- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
Ben daha adet olmadım iki gün var bundan önceki adetten 1 gün öncekindr ilişki olduMerhaba. Ben şunu anlayamadım canım. Bu ay ki adetine iki gün varken yani beklenen adetten bir gün önce mı ilişki yaşadık dedin? Yoksa önce ki adet zamanında mı ?
Ne kadar güzel yazmışsınız bayıldım özellikle son cümlemize. Çok şükür hamilesin. Darısı başımıza. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben de 27 sinde aldım müjdemi :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşl. Buraya 28 Kasım da yazmıştım. Üstüne bi adet görmüştüm ilişkimin fakat çok kısa sürmüştü. O tarihten hemen önce döllenme olduğu için üstüne adet görmeniz normal olabiliyor. Tam 1,5 aylık bebeğim. Yani burada yazan çizen herkese inanmayıp eğer adet gecikmeniz varsa kan testi yaptırmanızı ve asla umudunuzu yitirmemenizi öneriyorum. Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Bana o zaman adet görmüşsün neden hamile olasın tarzında şeyler yazılmıştı. Demek mümkünmüş. Zaten bu bir mucize değil midir? Rabbim ol der ve oluverir :) 2016 nın son güzelliğiydi bana...
Canım benimde iki gün var belirtilerin varmı benim goguslerim çok ağrıyor ve yama var ateşinde hep 37nin ustundeBen daha adet olmadım iki gün var bundan önceki adetten 1 gün öncekindr ilişki oldu
Eninde sonunda ögrenceksin ama ben olsam yapardinHala adet olmadım test aldım yapmaya korkuyorum yine hüsran olacak diye, çünkü adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum off napsam ki
Belirtilerim adet belirtileri gibi ama seninde dediğin gibi bende bi farklı olarak bende de bi ayeş yükselmesi var sanki hep üşüyorumCanım benimde iki gün var belirtilerin varmı benim goguslerim çok ağrıyor ve yama var ateşinde hep 37nin ustunde
Ya her ay aynı şeyi yaşıyorum dayanamayıp yapıyorum ama hüsran oluyor...bugünde bekliyeceğim bakalım en kötü akşam yaparım..Şimdi sıcak bir duş aldım belki kaslar rahatlar adet olurumEninde sonunda ögrenceksin ama ben olsam yapardin
ya bebek varsa sıcak su ıyı gelmaz dıkkat et bence. bende usandım ama yapcak bişey yok beklicezYa her ay aynı şeyi yaşıyorum dayanamayıp yapıyorum ama hüsran oluyor...bugünde bekliyeceğim bakalım en kötü akşam yaparım..Şimdi sıcak bir duş aldım belki kaslar rahatlar adet olurum
Canım bence 2 gün daha bekle tam gününde olmazsan yap insan sürekli yapinca da stres oluyo düşünmemeye çalış bizimle burda vakit geçir o iki günü düşünmeKizlar tam 1 haftadir asiri kasik agrisi cekiyorum bazen oyle bir agri oluyorki adim atamiyorum.
5 gun once kanamam da olunca acile gittim vajinal kontrol yapti doktor. Hersey normal bisey gorunmuyor dedi. Gebelik varmi diye sordum daha küçüktür belli olmaz dedi kan aldi. Sonuc negatif. Agrida belki kistin vardi o patladi ondandir diyerek gonderdi beni.
Halen agrim var. Bat 2 gun kaldi test yapsam cikarmi gebelik 5 gun once negatifdi
Ayy canim merak ettik bi test yap sonucunu yaz nolur nolmazKızlar merhaba bende 9 ay önce kötü bir hamilelik tecrübesi yaşadım ve kürtajla sonlandırıldı. Bu ay 29 aralıkta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. Korunmasız Tek bir ilişkim oldu ve emin olamadığımdan test yapmıyorum. Çok heyecanlıyım hafif hafif Boğaz'ımda acımalar kasık kısmımda az da olsa ağrı ara ara da mide bulantım oluyor.
Canim hsg den sonra düzeninin bozulması normal bende de ole olmuştu baya yukarı wurmustu günüm ama Allahtan umut kesilmez 1 hafta daha olmazsan testi tekrarla bence olursanda napiyoruz her zaman ki gibi umudumuzu kaybetmeden önümüzde ki aya bakıyoruz. . Üzülmek yok çünkü bize faydasi yok üzülmenin dua edelim herzaman...5-6 aydır hamiş topiklerini gezip duruyorum kimilerine yorum yazıyorum kimilerinin belirtilerini takip ediyorum bende de varmı diye..Ama hep hüsran oldu bu ay bat 2 gün geçti adet belirtilerim var tabiki sabah test alsammı bir kaç gün daha beklesemmi bilmiyorum..Ha bu arada ayın başında HSG çektirdim acaba ondan mı geciktim yoksa stresmi yine ümitlenmek istemiyorum ama yoksa bebek mi..bakalım bikaç güne çıkar ne olduğu
Evet herzamanki gibi 3 gün bekledim test negatif çikti sonra hooop kirmizim geldi..Demel bu ay da degilmis dogru zaman...Denemeye devam bu au olmadi asilama yaptiracagiz bakalimCanim hsg den sonra düzeninin bozulması normal bende de ole olmuştu baya yukarı wurmustu günüm ama Allahtan umut kesilmez 1 hafta daha olmazsan testi tekrarla bence olursanda napiyoruz her zaman ki gibi umudumuzu kaybetmeden önümüzde ki aya bakıyoruz. . Üzülmek yok çünkü bize faydasi yok üzülmenin dua edelim herzaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?