösterdiğini duymuştum acaba hamilemiyim yaa? Yarın test yapıcam. ...

Eklentiler

• 1483957996969-252564217.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar iğnemin 13. Gününde ovulasyon testim dün yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı hamileliği gösterdiğini duymuştum acaba hamilemiyim yaa? Yarın test yapıcam. ...
İgnelerde yalancı pozitif çıkarabiliyor muş canım

İgnelerde yalancı pozitif çıkarabiliyor muş canım
Ewet onuda duydum ama ben dün ve ondan önceki günler yaptığımda hep silik yada tek çizgiydi en son bu koyulugu yumurtalama zamanımda gördüm. Ilerleyen günlerde anlicaz bakalım :)

Ewet onuda duydum ama ben dün ve ondan önceki günler yaptığımda hep silik yada tek çizgiydi en son bu koyulugu yumurtalama zamanımda gördüm. Ilerleyen günlerde anlicaz bakalım :)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

Merhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir
Bence kimyasal gebelik grcirmissin.çünkü benim de geçen ay öyle oldu.adet oldum ama meğerse üstüne gormusum ama daha sonra hcg düşünce tekrar kanamam oldu yani bi ayda iki kere regl olmuş gibi oldum

Brn
Bence kimyasal gebelik grcirmissin.çünkü benim de geçen ay öyle oldu.adet oldum ama meğerse üstüne gormusum ama daha sonra hcg düşünce tekrar kanamam oldu yani bi ayda iki kere regl olmuş gibi oldum
benimde aklıma geldi ama emin olamadm baya uzun bir yolculuk yaptım onunla ilgisi var mı bilmiyorum yolda başladı zaten kanamam gelince hemen doktora gittim gebelik yok hormon testi yapalım dedi

Brn
benimde aklıma geldi ama emin olamadm baya uzun bir yolculuk yaptım onunla ilgisi var mı bilmiyorum yolda başladı zaten kanamam gelince hemen doktora gittim gebelik yok hormon testi yapalım dedi
Eğer bende önceden gidip kanda baktirmasam farkına varamazdi doktor çünkü benimde kanama geldiğinde o değer zaten düşmüştü. Bende adet oldum diye onemsemedim dostineks icmistim ama o etkiledi mi bilmiyorum. Ama olcak olduktan sonra millet neler yapiyor da bişey olmuyor.hayırlısı böyleymiş canım.ben bundan sonra dikkat etmeye çalışıyorum çünkü o ay üstüne görme yasamisim demekki

Aynen öyle canım hayırlısı artık

KIZLAAAAR benim.hamilelik belirtilerim var adetim de 1 gun gecti. Sol Kasik agrisi bash agrisi sabah bulantilari Idrar kokmasi. Uykusuzluk gogus hassasiyeti hepsi var peki testim neden negatif cikiyor. Anlayabilen varmi. Yardim edib lutfen cok uzgunum shu anda

Canım çok iyi anlıyorum seni bnde 7 ay önce boş gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalamadim geçen ay tam 16 gün gecikti ama ne kanda ne idrarda çıkmadı neden gecikti bilmiyorum

Canım çok iyi anlıyorum seni bnde 7 ay önce boş gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalamadim geçen ay tam 16 gün gecikti ama ne kanda ne idrarda çıkmadı neden gecikti bilmiyorum
Ay cok uzuldum gercekten. Allah sabir versin. Bende bir keresinde dollenme tutmamisti 7 gun gecti hamile kalamadim. o yuzden de stres yapmistim. Insallah hakkimizda hayirli olur. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…