Dediğin gibi canım vakti saati değilmiş demekki inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsin..Evet herzamanki gibi 3 gün bekledim test negatif çikti sonra hooop kirmizim geldi..Demel bu ay da degilmis dogru zaman...Denemeye devam bu au olmadi asilama yaptiracagiz bakalim
15. Günde olduğun leke seklindemiydi yoksa baya baya adet mi gördün canım?Merhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir
Aynı şeyi geçen ay bana da söylediler hatta doktor dedi âdet olduysan hamile degilsindir diye güldü.Ama sonra hcg baktı hamileymisim.oluyor yani böyle şeyler.Ama benim kimyasal oldu.hakkında hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen de 27 sinde aldım müjdemi :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşl. Buraya 28 Kasım da yazmıştım. Üstüne bi adet görmüştüm ilişkimin fakat çok kısa sürmüştü. O tarihten hemen önce döllenme olduğu için üstüne adet görmeniz normal olabiliyor. Tam 1,5 aylık bebeğim. Yani burada yazan çizen herkese inanmayıp eğer adet gecikmeniz varsa kan testi yaptırmanızı ve asla umudunuzu yitirmemenizi öneriyorum. Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Bana o zaman adet görmüşsün neden hamile olasın tarzında şeyler yazılmıştı. Demek mümkünmüş. Zaten bu bir mucize değil midir? Rabbim ol der ve oluverir :) 2016 nın son güzelliğiydi bana...
Baya yoğun kanama canım15. Günde olduğun leke seklindemiydi yoksa baya baya adet mi gördün canım?
İgnelerde yalancı pozitif çıkarabiliyor muş canımKızlar iğnemin 13. Gününde ovulasyon testim dün yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı hamileliği gösterdiğini duymuştum acaba hamilemiyim yaa? Yarın test yapıcam. ...
Ewet onuda duydum ama ben dün ve ondan önceki günler yaptığımda hep silik yada tek çizgiydi en son bu koyulugu yumurtalama zamanımda gördüm. Ilerleyen günlerde anlicaz bakalım :)İgnelerde yalancı pozitif çıkarabiliyor muş canım
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindirEwet onuda duydum ama ben dün ve ondan önceki günler yaptığımda hep silik yada tek çizgiydi en son bu koyulugu yumurtalama zamanımda gördüm. Ilerleyen günlerde anlicaz bakalım :)
dr bana demisti ki korunmiyorsan bat degismesi normalMerhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir
Bugün doktora gittim sebebi prolaktin hormonum yüksekmiş o nedenle düzensiz adet görüyorsun dedi sebebi de stresdr bana demisti ki korunmiyorsan bat degismesi normal
Bence kimyasal gebelik grcirmissin.çünkü benim de geçen ay öyle oldu.adet oldum ama meğerse üstüne gormusum ama daha sonra hcg düşünce tekrar kanamam oldu yani bi ayda iki kere regl olmuş gibi oldumMerhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir
benimde aklıma geldi ama emin olamadm baya uzun bir yolculuk yaptım onunla ilgisi var mı bilmiyorum yolda başladı zaten kanamam gelince hemen doktora gittim gebelik yok hormon testi yapalım dediBence kimyasal gebelik grcirmissin.çünkü benim de geçen ay öyle oldu.adet oldum ama meğerse üstüne gormusum ama daha sonra hcg düşünce tekrar kanamam oldu yani bi ayda iki kere regl olmuş gibi oldum
Eğer bende önceden gidip kanda baktirmasam farkına varamazdi doktor çünkü benimde kanama geldiğinde o değer zaten düşmüştü. Bende adet oldum diye onemsemedim dostineks icmistim ama o etkiledi mi bilmiyorum. Ama olcak olduktan sonra millet neler yapiyor da bişey olmuyor.hayırlısı böyleymiş canım.ben bundan sonra dikkat etmeye çalışıyorum çünkü o ay üstüne görme yasamisim demekkiBrn
benimde aklıma geldi ama emin olamadm baya uzun bir yolculuk yaptım onunla ilgisi var mı bilmiyorum yolda başladı zaten kanamam gelince hemen doktora gittim gebelik yok hormon testi yapalım dedi
Aynen öyle canım hayırlısı artıkEğer bende önceden gidip kanda baktirmasam farkına varamazdi doktor çünkü benimde kanama geldiğinde o değer zaten düşmüştü. Bende adet oldum diye onemsemedim dostineks icmistim ama o etkiledi mi bilmiyorum. Ama olcak olduktan sonra millet neler yapiyor da bişey olmuyor.hayırlısı böyleymiş canım.ben bundan sonra dikkat etmeye çalışıyorum çünkü o ay üstüne görme yasamisim demekki
Gostermemis ola bilirmi sizce? 9 aydir bekliyorum artik cok istiyorum. Hep umutlaniyorum ama bos cikiyor. Bu sefer cok belirtilerim var1 gün geçmiş daha ya acele etme bence
Ay cok uzuldum gercekten. Allah sabir versin. Bende bir keresinde dollenme tutmamisti 7 gun gecti hamile kalamadim. o yuzden de stres yapmistim. Insallah hakkimizda hayirli olur. AminCanım çok iyi anlıyorum seni bnde 7 ay önce boş gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalamadim geçen ay tam 16 gün gecikti ama ne kanda ne idrarda çıkmadı neden gecikti bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?